Moje šťastná hvězda

Komu ukazovala prsa?

Natáčení milostných scén bývá pro herečky většinou doslova za trest. Výjimkou není ani Marta Issová (40), která sice věděla, že bude ve filmu Zátopek milostnou scénu natáčet, nevěděla však, co všechno bude muset na kameru ukázat.


Šla prý proto za svým manželem Davidem Ondříčkem (52), který snímek režíroval, aby jí řekl podrobnosti. Issová měla pochybnosti o svém těle, protože zatímco jí je čtyřicet, Daně Zátopkové, kterou hrála, bylo v té době šestadvacet let a na rozdíl od Marty za sebou neměla kojení dvou dětí.


Z manžela prý nic kloudného nedostala, až později když šla v županu do maskérny, zavolal si ji do svého karavanu a řekl: „Ukaž mi ty prsa!“ Načež Issová sundala župan a předvedla se manželovi v celé své kráse. Doufala, že ji ujistí, že její ňadra jsou v pořádku.


Jenže Ondříček, ačkoli si nijak nestěžoval, nakonec od svého původního plánu upustil a ve filmu se prsy Issové neobjevily. Na jednu stranu se jí asi upřímně ulevilo, na tu druhou to nesvědčí o ničem dobrém. Že by se její prsa manželovi nelíbila?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden