Eurobike 2022 se formuje ve velkém stylu

První konkrétní informace, které se týkají nového rozvržení veletrhu Eurobike a celkové výstavní plochy, slibují velký posun...

Autor: Petr Bureš
Foto: Eurobike
Eurobike 2022 se formuje ve velkém stylu

Díky rekordnímu růstu povědomí o aktuálních tématech jako jsou jízdní kola, e-mobilita, lehká elektrická vozidla a posun směrem k udržitelné mobilitě, zařazuje přední cyklistický veletrh vyšší rychlost. Přemístění Eurobiku od Bodamského jezera do Frankfurtu nad Mohanem a následný plně znovuuvedený koncept s mnoha novými funkcemi začíná přitahovat značný zájem.

"Registrace a poptávka po podlahové ploše jsou na rekordní úrovni – touha zúčastnit se Eurobiku 2022 je na nejvyšší úrovni, jak na té národní německé, tak na mezinárodní. Premiéra ve Frankfurtu bude velká, v novém měřítku, dokonce i podle standardů Eurobike. Díky předběžným rezervacím nabývá již nyní plánování výstaviště a haly konkrétní tvar a nabízí rozmanitou škálu formátů účasti v nových tematických oblastech," oznamuje Stefan Reisinger, výkonný ředitel Eurobiku, jehož další ročník by měl proběhnout od 13. do 17. července 2022. K dispozici pro veletrh bude celá západní část Messe Frankfurt která nabízí více než 100 000 m².

Hned od začátku plánování hal a stánků jsou organizátoři Eurobike potěšeni velkým zájmem mezinárodního cyklistického průmyslu. "Devadesát procent výstavní plochy Eurobike je již rezervováno stávajícími i novými zákazníky. Podporu nového konceptu navíc vidíme také v návratu mnoha firem, které pár let nevystavovaly a nyní se vrací. Velký počet společností si uvědomuje příležitost, kterou máme s Eurobikem 3.0 ve Frankfurtu, abychom propagovali kola, i transformaci směrem k udržitelné mobilitě. Nový koncept veletrhu a naše očekávání, že mezinárodní postavení a prestiž Eurobiku se přemístěním zvýší, se ukazují jako správné. Lidé nám důvěřují a my se jim to chystáme splnit,“ říká Stefan Reisinger.

Kromě obvyklých sekcí s jízdními koly, náhradními díly a příslušenstvím zaznamenávají organizátoři veletrhu obzvláště vysokou poptávku po oblasti „Budoucnost mobility“. Ta se zaměřuje pochopitelně na lehká elektrická vozidla, poskytovatele infrastruktury, koncepty mobility, digitalizaci, logistiku a start-upy v největší výstavní hale na frankfurtském výstavišti s více než 30 000 m². To je místo, kde Eurobike představí inovace a vize, které přesahují cyklistický průmysl. Kromě toho existují strategická spojenectví s hlavními průmyslovými partnery a sdruženími jako jsou Zweirad-Industrie-Verband (ZIV), Verbund Service und Fahrrad e.V. (VSF) a dalšími.

Nové rozmístění veletrhu: čtyři velké výstavní haly se šesti podlažími

V budoucnu se Eurobike bude konat v rámci kompaktní, moderní výstavní arény. Společnost Fairnamic, která vznikla na bázi kooperace organizátorů dosavadního Eurobiku ve Friedrichshafenu a týmem lidí z výstaviště ve Frankfurtu plánuje využít celou západní část výstaviště na řece Mohan k oslavě kol a všech jejich různých aspektů a to na zhruba 100 000 m² výstavní plochy. Patří sem výstavní haly 8 a 9 a nové haly 11 a 12, které mají dvě patra. V souladu s heslem: "Nejrychlejším a nejjednodušším způsobem městské dopravy z města na výstavu musí být kolo," je pro vystavovatele a návštěvníky zajištěno bezpečné parkování kol přímo na výstavišti. Tři vstupní prostory Torhaus, Galleria a Portalhaus zajistí rovnoměrný tok návštěvníků ze všech stran. "Pro tento, 30. ročník Eurobike, máme připravenou vhodnou infrastrukturu, abychom dostali vystavovatele na tento přední mezinárodní veletrh ale také z něj," vysvětluje ředitel výstavy Dirk Heidrich. V halách a jejich okolí bude mít Eurobike samozřejmě širokou škálu akčních ploch, cateringové možnosti a venkovní testovací okruhy.

30. ročník Eurobike bude mít svou premiéru ve Frankfurtu nad Mohanem od středy 13. července do neděle 17. července 2022. Více informací najdete na www.eurobike.com.

Přečteno - 5525x Tagy: eurobike
Zapojte se do diskuze

Mohlo by vás zajímat

  1. TechnikaFotogalerie: Eurobike 2023
    Fotogalerie: Eurobike 2023
  2. Výstavy a veletrhyEurobike 2023 #5 (R-Y)
    Eurobike 2023 #5 (R-Y)
  3. Výstavy a veletrhyEurobike 2023 #4 (M-R)
    Eurobike 2023 #4 (M-R)
  4. Výstavy a veletrhyEurobike 2023 #3 (F-M)
    Eurobike 2023 #3 (F-M)
  5. Výstavy a veletrhyEurobike 2023 #2 (A-F)
    Eurobike 2023 #2 (A-F)
  6. Výstavy a veletrhyEurobike 2023 #1
    Eurobike 2023 #1

Vlož svůj komentář:

Pro vkládání komentářů je nutné být přihlášený.
Proto se, prosím, tedy buď přihlašte nebo registrujte.

redakční systém | ISSN 1803-5744