Veronika Žilková čekala dítě Jiřího Menzela. Ve své nové knize řekla, proč šla na potrat

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
veronika zilkova
Zdroj: Profimedia

Slavní lidé ve svých knihách obvykle odhalí něco šokujícího, co mnohé fanoušky překvapí. Ačkoli jsou celebrity neustále omílané bulvárem, vždy je něco, co se o nich nevědělo. Ve své nové knize s názvem Dělte dvěma na sebe Veronika Žilková prozradila mnohé.

Kromě nevěry svého manžela a informace o svém vztahu s oscarovým režisérem také podle idnes.cz prozradila, že byla těhotná a později potratila. A dítě mělo být podle všeho režiséra Jiřího Menzela. V 60 letech tak na Žilkovou fanoušci vědí něco, co se jí dlouhé roky dařilo tajit.

„Můj manžel Jiří Hanych mi byl tehdy nevěrný s nejlepší kamarádkou. Měla jsem za sebou tuhle životní zradu a řešila jsem to tím, že jsem zahučela do jednoho vztahu, který také nedopadl dobře,“ prozradila herečka, která už nemohla dál tajemství udržovat.

Půlroční románek

Po rozpadu manželství byla Žilková nějaký čas s Menzelem. Jejich románek netrval dlouho, i za půl roku se toho ale mezi nimi stihlo mnoho stát. „Prachsprostě mě sbalil na karlovarském filmovém festivalu. Oslovil mě a začal do mě hučet. Není tajemstvím, že svou péčí zahrnoval řadu hereček. Ale toto bylo v době, kdy s nikým v zásadě nechodil,“ popsala Veronika.

Herečka si podle svých slov myslela, že je pro něho jediná. Po čase ale pochopila, jaká je skutečnost. Bohužel tou dobou ale také zjistila, že je těhotná. Rozhodla se, že si dítě nenechá. Ačkoli to pro ni bylo náročné, nakonec šla na potrat, a prohlásila dokonce, že se pro ni jednalo o rozvod s Bohem.

„Od té doby jsem už nikdy neměla ten klidný pocit, že se o mě Bůh stará a že jsem hodná holka. Stala jsem se vyvrhelem v hodnotách, které jsem si sama určila,“ dodává Žilková. Držet takové tajemství roky v sobě pro ni nebylo snadné. V knize se tak konečně rozhodla svěřit světu.

Nechtěla se s ním poutat

„Strašně holek si v podobné situaci zničí život. Vědí, že otec toho dítěte není partner na celý život a on je taky tak nebere. Ale dítě je k sobě spoutá. A já věděla, že Menzel má holek víc,“ svěřuje se v knize podle ahaonline.cz herečka. Ona se rozhodně poutat nechtěla.

A tak, ačkoli to pro ni bylo jedno z nejtěžších rozhodnutí v životě, nakonec usoudila, že nemůže jinak. V životě si prošla mnoha problémy a starat se sama o dvě děti by pro ni byl nepředstavitelný boj, který by možná nemusela ani zvládnout.

Ačkoli jí dodnes rozhodnutí bolí, zdá se, že ho nijak nelituje a nic by na něm neměnila. Nejspíš by ale jinak ve svém životě pár věcí jinak udělala, kdyby věděla, k čemu povedou. O tom všem a mnoha dalších tajemstvích se ve své nové knize svěřuje a doufá, že si tím alespoň trochu ulevila.

Zdroj: ahaonline.cz, idnes.cz

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články