Hlavní obsah
Článek

Ještě začátkem tohoto týdne se předpokládalo, že během sobotního večera bude na parketu StarDance soutěžit pět párů. Koronavirová situace tomu chtěla jinak. Zpěvák Mirai Navrátil (31) a tanečnice Lenka Nora Návorková museli soutěž opustit, a to kvůli pozitivním covid testům.

V osmém kole oblíbené soutěže se tak na tanečním parketu utkají o postup pouze čtyři páry. Během večera předvedou hned dva tance, všichni pak během týdne nacvičovali současný tanec. „Současný tanec pro mě představuje především svobodu, latina i standard jsou naopak hodně konzervativní. U současného tance to může choreograf postavit víc podle toho, jak to cítí,“ svěřil se nám tanečník Dominik Vodička před přímým přenosem.

„Každou neděli přicházím s čistou hlavou a vymýšlím sestavu a kroky. Ještě ten den chci mít postavenou celou choreografii, aby to i Terka uměla a od pondělí už pilujeme kvalitu toho tance,“ dodal tanečník, který tančí po boku Terezy Černochové.

Před obrazovky se po pauze, která nastala kvůli pozitivnímu testu na covid, vrací porotce Zdeněk Chlopčík. Osmý večer StarDance by měl probíhat standardně. Na konci večera opustí parket další ze soutěžních párů.

Který pár se vám líbí nejvíce?
Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík
30,2 %
Jan Cina a Adriana Mašková
22,8 %
Tereza Černochová a Dominik Vodička
14,9 %
Tomáš Verner a Kristýna Coufalová
32,1 %
Celkem hlasovalo 10789 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám