LP vydala dlouho očekávané album Churches! Venku je i nový videoklip Conversation

7. prosince 2021 10:39
Americká zpěvačka a skladatelka LP vydala své šesté album Churches. Za poslední rok a půl LP, která má na svém kontě přes dvě miliardy přehrání svých skladeb, z tohoto alba vydala pět singlů, které dohromady dosáhly přes 80 milionů přehrání. Zároveň v den vydání desky měla premiéru nová píseň Conversation, kterou doprovází videoklip. LP je jednou z hlavních hvězd festivalu Colours of Ostrava 2022.
LP

Skladbu Conversation produkovali Nate Campany (Tove Lo, K.Flay, Christina Aguilera) a Kyle Shearer (Becky G, Tove Lo, Carly Rae Jepsen), kteří jsou známi pod pseudonymem Valley Girl.

LP k nové písni říká: „Conversation je o tom, jak se sama sebe snažím přesvědčit, abych zůstala ve vztahu, který jsem měla. Je to o zjištění, že pouze jinak přemýšlíme. Že chci, abychom si promluvili, což by mohlo věci napravit. Je to o oslavě a pocitu lásky k té osobě, a také o optimismu vyplývající z pocitu, že popovídání může vše spravit.”

Režie videoklipu se ujal Stephen Schofield. LP videoklip popisuje: „Bylo to podobné jako u klipu Angels, kde jsme točili lyric video a já jsem prostě jen hrála. Bylo to zábavné - že obě osoby, které spolu mluví, představuji já sama. Ve dvou různých oblečeních a jedno já neposlouchalo nebo nerozumělo a tlouklo hlavou o zeď. Byl to velmi spontánní způsob, jak ukázat, že se v mé hlavě neustále odehrávají podobné konverzace mezi mými já. Mezi tím dobrým a tím zlým.”

Producent Mike Del Rio k albu uvádí: „Deska vznikla v době, kdy se lidské kontakty a společné soužití zastavily. Takže jsme si podvědomě představovali, že tuto hudbu budeme vnímat jako sladké uvolnění po době temna. S tím jak se rozrůstá společenství okolo LP, tím se také rozšiřuje paleta toho, co funguje ve zpěvaččině vesmíru. Album vznikalo se spoustou lásky, upřímnosti a přátelství, s vírou, že se vše promění v dílo, které si všichni užijí. LP se nedá omezit na žánry, takže hudbou, kterou tvoříme, se snažíme reflektovat filozofii LP - s poselstvím lásky a lidského propojení v jejím samém jádru.”

První singl z desky Churches The One That You Love má na YouTube přes 24 miliónů zhlédnutí a 21 miliónů přehrání na Spotify. Televizní premiéru si píseň odbyla v pořadu Late Night with Seth Meyers. Druhý singl How Low Can You Go získal přes 7 milónů přehrání na Spotify, 6,7 miliónů na YouTube a hrála ho rádia po celé Evropě. Videoklip třetího singlu One Last Time s herečkou, filmařkou a modelkou Jaime King vidělo na YouTube 16 miliónů lidí a píseň dosáhla přes 8 miliónů přehrání na Spotify. Singl Goodbye má na YouTube 2,3 miliónů přehrání a na Spotify 2 milióny. Zatím poslední singl Angels dosáhl na Spotify 1,1 milionů zhlédnutí a téměř 900 000 na YouTube.

LP - Churches

Co ty na to?

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 10:39 středa 6. dubna 2022. Anketa je uzavřena.

  • 0
    SUPER
  • 0
    LOL
  • 0
    WTF
  • 0
    FAIL
  • 0
    OMG
  • 0
    LOVE

Související

HLASUJTE V ÓČKO CHART