Martin Zounar popsal, jaká bylo líbání s pekelnicí Michaelou Jílkovou. Šlo o krvavý zážitek

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
martin zounar
Zdroj: Profimedia

V pořadu Všechnopárty Karla Šípa se fanoušci občas dozví zajímavé věci. Nedávno v jednom z dílů promluvil Martin Zounar o jedné staré události s moderátorkou Michaelou Jílkovou. A ačkoli pro něho to tehdy byl bolestivý zážitek, dnes se mu fanoušci smějí.

Podle deníku Aha! má Zounar talent nejen na herectví, ale také na vyprávění starých zážitků. A to ve Všechnopárty rozhodně potvrdil. Na svou kolegyni Jílkovou totiž prozradil, že není zrovna zdatná v líbání. Sám se o tom přesvědčil během hereckých zkoušek.

Tehdy se měla dvojice políbit, Jílková ale trvala na tom, že k tomu dojde až na ostro a není třeba to opakovat několikrát během tréninku. Jenomže Zounar na to měl jiný názor a nejspíš dobře udělal. Skončilo to totiž krvavým zážitkem, o kterém se teď po letech rozpovídal.

Já to na ni řekl…

„Jílková mi udělala šlic tady zubama. Při prvním polibku mi rozrazila ret. Ježíš, já jsem to řekl na Míšu! Jílková byla moje spolužačka. Měli jsme se poprvé na přehrávkách líbat a Míša: Ne, ne, Martine! Ty mě budeš líbat až na ostrou,“ říká herec o tom, jak jeho kolegyně nejprve protestovala.

Pak dodal, že ji musel dlouho přesvědčovat. Měl prý už tehdy za sebou nějakou tu zkušenost a věřil tomu, že to zvládnou. Nemohl ale tušit, že bude Jílková v tomhle ohledu tak špatná. Svým vyprávěním v pořadu ji nejspíš trochu ztrapnil, fanoušci se ale pobavili.

„Já v šestnácti už jsem měl nějakou tu líbačku za sebou,“ svěřil se beze studu herec. „Tak se Míša blížila, ona má takové zoubky, bum a krev! A za chvíli jsem měl takhle velký pysk,“ zasmál se Zounar. Zda se po jeho vyprávění směje i Jílková, ale není jasné.

Přisadil si i Šíp

Povinností moderátora pořadu je reagovat rychle na vše, co se řekne. A Karel Šíp je vynikající umělec, který si vždy ví se vším rady. O vtipné hlášky rozhodně nemá nouzi a ani v tomto případě nezklamal. Fanoušci z jeho poznámek, kterými doprovázel Zounarovo vyprávění, smíchy padali ze sedadel.

„Takže ona měla ostrou hubu už tenkrát,“ podotkl a publikum propuklo v další výbuch smíchu. Sám Zounar se nad starým zážitkem pobavil a je jasné, že Jílková teď bude v očích mnoha fanoušků ženou, která kdysi dávno pokousala slavného herce.

Snad ale vše bere také s humorem a nezlobí se na svého kolegu, že na ni takovou trapnou historku prásknul. Navíc je to už starý zážitek a je jasné, že s tím, jaká je Míša Jílková dnes, to nemá nic moc společného.

Zdroj: ahaonline.cz, Všechnopárty

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články