Havlíčkobrodští Bruslaři něvěděli, kolik mají členů

Bruslařský klub Havlíčkův Brod prožívá těžkou dobu. Problémy začaly na jaře, kdy výkonný výbor zapsaného spolku konstatoval potíže s členskou evidencí.

Bruslařský klub Havlíčkův Brod je držitelem druholigové licence soutěže dospělých, je i držitelem hráčských práv.

V říjnu proběhl rozpočtový výbor Města Havlíčkův Brod, který klub vyzval, aby se zúčastnil, a obhájil uplynulý těžký covidový rok a novou žádost o dotaci.

„Rozpočtový výbor se však vydal navštívit i David Kozlík st., který již s klubem od září neměl nic společného a rozhodl se na něm vážně ohrozit mládežnický hokej. Svým poškozováním klubu na výboru ohrozil hokej v Kotlině takřka pro 300 dětí,“ stojí v prohlášení Michala Teplého na webových stránkách klubu.

Dalším v řadě, kdo podle prohlášení na webových stránkách klubu poškozuje mládež, je Zděnek Caska, který v minulosti podporoval klub tím způsobem, že na všechny peníze, které vložil do klubu, si nechal napsat půjčku. Ne však na sebe, ale na lidi jemu blízké. Veškeré prostředky na postup do 1. ligy poskytl druholigovému seniorskému A-týmu.

Je tedy podle prohlášení Michala Teplého s podivem, že nyní pan Caska společně s panem Cachnínem a panem Pártlem požadují vše zpět. „Bohužel se tito pánové zaměřili na fungující a stabilizovaný Bruslařský Klub Havlíčkův Brod, z.s., takže peníze, které vložili do úsilí o postup seniorského hokeje do 1. ligy, nyní požadují po mládeži!,“ stojí na webových stránkách klubu.

Podle informací Občasníku byl členem výkonného výboru havlíčkobrodských bruslařů i Zdeněk Caska, který na svou funkci rezignoval na konci května 2021. Ve stejný den zjistili Bruslaři problémy s členskou evidencí.

Může jít o obrázek text

Červencové valné hromady spolku BK Havlíčkův Brod se zúčastnilo šest z celkového počtu deseti členů, kteří mají právo volit. Valná hromada byla prohlášena za usnášeníschopnou. Tehdejší předseda výkonného výboru (VV) uvedl, že v současné době je třeba zachovat kontinuitu chodu klubu a uvedl, že navrhuje, aby byly do VV opětovně zvoleni všichni stávající členové výkonného výboru, tedy pan Teplý, Kachlíř, Ferdus a Kozlík.

Pan Caska se vzdal své funkce člena výkonného výboru dne 31.5.2021, tudíž zde je jedno volné místo pro nového člena výkonného výboru. Na toto místo zvolen Jiří Čelanský, jakožto hlavní trenér mládeže klubu . Valná hromada pak zvolila Jiřího Čelanského i předsedou výkonného výboru klubu.

Zásadním cílem havlíčkobrodských bruslař pro sezonu 202112022
bude podle Jiřího Čelanského stabilizace mládeže a výchova nových talentů. Druhým konkrétním cílem je pak udržení nejvyšší soutěže v kategorii dorostu.

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Grafickou podobu zajistil WebRex s.r.o.
 
Výroba www stránek a eshopů