Překvapte letos pod stromečkem originalitou, luxusem a kvalitou

Prezentace klienta

Vánoce se nezadržitelně blíží a éterem se nesou informace, že letos budou chudší, protože na trhu bude některého zboží nedostatek. To však neplatí pro prémiové produkty s Muchovou tématikou. Přemýšlíte, čím udělat radost svým blízkým? Rádi byste se blýskli originalitou a neotřelostí, ale ten správný nápad ne a ne přijít? Nebo potřebujete luxusní dárek pro své obchodní partnery? Máme pro vás pár tipů, kterými se nemůžete trefit vedle.




Dílo secesního mistra Alfonse Muchy poutá pozornost i dnes a pro mnohé z nás znamená nostalgické návraty do dětství či mládí, kdy jsme se s jeho plakáty, obrazy, kalendáři a mnohým dalším setkávali u svých rodičů či prarodičů. Tvůrci unikátní výstavy „iMucha – slavná sbírka v pohybu“ přichází s výrazně modernějším pojetím jeho tvorby, ovšem se zachováním jejích nezaměnitelných prvků. Inspirujte se i vy a věnujte svým blízkým dárek s nestárnoucí hodnotou.

Šátky a šály

První volbou pro obdarování dámy mohu být šátky, šály, šaty, topy, halenky či trička. Všechny oděvy inspirované motivy dílem Alfonse Muchy spojuje nadčasový styl, nejvyšší kvalita materiálů a dokonalé krejčovské provedení.

Interiérové vůně

Zahalte domov do vůně secese. Francouzský interiérový parfém nejvyšší kvality dodá jakémukoliv interiéru příjemnou mírně kořeněnou vůni a vykouzlí z něj oázu pohodové atmosféry s nádechem inspirace a luxusu.


Porcelán

Originální, nevtíravý a líbivý design porcelánu s motivy Muchových plakátů promění chvíle s vaším oblíbeným nápojem v ještě příjemnější požitek. Na výběr je ze tří velikostí, nejmenší vybízí k vychutnání si životabudičového espressa, prostřední nabízí dokonalý tvar pro rozprostření nadýchané pěny cappuccina a největší dodá punc každému čaji.

Šampaňské

A něco pro fajnšmekry. Limitovaná edice ikonického šampaňského iMucha & Moët přichystaná v rámci konání unikátní výstavy iMucha. Umělecké ztvárnění exkluzivní edice perlivého opojení s prvky původních Muchových plakátů podtrhuje jedinečnost tvorby secesního velikána a může se stát unikátní ozdobou každé sbírky.

Jedinečný zážitek

Darujte svým blízkým nezapomenutelný zážitek. Věnujte jim vstupenky na unikátní světovou premiéru výstavy iMUCHA (www.imucha.com), která se koná v pražském Obecním domě až do roku 2023, nebo na jedinečnou iMUCHA Show, jejíž premiéra se uskuteční v O2 Universum 16. února 2022. Vstupenky jsou k zakoupení prostřednictvím sítě Ticketmaster, na výstavu i na pokladně Obecního domu.

To je pouhý výčet tipů, mnoho dalších, z nichž si vybere každý, na www.imucha.com/eshop.


sinfin.digital