Sons of the Forest

Sons of the Forest má své datum vydání

3. 12. 2021
Zdroj náhledu: Endnight Games / Youtube

Milovníci survival her se radši posaďte, ať to s vámi nešvihne. Jedna z nejpopulárnějších survivalových her The Forest sklidila veliký úspěch a našla si místo v srdci tisíce hráčů. Nebylo tedy divu, že vývojáři se rozhodli, že navazující hra by určitě byla vítána s velikou radostí. V roce 2019 na The Game Awards oznámili další titul s názvem Sons of the Forest. Od té doby jsme toho ale moc o nacházejícím počinu neslyšeli a datum vydání také neznali. Tvůrci nám ale nadělili ježíška již dřív v podobě dalšího traileru a specifikovaného datumu vydání.

Znovu a opět se do nepříjemné situace dostaneme pádem letadla. Můžeme se těšit na nová monstra, která na můj vkus jsou doopravdy děsivá a také na více promakanou technologii. V rukách už místo mačet a motorovky se nám také objeví pistole a pokud se nepletu tak i brokovnice. Jeskyně jsou zase o trochu děsivější a ve vodách na nás opět budou číhat žraloci. O realistické kácení stromů nás tvůrci neochudí, ba naopak vypadá to ještě více propracovaně. Třešničkou na dortu je krásné grafické zpracování. Všichni jste ale jistě čekali na tu nejdůležitější informaci, kterou je datum vydání. Na konci samotného traileru nám konečně tvůrci prozradili, že Sons of the Forest se dočkáme 20. května roku 2022.

Adéla Pfefrová

Od útlého dětství sledovala staršího bratra, jak hraje hry. A nakonec se to i pro ni stalo její vášní. V současné době téměř každý den ztrácí své nervy u hry Counter-Strike: Global Offensive, kterou hraje dlouhých 5 let. Její slabostí jsou rozhodně survival hry, jako například The Long Dark nebo The Forest. Svojí povahou je extrovert, když zrovna nesedí u her nebo seriálů, ráda poznává nové lidi a věnuje všechen svůj volný čas svým přátelům a rodině.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.