Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Styděl jsem se vyjít před lidi, říká český dýdžej. Po úrazu obličeje absolvoval čtyři operace!

NobodyListen: Styděl jsem se vyjít před lidi
Zdroj: se souhlasem NobodyListen
+ Další 3 fotografie
nový úsměv

Dýdžej NobodyListen (27), vlastním jménem Jakub Strach, má po devíti letech důvod k radosti. Kvůli ošklivému zranění obličeje z minulosti musel podstoupit několik operací. Na Instagramu se pochlubil, že už může normálně kousat a znovu se naplno usmívat.

NobodyListen (27) je po devíti letech šťastný a konečně se už nestydí usmát. "Je to pro mě neuvěřitelnej moment a hrozně citlivý téma, tak jsem si říkal že to s váma budu sdílet. Možná to smažu, až opadne euforie. Po 9 nekonečných letech od mého úrazu se blížíme do finále a já mám v puse prototyp svého úsměvu. Mám za sebou 4 velké operace horní/spodní čelisti a brady. Stovky zákroků u zubaře. Nekonečně probrečený dny i noci, kdy jsem v zrcadle nepoznával sám sebe a styděl jsem se vůbec vyjít před lidi," rozepsal se dýdžej na svém Instagramu.

Měsíce v bolestech

Úspěšný dýdžej si zažil velmi perné chvíle v nemocnici. "Několik měsíců v bolestech a na polívkách/tekuté stravě. Poslední operace mi navíc kompletně změnila výraz v obličeji, takže jsem si prošel velmi zvláštním a těžkým obdobím, kdy jsem absolutně nenáviděl sám sebe a bál jsem se kouknout do zrcadla. To mělo dopad i na další věci kolem a absolutně mě to na několik měsíců odrovnalo," svěřil se fanouškům Strach.

Muselo to být pro mladého umělce, který se nedávno rozešel s youtuberkou Terry Blitzen, těžké. "Spousta lidí si myslí, že moje 'ikonické' focení s rukama před obličejem byl nějakej trend, ale já se akorát hrozně styděl fotit. Největší dík patří lidem kolem mě a rodině, který si to peklo museli prožít se mnou a vždy tady byli pro mě, i když jsem byl na zabití. Ještě nejsme na konci, ale jenom ten pocit že po 9 letech můžu normálně kousat, je neuvěřitelnej. Užívám si to."

Zranění na skateboardu

Zranění čelisti si NobodyListen způsobil před lety během jízdy na skateboardu. A jak redakce eXtra.cz před časem zjistila, bez zákroků by riskoval trvalé následky. "Kdyby ty zákroky, kdy mu předělávají celou čelist, nepodstoupil, tak by měl doživotní následky," svěřil se tehdy eXtra.cz zdroj, který byl s postupem léčby obeznámený.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy