Grand Theft Auto: Definitive Edition náhled

Fyzické kopie Grand Theft Auto: Definitive Edition trilogy se dočkáme později

3. 12. 2021
Zdroj náhledu: IGDB.com

Nalijme si čistého vína, definitivní edice Grand Theft Auto Trilogy nepatří zrovna k tomu nejlepšímu, co nám Rockstar Games nabídlo. Přestože se zdálo, že vylepšení snad ani nejde pokazit, vývojáři z Grove Street Games nás byli schopni rychle přesvědčit o opaku. Spousta nedodělaných textur, bugy a další, opomenout nesmíme také problémy při vydání. Hra vyšla na obě generace konzolí a počítače. Dostupná ale byla pouze na konzolích a počítačoví hráči zkrátka měli smůlu – hru totiž bylo možné zakoupit pouze skrz Rockstar Launcher, který měl technické problémy.

Pokud jste si mysleli, že na vývojáře vyzrajete tím, že si koupíte fyzickou kopii, musíme vás zklamat. Klasické blu-ray disky dostupné nejsou a, jak bylo oznámeno, ještě nějakou dobu nebudou. Datum vydání totiž bylo ze 7. prosince posunuto na 17. prosince. Fyzickou kopii si tak budete moci zakoupit na PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S o deset dní později, než bylo původně zamýšleno. Snad to bude jediná podobná komplikace spojená s vydáním.


Novinku pro Gaming Professors napsal Adam Král.

Gaming Professors

Externí redaktoři nám občas podají pomocnou ruku. Každý se svou specializací zaměřuje na jiné typy her a dohromady tak pokrývají širokou škálu herních žánrů. Přidat se můžeš i ty!

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.