Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. prosince 2021 22:31
Čas čtení 0:47
Ivan Koribanič

Zklamaný Lewandowski reagoval na Messiho proslov po zisku Zlatého míče. Chtěl bych, aby to bylo upřímné, ne jen prázdná slova

Zklamaný Lewandowski reagoval na Messiho proslov po zisku Zlatého míče. Chtěl bych, aby to bylo upřímné, ne jen prázdná slova
Zdroj: TASR/AP
SPORT LIONEL MESSI
Uložit Uložené

Robert Lewandowski je z výsledků zklamán. Na druhé straně souboj s Messim vnímá jako obrovský progres.

Robert Lewandowski je z výsledků hlasování Zlatého míče zklamán. Čísla mluvila ve prospěch Poláka, což si i sám dobře uvědomuje. „Nemohu říci, že bych byl šťastný, spíše naopak. Mám pocit smutku,“ řekl Lewandowski pro Kanał sportowy.

Dále dodal, že Messiho a jeho úspěchy respektuje. Už jen to, že s ním mohl takto soupeřit, bylo pro něj velkou ctí. „Ukazuje mi to úroveň, na kterou jsem se dokázal vypracovat,“ ozřejmuje Polák.

Doporučeno
Jake Paul se v ringu znovu pobije s bývalým šampionem UFC. Soupeř za knockout dostane bonus 500 tisíc dolarů Jake Paul se v ringu znovu pobije s bývalým šampionem UFC. Soupeř za knockout dostane bonus 500 tisíc dolarů 7. prosince 2021 10:10

Lionel Messi během slavnostního projevu řekl, že chce, aby Zlatý míč za rok 2020 dodatečně udělili právě Robertovi. Tehdy se kvůli pandemii neuděloval. Útočník Bayernu Mnichov okomentoval i tato slova. „Upřímně, nejsem z toho nadšený. Byl bych rád, kdyby Messiho vyjádření o Zlatém míči za rok 2020 bylo upřímné a zdvořilé a nebyla to jen prázdná slova,” uzavřel Lewandowski.

Robert Lewandowski nastřílel za uplynulou sezónu 53 gólů a přidal 10 asistencí. Součet ukazatelů je z klubové úrovně (Bayern Mnichov) a reprezentační (Polsko). Mezi kolektivními úspěchy získal titul v Bundeslize, mistrovství světa klubů a německý Superpohár.


Na druhé straně zde je sedminásobný vítěz Zlatého míče, Lionel Messi. Ten vstřelil 41 branek a přidal 17 asistencí. Z kolektivních ocenění vyhrál premiérově Copa América za Argentinu a s Barcelonou získal Copa del Rey.

Domů
Sdílet
Diskuse