Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Čauky lidi, díl 46: Babiš bude podnikat v akvaristice a Kena na sever nepustí

Premiér v podání skvělého imitátora Petra Jablonského si tentokrát v satirickém pondělním pořadu Čauky lidi našel čas na to, aby popsal výhody prezidentova akvária, a zároveň prozradil, že s tímto konceptem bude podnikat. Samozřejmě za pomoci dotací. Nezapomněl zmínit, jak probíhá advent na Hradě, a také nastínil, že aplikaci Tečka nahradí Čárka.


Premiér Andrej Babiš v podání imitátora Petra Jablonského začal své pravidelné pondělní hlášení informací, že po skončení ve vládě se bude věnovat akvaristice. Inspiroval se u prezidenta Miloše Zemana, jehož soukromé akvárko Babišovi doslova učarovalo.

Zároveň premiér svým voličům přiblížil, jak vypadá advent na Hradě. Prezident si prý užívá svůj adventní kalendář v podobě kandidátů na ministry. Podle Babiše je navíc naprosto normální, že Zemanovi některé figurky nechutnají, a tak je po přežvýkání vyplivne.

Babiše také šokovala nová norská verze české Popelky. Líbání dvou můžu v pohádce je pro něj nepřípustné, proto dal Adamu Vojtěchovi zaracha a na sever ho nepustí, aby se tam nezkazil. Více se dozvíte v nejnovějším dílu Čauky lidi.

VŠECHNY DÍLY NAŠEHO GENIÁLNÍHO SATIRICKÉHO POŘADU ČAUKY LIDI NAJDETE ZDE.



Související články

Další články

Nejnovější kauzy