Můj kousek štěstí

Nahé manýry spokojené manželky

Herečka Eva Decastelo (43) má za sebou šťavnatou minulost. V osmnácti letech odjela do zahraničí, kde nafotila hodně peprné snímky, její nahotu obdivovali muži na stránkách erotických magazínů.

Poté si řekla, že svlékání už bylo dost, vrátila se domů a stala se z ní herečka a moderátorka. Pak se jí podařilo dobře se vdát, a o spokojenou budoucnost bylo postaráno. Aktuálně má za sebou další důležitý pracovní mezník. Úspěšný seriál Slunečná, v němž zářila jako jedna z hvězd, a k němuž, samozřejmě úplnou náhodou, psal scénář zrovna její manžel René Decastelo (48), se definitivně blíží svému konci.

Natáčení skončilo a herci si tak museli položit otázku: co teď bude dál? S něčím takovým si ale Eva hlavu neláme. Moderuje talkshow, hraje v divadle a chlubí se kalendářem narvaným k prasknutí až do léta příštího roku.

No a kdyby se náhodou něco pokazilo, šikovný manžel René jistě brzy zase něco napíše... Ve volném čase se navíc herečka rozhodně nenudí. Má zajímavé koníčky.

Na internetu svým fanouškům pravidelně líčí své pracovní i osobní momenty. Výjimkou u ní nejsou ani fotky, kde je, řekněme, spoře oděná. Ráda a často se chlubí snímky v prádle či plavkách, a to i teď s nástupem zimního období. Má totiž další „svlékací zálibu“. Eva, patří nejen k milovníkům plavání, ale také k nadšeným otužilcům.

„Miluji vodu v jakémkoli roční době,“ přiznává otevřeně herečka, která se za parného léta chlubila fotkami v bazénu a od října už se zase neohroženě vrhá do studené Vltavy.

I díky pravidelnému otužování prý už dva roky ani jednou nebyla nemocná. Navíc i této zálibě připisuje zásluhy za to, jak v průběhu loňské zimy krásně zhubla. Teď má sice tvary zase o něco plnější, fotí se ale vesele dál.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden