Havlíčkobrodským hokejem hýbou spory funkcionářů

Bruslařský klub Havlíčkův Brod zveřejnil prohlášení, z kterého jsou patrné spory funkcionářů klubu o peníze i další směřování klubu.

BK Havl. Brod - BKHB rodina: Fanoušci se složili na pokutu za použití  pyrotechniky

Podle prohlášení klubu proběhl rozpočtový výbor Města Havlíčkův Brod, který klub vyzval, aby se zúčastnil, a obhájil uplynulý těžký covidový rok a novou žádost o dotaci.

„Rozpočtový výbor se však vydal navštívit i David Kozlík st., který již s klubem od září neměl nic společného a rozhodl se na něm vážně ohrozit mládežnický hokej. Svým poškozováním klubu na výboru ohrozil hokej v Kotlině takřka pro 300 dětí,“ stojí v prohlášení BK Havlíčkův Brod.

Dalším v řadě, kdo podle prohlášení klubu poškozuje mládež, je Zděnek Caska, který v minulosti podporoval klub tím způsobem, že na všechny peníze, které vložil do klubu, si nechal napsat půjčku. Ne však na sebe, ale na lidi jemu blízké. Veškeré prostředky na postup do 1. ligy poskytl druholigovému seniorskému A-týmu.

„Je tedy s podivem, že nyní pan Caska společně s panem Cachnínem a panem Pártlem požadují vše zpět. Bohužel se tito pánové zaměřili na fungující a stabilizovaný Bruslařský Klub Havlíčkův Brod, z.s., takže peníze, které vložili do úsilí o postup seniorského hokeje do 1. ligy, nyní požadují po mládeži!,“ stojí dále v klubovém prohlášení.

Dramatický byl i průběh poslední valné hromady: Podle prohlášení člena výboru Michala Teplého donesl pan Cachnín seznam jmen a žádal výkonný výbor, aby je přijal a dal jim možnost na další valné hromadě volit.

„Když na tom byl klub nejhůř, tak tito lidé nikdy nepomohli, a nyní, když je klub stabilizovaný, tak se do něj chtějí dostat. Samozřejmě jsme to panu Cachnínovi neodsouhlasili, ale samozřejmě jsme otevření dalším přínosným zkušenostem, tudíž jsme jej požádali, ať tito lidé na další valné hromadě přednesou svou koncepci a důvod, proč chtějí do klubu mimo jejich region vstoupit,“ informuje klub BK Havlíčkův Brod.

O problémech s evidencí členů čtěte více přímo zde.

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Grafickou podobu zajistil WebRex s.r.o.
 
Výroba www stránek a eshopů