Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Žádost o ruku v přímém přenosu: Výrazný Hunka ze SuperStar dojal porotu k slzám

Hunka požádal svou přítelkyni o ruku. Tohle nikdo nečekal.
Zdroj: se souhlasem TV Nova
+ Další 2 fotografie
SuperStar 2021

Ladislav Hunka je jeden z nejvýraznějších soutěžících letošní řady SuperStar. Kromě toho v sobotním díle udělal něco, co téměř nikdo nečekal. Po svém pěveckém vystoupení požádal o ruku svou dlouholetou přítelkyni, a to v přímém přenosu!

Ladislav Hunka je jedním z osmi finalistů letošní řady pěvecké show SuperStar. Je výrazný nejen co se týče hlasu, ale také svou vizáží, protože je téměř celý potetovaný.

Ve druhém finálovém večeru zazpíval Hunka romantickou píseň All of Me od Johna Legenda. Během písně navíc řekl směrem ke své partnerce, že jí miluje. Všichni byli z jeho výkonu dojatí a i porotci měli na krajíčku. To však ještě nevěděli, co přijde potom.

Všichni byli dojatí

„Cítila jsem obrovskou lásku,“ nechala se slyšet porotkyně Monika Bagárová. „Zpíval jsi nejlépe jak umíš a já jsem šťatsný, že jsem tě mohl poslouchat,“ řekl Marián Čekovský. Leoš Mareš zase přiznal, že měl během vystoupení husí kůži.

Po hodnocení poroty šel Hunka za svou partnerkou, která seděla v publiku. Přišel k ní a řekl, že jí miluje. Nervózně si kleknul a přede všemi jí požádal o ruku. Jeho partnerka ho musela obejmout. Všichni byli ještě dojatější. „Gratuluju, řekla ano,“ křičela nadšeně moderátorka Ewa Farna.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy