Ve čtvrtek 2. prosince zasáhla českou filmovou scénu velice smutná zpráva – do filmařského nebe se odebral režisér Jaroslav Hanuš, jenž kromě populárního Života na zámku pro Českou televizi natočil také divácky úspěšné série Šípková Růženka, Náměstíčko, Náves a Příkopy. Nebyl jen režisérem, ale i zastupitelem Čerčan a také jejich radním pro kulturu. Jeho skon zasáhl všechny, co s ním měli tu čest, ať už před kamerou nebo za ní. Dojemné vyznání na sociální síť napsala i herečka Kateřina Hrachovcová.

V roce 1995 totiž hrála Simonu Královou v jeho Životě na zámku. Bylo jí tehdy čerstvých 21 let a celý život i kariéru měla před sebou. A dalo by se říct, že právě tento seriál o rodině, jíž nečekaně spadne do klína veliké dědictví, tu její kariéru nastartoval. „DĚKUJI, JARDO, za těch pár let Života i života...“ napsala na instagram herečka, která se v průběhu let vyprofilovala ve skutečně renesanční ženu, která kromě hraní píše povídky, ilustruje knihy a maluje obrazy, věnuje se osobnostnímu koučinku a dokonce i tetuje.

VIDEO: Svůdná Kaira Hrachovcová nechodí ven sama: Doprovází ji její milovaný!

Video
Video se připravuje ...

Svůdná Kaira Hrachovcová nechodí ven sama: Doprovází ji její milovaný! Kisa Císařová, Lukáš Červený

Na natáčení s Hanušem však vzpomíná s láskou, jelikož spolupracovali i v dalších projektech. „Vzpomínka nezapomenutelná i na další herecké příležitosti, seriál Náměstíčko, Bakaláře, inscenaci Vraždy a něžnosti… a tak dále. Viděl jsi mě krásně civilně, obyčejně, přirozeně, žádné hraní. Autenticita!! Takový jsi byl i ty. Svůj, bohém s humorem doslova nadstandardním. Tvé početné rodině hlubokou soustrast. Kláře, tvé fantastické ženě, objetí. Vím od ní, že doma a v objetí jejím, jsi i s láskou odešel,“ doplnila truchlící Kateřina Hrachovcová, co si posledních pár let říká Kaira.

Fotogalerie
51 fotografií