Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ukázala Agáta Hanychová nového přítele? Zapózovala s neznámým fešákem

Incluencerka agáta Hanychová.
Zdroj: Se souhlasem TV Prima
+ Další 4 fotografie
Vztah

Agáta Hanychová (36) se dost možná pochlubila novým partnerem. Na svém Instagramu sdílela fotku s neznámým fešákem a připojila i záhadný vzkaz. O novém partnerovi se spekuluje již několik dní a podle redakce eXtra.cz se má jednat o doktora. 



Influencerka Agáta Hanychová je doslova pověstná svými krátkými vztahy. Málokterý jí vydrží víc, než několik měsíců. Příkladem je její poslední vztah s majitelem wakeboardové firmy Jiřím Hellerem. Vypadá to ale, že Agáta tradičně nezůstala dlouho na ocet a podle informací eXtra.cz už má nového partnera.

Předsvatební rozhovor s Agátou Hanychovou.

Vztahy Agáty Hanychové

Mirek Dopita

S bývalým americkým fotbalistou se poznala v roce 2010. V roce 2011 se jim narodil syn Kryšpín. O rok později ale padla podezření z nevěry a dvojice se rozešla. Mirek pak léta žil v zahraničí, vrátil se teprve nedávno.

Jakub Prachař

20. 4. 2013 se vdala za celoživotního kamaráda, herce Jakuba Prachaře, 13. 9. 2017 se jim narodila dcera Mia. Manželství bylo oficiálně rozvedeno 18. 9. 2020.

Krátké románky po rozvodu

  • Makléř Zdeněk Turek (říjen 2019 – únor 2020)
  • Kameraman a fotograf Marek Niessner (únor – květen 2020)
  • Producent Tomáš Sobola (srpen – listopad 2020)
  • Truhlář Adam Raiter (prosinec 2020 – březen 2021)
  • Podnikatel Jan Loskot (březen - červenec 2021)
  • Podnikatel Jiří Heller (několik měsíců, cca srpen - říjen 2021)
  • Lékař Andrej Nikov (podzim 2021 - květen 2022)
Třetí dítě a další rozchod
  • Jaromír Soukup /(duben/květen 2022 - září 2023), důvodem mělo být dusno a psychický teror, který měl podnikatel údajně vyvolávat kvůli potížím ve svém podnikání.
    Agáta se v dubnu 2023 stala potřetí maminkou, porodila dceru Rozárku.

Druhá svatba

  • Krátce po rozchodu se Soukupem padá znovu do náruče Mirka Dopity, toho si bere za druhého manžela v Roztokách u Prahy v pátek 29. 12. 2023.
Více o tématu

Sama Agáta si je vědoma, že její fanoušci čekají, až jim nový objev odhalí. Zatím ale jen provokuje záhadnými snímky. Nejprve na svém Instagramu sdílela rozmazanou fotku s tajemným mužem, s nímž společně utvořila rukama srdíčko. "A je to tady, čekali jste na to," připsala k fotografii. Jméno ale nesdělila.

Od čerta nebo anděla

Teď ale možná odhalila svého nového partnera v plné kráse. Ve stories totiž sdílela fotku, kde se přítulně tiskne k neznámému fešákovi. "A to je od čerta nebo od anděla," doprovodila mnohoznačně příspěvek Agáta.

Samozřejmě neuvedla jméno, nicméně to vypadá, že by skutečně mohlo jít o nového přítele. A nutno podotknout, že se jedná o pořádného fešáka, který vzhledem přeci jen malinko vybočuje z řady Agátiných bývalých přítelů. Většinou si totiž vybírala na první pohled drsnější typy. Třeba potřebuje k dlouhému vztahu pravý opak...

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy