Panáček v reality show

StarDance XI (4.12.): Jive, valčík a paso doble

4. Prosinec 2021 | napsal(a): | reality show: StarDance

stardance xi 8

Jan Cina a Adriana Mašková, Tereza Černochová a Dominik Vodička, Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík a Tomáš Verner s Kristýnou Coufalovou. To je letošní nejlepší čtyřka, a to navzdory tomu, že ještě minulou sobotu bylo párů pět a v rámci benefičního večera nikdo nevypadl. Jak je to možné a jak bude 8. taneční večer vypadat?

Letošní řada je plná nečekaných zvratů a ani tentokrát neuběhlo 7 dní mezi sobotami v poklidu. Ve středu Mirai Navrátil fanouškům oznámil, že test na nemoc, která nyní děsí svět, mu vyšel v jeho neprospěch. Už dříve stejná zpráva přišla i od jeho taneční partnerky, i proto v minulém kole tančil s Terezou Pruckovou. Jelikož už chyběl ve třetím dílu, nemůže si druhou absenci dovolit a proto pro něj soutěž skončila.

Co to ale znamená pro dnešní večer zatím není úplně jasné. Víme jen to, že tančit nemůže, pravděpodobně tak, podobně jako u Babčákové, moderátoři na začátku oznámí, že pár ze zdravotních důvodů ze soutěže odstupuje. V bulváru se nicméně objevuje, že večer má proběhnou standardně. Včetně vyřazování. Jelikož Česká televize je na informace dosti skoupá, budeme si muset na finální podobu večera počkat až do začátku vysílání.

Dobrou zprávou nicméně je, že se vrací Zdeněk Chlopčík, který poslední dvě kola chyběl. Ale pozor, Václava Kuneše se úplně nezbavíme, tentokrát ho ale uvidíme na pozici, která mu svědčí mnohem více. Celý týden totiž párům pomáhal s přípravou choreografií na moderní tanec, který se objeví v rámci druhých tanců. Ano, každý pár čeká dvojnásobek fyzické zátěže, nejdříve zatančí jive, valčík nebo paso doble, poté je čeká moderní tanec, kdy jim pomůže taneční company.

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 78
1
orchis
Reagovat

Tak mě už to napadlo dříve, že tady spřádáme, kdo bude ve finále, ale nemyslíme na to, že třeba někdo vypadne ne kvůli porotě nebo divákům, ale kvůli tomu, že onemocní… 😊
A už je to tady, a možná už dnes, o týden dříve, přijdeme o někoho z dobrých tanečníků/tanečnic. No a taky přijdeme o dva tance.

2
Lukša
Reagovat

Tak po první části – Kristýna připravila brutálně rychlý valčík, na Tomáše už to bylo prostě příliš, tance hodně, ale na něho prostě příliš. Honza a jeho jive po straně choreografie zajímavý, ale tanečně a sehraností slabší. A zase vystupuje za sňatkového podvodníka. Martina předvedla asi nejlepší tanec, ale oproti ostatním je to pořád jiný level. A nakonec krásný valčík.

3
Litocha
Reagovat

Honza dobrý. Jenže to byl tanec Honzy Ciny. Adriana jako by tam vůbec nebyla a to mi vadilo.

4
Litocha
Reagovat

Hm, tak dnes Tereza? Nebo konečně Martina?

5
Lukša
Reagovat

Tak první dva snad bez problému projdou. Ale bojím se bojím o Terezu s Dominikem.

Scénické tance se těžko hodnotí, ale pořadí nejlepšího po nejhorší bych nechal podle toho, jak jsme je viděli. Především ten první stál opravdu za to!

6
Eva
Reagovat

Mám obavu, že dnes půjde Tereza :-(

7
orchis
Reagovat

@Eva: taky se obávám

8
Jana
Reagovat

@Eva: jojo, bojim :-(

9
Pattrick
Reagovat

To se mi snad jenom zdá.. takže kopyto farářka a druhé kopyto Dědík zůstávají, nechápu to.. bohužel to bylo jasné, byli favoriti, lidi už jim neposílali hlasy a bohužel předposlední místo.. v tabulce :/

10
orchis
Reagovat

Snové finále nebude :-(

11
Eva
Reagovat

Čím dál víc se bojím, že farářka to celé vyhraje.

12
orchis
Reagovat

Ale zase nebudu mít dilema, komu příště fandit…

13
Jana
Reagovat

Mne skoro prijde lito, ze jeden z kluku nevypadl ted… protoze se u nich budou dost tristit hlasy :-(

14
Litocha
Reagovat

No, tak pokud příště zůstane stejné pořadí u poroty, měla by vypadnout Martina. Jsem totiž přesvědčena, že u diváků vítězí Honza Cina. Takže by mi to vycházelo Tomáš 3+1, Honza 2+3 a Martina 1+2 body. Ale kdyby postoupila, vyhraje to celkově (chraň bůh). Dneska byl výsledek krutě nespravedlivý (opět).

15
Andrea
Reagovat

Dobrý večer. Letos zde přispívám poprvé. Jelikož mám vztek. Je mi to moc líto, ale tato soutěž trochu pomalu pozbývá smyslu. Nejsem rejpal, ale teď v tomto okamžiku by mne vážně zajímaly preference, do detailu. Martina byla šikovná, ale co do vnímání hudby, rytmu, celkový prožitek z tance (a s tím související vysledny efekt) má někde jinde, než Tereza. Kolik procent populace, která to sleduje, to nevidí?!?

16
Lukša
Reagovat

Paradoxně Dominikovi uškodilo to, v čem měl zazářit. Bohužel ale na scénický tanec neměl nejvhodnější partnerku. Pro další díl je to obří ztráta, vypadl pár, který byl tanečně na prvním až druhém místě. Snad se už příště vzpamatuje víc lidí a nebude věřit v automatický nepostup toho jednoznačně nejhoršího.

17
Litocha
Reagovat

@Andrea: Oni to asi i vidí. Jenže do hry vstupují sympatie a antipatie. Všichni viděli, že Zdeněk Godla je tanečně beznadějný, a přesto porazil i zdatnější tanečníky (podobně tomu bylo ve většině ročníků). A někdy prostě lidi rádi fandí outsiderovi.
Zato Tereza měla docela dost haterů. Myslím si, že by možná vypadla už dřív, nemít oblíbeného Vodičku. (Své ale jistě hrály i jeho choreografie.)
To ovšem neznamená, že bych taky nebyla naštvaná – pokolikáté letos už? Teď tam měla být Andrea, Tereza a Tomáš. Diváci jsou bohužel jiného názoru.

18
Tomáš
Reagovat

Jupííí, tak Černochová je konečně venku. Přál sem si aby vypadla a tajně jsem v to doufal ale moc jsem tomu nevěřil. Asi více lidem byla tak nesympatická jako mě. Farářku tam rozhodně i příště uvidím raději. Stejně myslím že u diváků, kteří nejsou odborníky na tanec rozhodují hlavně sympatie takže si myslím že to i dopadlo docela logicky.

19
orchis
Reagovat

@Lukša: já myslím, že se hlasuje hlavně podle sympatií, takže když Tereza skončila u poroty třetí, tak to bylo jasný. Navíc, když Martině se scénický tanec povedl.

20
orchis
Reagovat

@Litocha: já si nejsem jistá, že Dominik je tak oblíbený. Já s ním třeba mám problém 😊 ale jejich tance byly vesměs dobré.

21
Bezík
Reagovat

@Andrea: Tak 90, ne-li víc. Tereza byla určitě nejlepší tanečnice letošní SD, co se týče standardu a latiny. Ovšem to ocení skutečně jen hrstka diváků. Sestřelil ji scénický tanec, který jí vůbec neseděl. Dědík šikovně kašle na porotu a vytváří „hezké“ choreografie pro oko laika. Vlastně to dělá dobře. Terka měla jedinou šanci, první místo od poroty ale to se nějak nepovedlo. Na druhé straně Dědík v podstatě dělá zázraky, když si vezmeme že Martina byla tancem a činnostmi příbuznými naprosto nepolíbená, je celkem s podivem co z ní dokáže vyrazit,

22
Litocha
Reagovat

Dnešní večer byl povedený (až na ten konec). V první části tanečně nejlepší Tereza (i když na mě z nich prostě nejdou emoce, snad z žádného jejich tance jsem nebyla paf). A po prvním valčíku večera to na mě působilo pomale :)
Tomáš se mi naopak prostě líbí, líbí se mi jejich pojetí, líbí se mi, co do toho dává.
Honza – další zahraný tanec, to naopak nevyhledávám. A čím dál víc mě ruší, že je jako chameleon, pokaždé vypadá úplně jinak.
Martina – co říct a neopakovat se :) Snaha byla (velká), tanec se celkem povedl, i když to bylo trochu odcvičené, hudba pitomá, choreografie další dědíkovina. Ale Martina se lepší, to zase jo. Škoda, že si z ní tanečník dělá panenku na poponášení.
V druhé části měla vystoupení sestupnou tendenci.
Příště se zase budu bát o Tomáše, v případě jeho vypadnutí by pro mě finále ztratilo smysl.

23
Eva
Reagovat

@Litocha:
Taky jsem chtěla v nejlepší trojici Tomáše, Terezu a Andreu. Snad dá porota v příštím kole Tomáše na první místo, bojím se i o něj.

24
Litocha
Reagovat

@orchis: Já osobně ho taky nijak zvlášť neuctívám (měla jsem to tak už v předchozí řadě), ale ty hlasy, jaký je to nejkrásnější a nejsympatičtější tanečník, jsou na diskuzi celkem hlasité a ne ojedinělé.

25
Litocha
Reagovat

@Eva: Průšvih by byl, kdyby měli od poroty stejný počet bodů, ale věřím, že si u nich první místo udrží, zbylé dva páry dlouhodobě hodnotí hůře. Tuší vůbec někdo, kdo bude co tancovat?

26
Litocha
Reagovat

Tereza měla krásný rozlučkový tanec. Očividně ji fakt měli rádi. A porota byla asi naštvaná, že vypadli.
A je škoda, že se nedozvíme, jak by s pořadím zamíchal Mirai.

27
orchis
Reagovat

Mně se dnes líbily oba valčíky, každý z jiného důvodu, pak scénický tanec Martiny a Tomáše.
Vyloženě mě zklamal Honza… jive nebyl jive, ale scénka (i kdyz zábavná) a scénický tanec úplně upozadil Andreu :-(
Paso doble byl asi jeden z lepších tanců Martiny, ale někdo bohužel po svém nejlepším tanci odchází (viz minule Andrea), někdo ne :-(
… a Martina s Markem z toho dnešního scénického tance podle mě budou profitovat ještě v dalším kole, ne-li do konce…že by se Dědík konečně dočkal vítězství?

28
Andrea
Reagovat

@Litocha @Bezík dík za trefné podněty. No, zde bude vždy a navždy konflikt úplně laické veřejnosti a veřejnosti, která buď alespoň ze 2% společenský tanec někdy videla/má představu, nebo má alespoň minimální esteticko-spolecenske citeni. Plus veřejnost tvořena nactiletymi, kteří s klapkami na ocich pouze posílají hlas svému idolu. Formát pořadu je v tomto drsně alibistický a vlastně od podstaty nekorektni, ale sama bych nic jiného nevymyslela :). Mám problém, že když sleduji SD, sleduji tanec, v druhé řadě snahu a pristup, jelikož se opravdu jedná o amatéry a všechna čest, jak jsou někteří dobří!!! A v třetí řadě sympatie, ano, přiznávám. Jen tentokrát s Terezou, se mi to zdá opravdu do očí bijící.

29
orchis
Reagovat

@Litocha: Já si myslím, že by se Mirai ještě dnes udržel.
Proč se dnes vlastně vyřazovalo? Čekala jsem, že na konci řeknou, že postupují oba páry, protože jeden pár (Mirai) už vypadl. :-)

30
Eva
Reagovat

@Litocha:
Jestli se nepletu, Tomáš ještě netancoval paso doble a waltz, Martina slowfox a sambu, Honza rumbu a quickstep.

31
Bezík
Reagovat

@orchis: On by to Mirai dost možná celé vyhrál. Jeho popularita je hodně vysoká. Někde jsem zaslechl, že držitel licence nepovolil nevyřazovat, takže finále bude asi jako za starých časů ve dvou párech.

32
Litocha
Reagovat

@Eva: Díky. Největší nálož má Martina, to nemá šanci zvládnout. Ale diváci jsou diváci. Honzův quickstep bude další taškařice, ale na rumbu jsem fakt zvědavá :) A doufám, že u Tomáše to paso nezabije hudba, jako se to stalo skoro u všech letošních párů. Na waltz se těším.

33
Litocha
Reagovat

@orchis: Taky si myslím, že dva večery za sebou bez vyřazování v BBC prostě neměly šanci projít.

34
Jana
Reagovat

Pokud se bude priste vyrazovat, tak se obavam, ze priste jde Tomas a vyhraje Honza. Variantu, ze by vyhral Dedik, si proste nepripoustim…

35
Andrea
Reagovat

@Bezík:
S tím „zázračným“ Dědíkem souhlasím, možná (nejen) proto je ve SD tak frekventovaný. A dnešní participace Kuneše na scenickych tancích byla znát a bylo to úchvatné…

36
Litocha
Reagovat

@Andrea: Já mám ještě tendenci rozlišovat, jestli je amatér muž, nebo žena. Dobrý tanečník minimálně ve standardu partnerku snadněji dostrká ke koukatelnému výsledku, než naopak. Takže mužské populární osobnosti to za mě mají těžší, a tak k nim bývám shovívavější.
Ale i ty sympatie u mě hrají velkou roli, nikdy jsem ovšem nefandila nikomu vyloženě slabému (tzn. když fakt neuměl tančit), ale často ne tomu technicky nejlepšímu. Ale snad pokaždé se můj kůň dostal do finále (jednou možná ne), vyhrál tak v polovině případů…

37
Andrea
Reagovat

@Litocha: Naprosto souhlasím, muž-amatér je jemňoulince znevýhodněn. Leda, že se jedná o chlapy typu Roman Vojtek, Ruml, Verner no a i ten Honza Cina, jednoznačně osoby s pohybovou pamětí, vyváženými hemisferami a se smyslem pro rytmus.
Z žen byla moji poslední favoritkou asi Čvančarová, teď mne velmi překvapila Andrea a Tereze jsem fandila hodně , za mne se pohybuje zkrátka intuitivně, přirozeně a s radostí, bez nadsázky. A je mi celkem fuk, jestli předtím trénovala s Kurtišem.
A s tím souvisí, že absolutně nechápu, jak mohl zrovna Honza C. Tak extrémně nepochopit jive. Alespoň ten dojem to na mne delalo. Možná únava… Někde se nechal slyšet, že je k.o.

38
Lady XL
Reagovat

To je početníčko, díky za názory… Vypadl člen mé finálové trojky, bohužel. Už při nástupu měla nejméně hlasitého potlesku, tak jsem tušila… Být tam Mirai, možná by přežila…, kdo ví. Ale jsem spravedlivá a uznávám, že měla nejhorší scénický tanec. Tam se jí snad Kuneš pomstil choreografií a pak jiní kostýmem. Je mi líto,když lidi protlačují své oblíbence, taneční dřeva, na úkor vysloveně o třídu lepšímu páru. Tohle bych já neudělala, patří to podle mne do nefér jednání. Kdysi jsem se přestala dívat kvůli Pavláskovi, tak mi jeho postup dál a dál vadil… Farářka – má dost fandů, mě tedy ne. Já se na ni stávám alergická. Na její hlas,na diblíkovské chování a docela se peru s emocemi při některém oblečení versus její povolání. Čest Dědíkovi,že umí udělat choreografii,aby nemusela tolik tančit a pro laiky to bylo koukatelné jako opravdový tanec! Cina -mě se scénický tanec nelíbil do tohoto pořadu, byl fakt jen o něm ne o dvojici tanečníků. On má vážně problém tančit v páru se ženou jako rovnocennou partnerkou. A vše pojímá „teatrálně“. Tomáš super, scénika – to bylo jako jízda na ledě bez bruslí. Celý on. Skvělý. On a Tereza tam prostě přišli tančit a užívat si to!

39
Bezík
Reagovat

Budu asi za ďáblova advokáta, ale když jsem o tom přemýšlel, tak jsem zjistil, že můj fanoušek je vlastně Marie Viktorie :-D Což je paradox, protože obvykle dávám přednost kvalitnímu tanci.
Když si to tak zhodnotím, tak nejlepší tanečně byla Tereza. Jenže měla před soutěží zhubnout tak 8 kilo. Pánům se tohle většinou odpouští, dámám už moc ne. Tereza mohla tančit sebelépe, ale zejména pro laického diváka to pořád bude působit poněkud těžkotonážně. A ve scénickém tanci, ještě navíc podpořeno zcela nevhodným kostýmem se z toho stal skoro průšvih. Jako druhý je v kvalitě tance jistě Tomáš, ale zase tu mám ALE. U Tomáše prostě, řečeno krasobruslařským pohledem stále sleduji sportovní dvojice, místo tance na ledě. On je fakt dobrej, ale pořád mi to nějak úplně neladí. Na třetím místě Honza Cina. Tady bylo moje očekávaní hrozně vysoké, ale …. nenaplnilo se. Honza má velkej problém v párovém tanci. Vůbec nechápu proč, ale prostě to tak je.
Tereza vypadla, Mirai vypadl, Tomášovu jasnému vítězství už nic nezabrání, o druhé místo se „utkají“ Honza s Marií Viktorií.
A teď k té Marii. Jasně, standard, latina, proti Tomášovi, ale i Honzovi je to zcela zřetelně slabší. Jenže já tady prostě nemůžu nevzít v úvahu výchozí pozici soutěžících. A tady byl Tomáš i Honza ne od dvě tři patra výš, ale rovnou o celej mrakodrap. Marie vycházela z úplné nuly, a to, že tančí tak jak tančí je skoro zázrak. A co se scénického tance týče, mě včera fakt skoro šokovala. Mě osobně se líbila víc jak Tomáš se svým atletickým pojetím , tak i Honza se svojí nonšalancí. Myslím, že v příštím kole konečně vypadne a bude to pro ni velká úleva, ale u mě to vlastně letos, dá se říci, že vyhrála ;-)

40
libena
Reagovat

@Bezík: vím, že to povolání svádí k té marii (vždyť je o farářka), ale je to martina viktorie :-)

a podle mě měla vypadnout, terezy je škoda, měla být v top 3

41
Bezík
Reagovat

@libena: Šmarjá, já su debil :-D A přitom vím že je Martina, nevím proč se mi to při psaní příspěvku tak přehodilo … stárnu a blbnu …

42
Pippy
Reagovat

jen proto, že je farářka, by snad měla tato půvabná křehká mladá žena tancovat v černém hábitu?! To snad ne? Předsudky jsou hrozná stupidita!

43
Jana
Reagovat

@Bezík: Mně osobně Martina Viktorie taky nevadí, ale bohužel odnáší mou naprostou antipatii k Dědíkovi (a já se tak radovala, když řekl, že SD už nikdy… Asi v sobě nějaké fluidum má, protože z něj jsou nadšeni i všichni jeho kolegové v SD). A obávám se, že i to, jak Dědík staví choreografie, v podstatě znemožňuje nejen ten tanec předvést, ale i ho se naučit, protože se celý týden učí něco jiného než tanec samotný :-(
Troufám si tvrdit, že v rukou takového Michala Mládka by farářka byla jednou z mých fanynek :-))) A že by z ní vykřesal mnohem víc.

44
Litocha
Reagovat

@Jana: Jsme na jedné lodi :) Já ho mám na stejné příčce averze jako Ondera (ale přitom jsem kdysi fandila Jitce Schneiderové i Daně Batulkové a Katce Baďurové, tehdy mi ale ani jeden zdaleka tolik nepil krev).
A asi jsem bezbožný cynik, ale na mě ani mnohými opěvovaný současný tanec Martiny nezapůsobil. Většinu času zase strávila ve vzduchu nebo vleže na zemi a samostatných prvků tam bylo minimálně (zase to ale bylo fakt párové vystoupení, přesný opak toho Honzova), žádný transcendentní zážitek jsem neměla. Bezesporu to ale byl její nejlepší výkon a spoustu diváků očividně oslovil.

45
Litocha
Reagovat

@Bezík: Líbí se mi, jak to má každý jinak. Já to mám přesně naopak. Tomášovy tance si vždycky užívám a vychutnávám (až na ten úlet s pistolkami) a oslovují mě.
Za to, jak se Dědík vylhává z tance, mu fandit nemůžu, i když to opravdu dělá chytře a je efektivní, protože na lidi jeho na efekt postavené choreografie očividně zabírají. Je otázka, jestli mu to aspoň tentokrát bude stačit. Takhle postupuje pravidelně (je jedno, jak má pohybově nadanou partnerku) a zatím to nevycházelo, má ale tentokrát ženu, která leckoho oslovuje. Takže uvidíme.
Často mi ale přijde, že Marek Martinu tlačí do toho, co jí fakt není příjemné, a přestože se opravdu snaží, svazuje ji to. Máš pravdu, že nejen ke svým výchozím podmínkám je obdivuhodná, ale v téhle části soutěže mi to prostě nestačí (a přála bych si vítězství Tomáše, i když na rozdíl od tebe jsem přesvědčena, že to vyhraje Honza). A fakt lituju odchodu Andrey, která mě z ženských osobností oslovovala nejvíce a chtěla jsem ji ve finále.

46
Jana
Reagovat

@Litocha: Já fandila Daně i Katce. U Táni už bylo vidět, jak moc se snaží a jak moc mu o to jde… Bohužel i jí. Stejný problém jsem měla s Dědíkem a Jitkou (jak tak vzpomínám, tak jemu jsem asi nefandila nikdy – Žilková byla moc trhlá, Šípková příšerně ambiciózní, Schneiderová mi nesedla (asi tím, jak si nedokázali přiznat chybu po tom příšerném waltzu nebo mě možná Zelinkovci oslovili víc) a u Tomicové mi vadilo, jak moc jim porota nadržovala i přes rozdílnou startovací čáru…). Ty ambice mi asi vadily vždycky, vzpomínám si, jak se mi nelíbil Necpál s Machálkovou, ačkoli ho momentálně vyzvedávám…

47
Litocha
Reagovat

@Jana: Jo, s Michalem jsem si i já najednou nepřipadala jako naprosté taneční dřevo :)

48
Bezík
Reagovat

@Litocha: Jojo, Onder ani Dědík rozhodně není můj fanoušek, ale nějak je dokážu abstrahovat od soutěžících. Ale je fakt že ta synergie tam pak chybí. Já jsem sice taky bezbožný cynik, ale současný tanec Martiny mě tedy oslovil. To děvče je pro mě autentické. Tož tak.

49
Bezík
Reagovat

@Litocha: Myslíš že Honza ? No já nevím, ale třeba na iDnesu má v hlasování Tomáš tak 3x víc hlasů než Martina a i ta má 2x víc jak Honza. Sice to není úplně směroplatné :-D, ale nějakou vypovídací schopnost to má.

