Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Mikulášská nadílka u celebrit: Na koho si počíhali čerti a kdo dostal brambory

Mikuláš
Zdroj: Se souhlasem Romana Vojtka
+ Další 2 fotografie
Mikulášská nadílka

Někteří rodiče zastávají názor, že strašit děti Mikulášem a čerty je "týrání", ale jiní si na strachu svých ratolestí zvesela smlsnou. Tentokrát se andělé i pekelníci v čele s váženým biskupem Mikulášem vypravili za dětmi Romana Vojtka (49), Hany Mašlíkové (39), Michaely (30) a Romana (33) Tomešových, ale nevynechali ani ratolesti Nikol Leitgeb (35) nebo Agáty Hanychové (36). A na koho slavná máma práskla, že si v dětství nějakou tu bramboru vykoledoval? Co všechno prozradily sociální sítě?

Nějaká ta brambůrka

Tak jako každý rok došlo na lámání chleba a ukázalo se, kdo sekal latinu a kdo by naopak zasloužil odnést v čertím pytli přímo do pekla. Nejen k obyčejným smrtelníkům, ale i k celebritám se každoročně vypraví procesí v čele s majestátním Mikulášem doprovázeným anděly a rohatými bestiemi zvanými čerti. Na to, jak to měla doma s dětmi, zavzpomínala pro eXtra.cz i královna dětských srdcí Dáda Patrasová.Anička byla strašně hodný dítě, takže tam žádný brambory a uhlí neproběhly, ale na Felixe tam samozřejmě občas nějaká ta brambůrka nebo uhlík v tom balíčku čekaly, ale to bylo jen tak symbolicky,” směje se známá herečka.

Všichni to přežili

Z našich nebeských i pekelných zdrojů jsme se dozvěděli, které z dalších dětí našich českých známých osobností bylo za básničku či písničku obdarováno balíčkem laskomin a ovoce a na koho čekala v pytlíčku nějaká ta brambora nebo kousek uhlí. Naštěstí ale i celebrity jsou jen lidé a především milující rodiče, kteří své malé zlobivce zachránili, a nikdo letos nebyl odnesen pekelnou hordou k zatápění pod kotlem. Takže teď už se necháme překvapit, jak to dopadne zase příští rok.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy