Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Další díl StarDance byl ve znamení moderny. Soutěž nakonec opustila Tereza Černochová

Osmý díl StarDance 2021.
Zdroj: Se souhlasem České televize
+ Další fotografie
StarDance 2021

Osmý večer taneční show StarDance se nesl v duchu moderny. Čtyři páry totiž musely kromě jednoho již obvyklého tance ukázat i moderní tanec s company, což nebylo tak lehké jak se může na první pohled zdát. Večer nakonec opustil pár Tereza Černochová a Dominik Vodička.

Ve StarDance již zůstaly jen čtyři taneční páry. Koronavirus vzal naději nejdříve herečce Simoně Babčákové a následně i hudebníkovi Mirai Navrátilovi. Ten musel soutěž opustit po sedmém kole, kdy byl pozitivně testován na koronavirus, v nejnovějším osmém díle se tak již neukázal.

Jako první zatančili valčík krasobruslař Tomáš Verner a Kristýna Coufalová. „Za mě velmi dobrá kvalita pohybu. Chyběla mi tam však větší umělecká hodnota,“ nechala se slyšet Tatiana Drexler. „Je to čistý tanec. Vy se toho nebojíte a jdete do toho naplno,“ řekl Jan Tománek. Pár si nakonec vytančil čtyřiatřicet bodů.

Energický jive a paso doble

Jako durzí se na pódiu objevili herec Jan Cina a jeho taneční partnerka Adriana Mašková, kteří předvedli jive. „Dnes mi opět chyběl jive. Je to pro mě rytmus, jenže ten tam nebyl,“ nebrala si servítky Tatiana Drexler. „Je to skvělá show, ale jivu bylo málo,“ uvedl Tománek. Od porotců získal pár devětadvacet bodů.

Třetí pár byl farářka Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík.Ukázali divákům enegické paso doble. „Byla vidět extrémně veliká snaha. Přeci jen si však emohu odpustit, že to na mě bylo jednotvárné. Paso je daleko perstřejší,“ nechal se slyšet Zdeněk Chlopčík. Vytančili si třicet bodů.

Čtvrtý tanec, kterým byl valčík, předvedla zpěvačka Tereza Černochová a tanečník Dominik Vodička, kteří tančili na píseň Ona se brání od jejího otce, zpěváka Karla Černocha (†64). „Moc krásný valčík. Plynulý, klouzal po parketu, byl řesně rytmický,“ pochválil Chlopčík. Pár si vytancoval sedmatřicet bodů.

Vypadla Černochová

Všechny taneční páry musely následně zatančit moderní tanec, v němž se snoubí vícero tanečních stylů. S choreografií každému páru pomáhal Václav Kuneš, který ve dvou dílech zaskakoval jakožto porotce za nemocného Zdeňka Chlopčíka.

Tomáš Verner si s Kristýnou Coufalovou vytančili za tento moderní tanec nejvíce bodů, a to 40, Jan Cina s Adrianou Maškovou rovněž 40 bodů, Martina Viktorie Kopecká s Markem Dědíkem devětatřicet bodů a zpěvačka Tereza Černochová s Dominikem Vodičkou čtyřiatřicet bodů.

Všechny páry podle porotců zatančily skvěle, ale diváci nakonec svými hlasy rozhodli. V dnešním díle skončili Tereza Černochová a tanečník Dominik Vodička.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy