Letos to je 33 let, kdy režisér Jaroslav Soukup uvedl do kin snímek Kamarád do deště. Dva frajírci Sagi a Luky na sebe okamžitě strhli pozornost a dívky po nich začali šílet. I pokračování, které vzniklo o čtyři roky později, mělo obdobný úspěch.

Nabídku na trojku jsme s Lukášem dostali a oba jsme se dohodli, že ji odmítneme. Prostě jsme si řekli, že ten kult, co jsme vytvořili, nebudeme kazit a chceme, aby si nás diváci takhle pamatovali,“ řekl Blesku Tofi, který by si i přesto rád s Vaculíkem ve filmu zahrál.

Lukyho mám strašně rád a vždy ho rád vidím. Nedávno jsme se potkali a bylo to super. Samozřejmě ho tíží, že mu ruší představení v divadle stejně jako mně, ale musíme to prostě vydržet. Na druhou stranu mám víc času na vymýšlení nových projektů, jako je film a další věci. Ale je předčasné mluvit o něčem konkrétně,“ dodává Sagvan.

VIDEO: Kamarád do deště Sagvan Tofi přistižen s polonahou brunetou v posteli! A přítelkyně to není

Video
Video se připravuje ...

Kamarád do deště Sagvan Tofi přistižen s polonahou brunetou v posteli! A přítelkyně to není Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Už v muzikálu, který vzešel z jeho pera, Děti ráje, se ukázalo, že to mezi nimi pořád funguje. V roli dýdžejů si to opravdu užívali. Ale momentálně je muzikál pozastavený kvůli vládním opatřením proti šíření koronaviru.

Producent a herec v jedné osobě rád podporuje mladé talentované umělce, které obsazuje do svých děl. A tak s radostí podpořil nový videoklip „Ukaž svou tvář“ skupiny Motorband, které je frontman zpěvák Ladislav Korbel.

Fotogalerie
40 fotografií