50
Litocha
Reagovat

@Jana: Mně právě z nějakého důvodu (přesněji řečeno jsem se asi nechala moc ovlivnit tou úvodní teatrální sambou, která mi nesedla, takže později už bylo pro mě těžké vzít M+M na milost) Zelinkovci neseděli, a když vypadl mně sympatický pár Banga – Bufková, zůstala tam ta Jitka (i když si taky pamatuju na typicky dědíkovský waltz – teď jsem na to koukala a praštilo mě do očí, jak byl tehdy ještě Dědík štíhlý – no, málokdo vychází z boje s časem vítězně…).

51
Litocha
Reagovat

@Bezík: Což o to, ráda bych se pletla :) Aspoň by se trochu upravily statistiky vítězů podle profesí. Ale myslím, že současný úspěch je hodně daný tím současným tancem (uvidíme, jestli z toho bude profitovat i nadále). Jak to bylo v předchozích kolech?

52
Litocha
Reagovat

Koukla jsem na ty ankety – v kolech, kdy vypadly, posbíraly nejvíc hlasů Andrea a Marika, takže výpovědní hodnota asi moc velká nebude. (Navíc každý hlasuje zadarmo a jen jednou, se SMS je to pak úplně jinak).

53
Bezík
Reagovat

@Litocha: No jasně, lítá to podle toho jak kdo vypadl a je to zdarma, ale ta podpora Tomáše oproti Honzovi je trvale vysoká. Hodně bych se divil, kdyby to Honza vyhrál.

54
Andrea
Reagovat

A všimli jste si, v medailonku/ve vyjádření Martiny, nevím, ve kterém momentu zrovna…. Ale na rovinu přiznala, napraskala se téměř, že vyrazovy tanec, čili možnost volnejsiho pohybu a žádné striktní sešněrování pravidly, že se jí ulevilo, že ji to baví a může konečně pustit do světa její já…..
No necháme se překvapit. Mně jednoznačně mrzí Tereza. A ještě mne mrzí nedokonalý jive Honzy, stále si myslím, že je pohybové velmi schopný, jen tam moc řve to divadlo, souhlas. A ano, take vidím, že upřednostňuje soliterni akce před párovými, což obecně není v souladu se společňákem. Ale baví mne. No, uvidíme v sobotu, Tomáš ho velmi pravděpodobně přebije.

55
Jana
Reagovat

@Litocha: Jojo, Banga – Bufkova byl moc hezky par…

Mimochodem, kdyby se davalo dohromady The Best of Stardance, kterych 10 paru byste tam meli? :-)

56
Bezík
Reagovat

@Jana: Ty jo. Deset nedám ani náhodou, ale pět jo.

1. Marek Zelinka a Marie Doležalová (s velkým náskokem)
2. Veronika Khek Kubařová a Dominik Vodička
3. Michal Kurtiš a Anna Polívková
4. Michal Kurtiš a Aneta Langerová
5. Tatiana Vilhelmová a Petr Čadek

57
Jana
Reagovat

Tak za me :-)
asi top Pavel Kriz + Alice Stodulkova :-)
Michal Kurtis + Anna Polivkova
Tomas Dvorak + Kamila Tomankova
Tomas Verner + Kristyna Coufalova
Michal Necpal (a jen premyslim, jestli se mi vic libila Arichteva nebo Sestini)
Michal Mladek + Daniela Pisarovicova (podle me byla trosku drevo a vykresal z ni strasne moc)
(jak se jmenoval ten ucitel z Kladna, to byl taky Michal, ne?) + Jana Plodkova
Martin Prochazka + Tereza Bufkova
Jan Onder + Kacka Badurova
a kandidatu na desate misto je fakt hodne :-))) Norisova s Klimentem, po letech jsem vzala na milost i Langrovou s Valentou, Bocanova s Kunesem, moc se mi libila Jitka Sorfova… plus pro srandu Krejcirova s Bankem :-))

58
Jana
Reagovat

A jak jsem mohla zapomenout na Zelinkovce? :-))))

59
Bezík
Reagovat

@Jana: To můžeš snadno napravit zařazením na první místo ! :-D :-D

60
irena
Reagovat

Tak za mě Jiří Dvořák s Lenkou Norou, a pak dlouho nic….o dalších bych musela přemýšlet.

61
Michaela
Reagovat

To bude sranda, jdu to zkusit vypotit. Ma TOP 9 by vypadala takto:

1) Kucharova, Onder
2) Ruml, Otahalova
3) Necpal, Aritcheva
4) Mares, Stumpfova
5) Verner, Coufalova
6) Soukalova, Pragr
7) Norisova, Kliment
8) Vilhelmova, Cadek
9) Hlavackova, Necpalovic kluci

Tomas s Kristynou pujdou asi jeste vyse, tipuji pred Marese, ale Rumla a Kucharovou uz asi neda.

62
J.
Reagovat

@Litocha: S tím naprosto souhlasím, choreografie Dědíka mi vadí čím dál víc, (když to není poponášení nebo točení, tak jsou to rekvizity) a tohle šizení tanců se mi nelíbí. Nechápu, že divákům tv ano. U Šípkové to byly rekvizity snad už v druhém kole (ale tu lidi nesnášeli), Žilková vypadla naštěstí v prvním vyřazovacím kole (tu lidi nesnášeli ještě víc než Šípkovou), u Jitky bylo štěstí, že jí lidi docela fandili, ale i tam kazil co mohl a s Tomicovou co předváděl, škoda slov. Martina V. Kopecká budí dost protichůdné názory, půlka lidí jí zbožňuje, půlka nesnáší, ale myslím, že mít jiného partnera, tak by byla úplně jiná a nebudila tolik negativních emocí. A buď už by byla dávno venku, nebo se naučila tančit lépe. Dědíka ve SD už nikdy více, je tam po páté, chce vyhrát a bohužel je pravda, že on přesně pochopil smysl SD a ví, jak zaujmout diváky, přestože porota to nežere a jsou často s Martinou na posledních místech ale stále postupují, jen je škoda, že je to na úkor tance a v případě postupování dál i na úkor lepších párů. Martina měla vypadnout nejpozději ve čtvrtém kole, protože krom scénického tance už tanečně dost zaostává za ostatními. Normálně by asi byla lidem sympatická, ale možná to přesně schytává za Marka a to, že jí tlačí do něčeho, v čem se necítí ve své kůži.

Nerozumím moc, proč se vyřazovalo, BBC by asi vadilo, že se dvakrát po sobě nevyřazuje, ale však se vyřadil Mirai (i když svépomocí), kdyby ne, tak by přece 2 páry v 8 kole nevypadly. Nedává proto smysl ani příští díl, kdy mají 4 porotci mentorovat 3 párům a finále bude jen ve 2? Nebo se příště opět nebude vyřazovat? To ví asi jen bůh a tvůrci SD

63
Bezík
Reagovat

Tak nějak se vžilo, že Martina je jasně tanečně nejhorší. Já nevím, ono se to fakt těžko hodnotí, protože každý dělá jiné chyby a kterým dát větší a kterým menší váhu. Zajímavé je, že náš oblíbený bloger Petr Fabera hodnotí poslední kolo tak, že od něj Tomáš, Honza i Martina dostali stejnou známku 7, Tereza pak (oprávněně) vyšší 9 :-D

64
J.
Reagovat

@Bezík: To ano, ale celkově je Martina i u Fábery poslední. Ty známky jsou podobné asi v tom, že každý tančí jiný tanec, jak je to teď namixované a porotci tedy hodnotí v každém tanci něco jiného a tím pádem pak padají podobné známky, nicméně i tak je bodově u nich (i u Fábery) Martina pořád u konce. A zase v poměru k ostatním tancům (ano Scénika byla její Top večer) jsou věci, ve kterých zaostává. Taky jsem laik, ale něco už mám za 15 let SD nakoukáno :-) a co tam Martina může předvést za kroky nebo držení těla, když jí třetinu tance drží Dědík v náruči…

65
Jana
Reagovat

@Bezík: ja na to koukala a dost me to prekvapilo, cekala bych u Tomase o bodik navic..l

66
Jana
Reagovat

Kazdopadne pokud to Honza vylozene nepodela, tak by mela byt Martina u poroty posledni… Protoze na sambu bude podle me pomala a ze slowfoxu se bude chtit Dedik vylhat… Stejne je to nespravedlivy, ze nekdo ma tyhle dva tance az uplne na konci a nekdo si je odbyl jako prvni dva…

Vzpominam, meli jsme krome prvni rady ve finale (dvouclennem) dve muzske celebrity?

Libi se mi model bbc, kdy o vypadnuti z posledni dvojice rozhoduje porota…

67
Violete
Reagovat

Hezký rozhovor s farářkou na Českém rozhlasu Dvojka, jestli jste již nezaznamenali https://www.youtube.com/watch?v=t-3NYbMcUgY

68
orchis
Reagovat

@Jana: Taky bych čekala vyšší hodnocení u Tomáše, ale psal, že Tomáš nebyl vždy do hudby, a to považují za velkou chybu… jinak za ne-jive Honzy mi to stejné hodnocení (7) s Tomášem taky překvapilo.

69
orchis
Reagovat

Ještě se vrátím k The Best of SD, zajímavá anketa … a předesílám, že u mě hrají velkou roli sympatie, i profi tanečníků:-) a vyberu jich možná víc než deset. No, a nezahrnuji tam současnou řadu.

Na první dobrou jsem si vzpomněla na dva páry, které mě zaujaly už první večer.
1) Kříž a Stodůlková
2) Dvořák a Návorková

Další mojí top „fanoušci“ (bez pořadí) byli:
3) Polívková a Kurtiš
4) Doležalová a Zelenka
5) Bočanová a Kuneš

trošku s odstupem:
6) Vojtek a Coufalová
7) Valenta a Langerová
8) Ruml a Otáhalová

Ještě s odstupem:
9) Batulková a Onder (to mi ještě nevadil :-)
10) Plodková a Padevět
11) Poláková a Masaryk

Oblíbená „dřeva“: Schmitzer, Bank, Bosák.

70
Litocha
Reagovat

Já to vezmu chronologicky:
Valenta + Langerová (tehdy jsem mu nefandila, ale když se zpětně dívám na jeho tance, nelze jinak)
Vilhelmová + Čadek (co dokázala zatancovat už těhotná, je obdivuhodné)
Batulková + Onder (to byl Honzík ještě roztomilý a Dana byla neskutečně sympatická)
Kříž + Stodůlková (od prvního večera)
Baďurová + Onder (Honzík byl sice už míň roztomilý, ale v mezích a Katka byla neskutečně šikovná)
Polívková + Kurtiš (nezapomenutelné tango)
Piškula + Lálová (Veronika ještě nebyla tak ambiciózní a Zdeňkovi to fakt šlo)
Dvořák + Návorková (ve svém ročníku neměli konkurenci a ani jinde by nezapadli)
Verner + Coufalová
Sestini Hlaváčková + Necpál

Na lavičce náhradníků: Vojtek + Coufalová, Ruppert + Stodůlková, Banga + Bufková, možná ještě Poláková + Masaryk

71
Litocha
Reagovat

Jo, ještě Ruml + Otáhalová.

72
Jana
Reagovat

@Litocha: S Valentou to mam uplne stejne :-))) S Masarykem se mi skoro vic libila Absolonova :-)
Jo, Dvorak s Navorkovou taky parada.
A koukam, ze jsem tu osamocena s nazorem na Pisarovicovou, jinak jsem se vzdycky s nekym potkala.

Dobre, pojdme jeste jedno top10 – jen profi tanecnici (zkusime 5+5)?
Holky: Stodulkova, Navorkova, Kostovcikova, Sorfova, Bufkova – nahradnice Krejcirova, Tomankova, Otahalova, Coufalova
Kluci: Necpal, Mladek, Kurtis, Cadek (konecne jeden neMichal), Kunes (skoda, ze nesel do dalsich rad…) – nahradnici Kliment, Tomanek, Hojdan…

73
orchis
Reagovat

@Jana: Tak jsem to taky zkusila, ale našla jsem více tanečnic než tanečníků:-)

Petra Kostovčíková, Tereza Bufková, Eva Krejčířová, Alice Stodůlková, Lenka Nora Návorková, Natalie Otáhalová, Jitka Šorfová

Jaroslav Kuneš, Petr Čadek, Michal Kurtiš, Václav Masaryk, Michal Padevět

+ Tománkovi 😊

74
Litocha
Reagovat

Uf, to je mnohem těžší. (Vážně tam ani jedna nemáte Zelinku ani Vodičku :)?)
Mládek, Necpál, Masaryk, Kurtiš (i když teď naposled s Terezou se mi už moc nelíbil) a asi tehdejší Čadek, mezi náhradníky klidně i Prágr nebo Tománek a docela se mi s Annou K. líbil i Hrstka. Kohout je osobně hrozně fajn kluk, ale v soutěži to žádná sláva nebyla. Vodička má nepochybné taneční i pedagogické kvality, ale mě nějak nechává chladnou.

Bufková (Prucková), Stodůlková (ale už ne s Gondíkem), Návorková (letos míň než s Dvořákem, tam to bylo magické spojení), Otáhalová, pak těžko říct, možná Langerová, možná Švrčková, zajímavá byla Třeštiková, Tománková, sympatická Šorfová. Dobrá je nepochybně Coufalová, jen mi není až tak sympatická.

75
Litocha
Reagovat

A Čadek má za mě velké plus za choreografii týmového tanga. To mi tehdy spadla čelist a žádný další týmový tanec to pro mě nepřekonal.

76
orchis
Reagovat

@Litocha: To tango bych si ráda připomněla, je někde k vidění?

Letošní charleston taky patřil k těm povedeným

77
Litocha
Reagovat

@orchis: Právě že jsem ho nikde neviděla. Nejsem si ani jistá ročníkem. Škoda, že v archivu ČT tyhle společné tance nejsou.

Teď jsem koukala na Vojtka a marná práce, musela bych ho do svojí Top 10 obsadit. Dalo by se mu vytknout jen máloco. (Má ta Kristýna ale štěstí na tanečníky :))

78
RAINMAN
Reagovat

Černochová dostala od poroty za první kolo/tanec nejvíc bodů, ale od diváků dostala míň SMS hlasů než Cina i než farářka, proto vypadla.

Přidat komentář