Hlavní obsah

Kontroverzní detaily! Zápasník vede netradiční styl života

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kazachstánská hvězda UFC Žalgas Žumagulov vyvolala na internetu kontroverzi tím, že v nedávném rozhovoru odhalila svůj polygamní životní styl. Třiatřicetiletý bijec totiž přiznal, že má šest děti se dvěma samostatnými manželkami. Žumagulov rovněž prozradil detaily svého rodinného života a i to, jak se vyrovnává se stresem spojeným se dvěma intimními vztahy zároveň.

Foto: UFC

Žalgas Žumagulov se přiznal ke svému polygamnímu stylu života.

Článek

„Ano, mám dvě manželky. Dvě manželky a šest dětí. V zásadě je to normální. Sice byly zpočátku menší problémy, například při porodu. Nyní je ale vše v pořádku. Už jsem si zvykl," přiznal Žumagulov v rozhovoru pro kanál Let Me Interrupt You.

Zápasník slavné UFC tak musí řešit hned několik problémů. Rozhodně se nabízí otázka, ke které manželce se Žumagulov vrací po své nepřítomnosti z důvodu zápasení. „To záleží podle toho, od které jsem zrovna odešel. Pokud jsem odešel třeba od druhé manželky, tak jdu k té první. Pokud jsem odešel od první, tak jdu ke druhé. Jeden den jsem u první, druhý zas u druhé. Pomáhá to udržovat všechny šťastné," vysvětlil Žumagulov.

Polygamie
souhrnně označuje současnou účast muže či ženy ve více manželských vztazích. Polygamní soužití mohou mít buď formu paralelních vztahů (polygamní účastník je členem několika samostatně žijících a hospodařících rodin) nebo jednoho skupinového manželství, případně může nést smíšené znaky obojího.
zdroj: wikipedia

Ačkoliv polygamie byla v Kazachstánu nezákonná, protože ji sovětské úřady před sto lety zakázaly, od roku 1998 byla dekriminalizována a je široce přijímána mezi elitami a mocnými politiky. A přestože neexistují žádné oficiální statistiky o tom, jak je v Kazachstánu rozšířena, jeden neoficiální průzkum ukázal, že téměř 40 procent mužů bylo pro polygamii. Zatímco v oblasti, ze které Žumagulov pochází je to běžné, polygamní vztahy začínají narůstat na popularitě také v západním světě.

Kazachstánský zápasník, jenž nastupuje v muší váze, nakoukl do slavné UFC teprve v minulém roce a od té doby si připsal čtyři zápasy, během kterých hned třikrát prohrál. Během své kariéry se mu povedlo uspět hned ve čtrnácti případech.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články