Žilková odtajnila bombu! Čekala dítě se slavným režisérem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Žilková odtajnila bombu! Čekala dítě se slavným režisérem

Veronika Žilková oslavila šedesátku a pokřtila knihu
Veronika Žilková oslavila šedesátku a pokřtila knihu (CNC_David Kundrát)

Hereččina nová kniha spisovatele Petra Macka s názvem Dělte dvěma postupně odkrývá její soukromý život. Málokdo ví, že herečka Veronika Žilková (60) kdysi podstoupila potrat. A ještě méně lidí ví, že dítě čekala s režisérem Jiřím Menzelem (†82).

Veronika Žilková (60) popisuje svůj vztah s režisérem Jiřím Menzelem (†82) jako bláznivou lásku. Věděla, že není jeho jediná, ale ani tak se ho nechtěla vzdát. Zlom nastal až ve chvíli, kdy Žilková čekala jejich společné dítě. „Strašně holek si v podobné situaci zničí život. Vědí, že otec toho dítěte není partner na celý život a on je taky tak nebere. Ale dítě je k sobě spoutá. A já věděla, že Menzel má holek víc,“ svěřila se Žilková.

Kniha Veronika Žilková: Dělte dvěma

Vánoce u Žilkové? Nikdo nesmí vstát od stolu, jinak zemře! Už jednou se to stalo!

Video se připravuje ...

Herečka si v té době zrovna procházela krizí. Zjistila, že jí byl manžel Jiří Hanych (63) nevěrný a v té době už byla na světě i její dcera Agáta (36). Veronika nejspíš nechtěla zůstat na dvě děti sama, i když ji to rozhodnutí trhalo srdce. „Potrat pro mě byl rozvodem s Bohem. Od té doby jsem už nikdy neměla ten klidný pocit, že se o mě Bůh stará a že jsem hodná holka,“ dodala herečka, která touto historkou šokovala nespočet svých známých i fanoušků.

Žilková podepisovala své vzpomínky: Přijela rovnou z kapaček!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.