Slavný herec Dolph Lundgren, jenž se celosvětově proslavil se díky roli zákeřného boxera Ivana Draga ve snímku Rocky IV., prodal svůj současný dům v Los Angeles, na prestižní adrese západního Hollywoodu, se ztrátou. Na první dobrou to tak nevypadá – za třípatrovou vilu dostal úctyhodných 3,71 milionů dolarů (83,4 milionů českých korun). Původně ho však nabídl k prodeji za částku docela jinou, chtěl 4,5 milionů dolarů (101,2 milionů korun). Nemluvě o tom, že ji zakoupil v červenci 2018 za 3,9 milionu dolarů (87,7 milionů korun).

Přestože tedy chtěl na stavbě nad světoznámým Sunset Stripem v LA vydělat 13,5 milionů, dopadlo to nakonec úplně jinak: prodělal 4,3 milionů… Při pohledu na budovu, která mu ještě donedávna říkala „pane“, ale člověk nechápe, že o ni nebyl zájem. Vypadá totiž skutečně působivě a má nádherný výhled na celé město z velké střešní terasy. Třípodlažní nemovitost o rozloze 5 230 čtverečních stop z oceli, skla a betonu navíc navrhl uznávaný architekt Moshe Sarid (66). Otevřený půdorys domu je podle popisku kanceláře s nemovitostmi „dokonalý pro zábavu ve velkém měřítku“.

VIDEO: Trailer k filmu Postradatelní 2, kde si Lundgren zahrál

Video
Video se připravuje ...

The Expendables 2 Youtube.com

Jsou zde čtyři ložnice, z nichž některé jsou vybaveny krbem, a šest koupelen. Hlavní ložnice má balkon a velkou šatnu s převlékárnou. Ve spodním patře je nejmodernější domácí kino a herna. Kuchyně plná moderních spotřebičů s ostrůvkem vybaveným barovými stoličkami se otevírá na terasu, hned vedle je jídelní kout s úložištěm vína.

Nechybí ani několik místností, co jsou zařízeny jako obývací pokoje, menší či větší. Venku je bazén a také lázně. Vše ve světlém designu, elegantně doplněným hnědou či kontrastní černou. Ostatně podívejte se do naší galerie, v níž můžete obdivovat luxus, který si donedávna užíval muž, co (málem) natloukl Rockymu Balboovi

Fotogalerie
30 fotografií