Po zveřejnění jejích upřímných slov o návštěvě psychiatra a zvládání černých dnů ji její fanoušci zasypali zprávami s prosbou o pomoc. Košičanka se na stránkách Nového času pustila do vlastní relace, kde neváhá bez okolků přiznat ta nejtemnější tajemství ze svého života.  

V první části otevřeně promluvila o depresích, které ji často vyřazovaly z běžného života. Bála se ale navštívit odborníky.

Nechtěla jsem tam jít. Bála jsem se, že mi neuvěří, že si budou myslet, že to hraji. Ale potom, když jsem psychiatričku navštívila, řekla mi, že ona vidí, jestli někdo hraje, nebo ne. A vysvětlila, že v mém případě jde o velmi obtížné deprese. Nasadila mi léky, chodila jsem na sezení, všechno jsem dodržovala,“ uvedla Nora.  

VIDEO: Mojsejová k soudu pravidelně nechodí

Po zveřejnění její zpovědi ji fanoušci zaplavili zprávami s prosbami o pomoc. „Hrozně mnoho lidí mi píše, mají psychické problémy, hodně mladých lidí... Jsem z toho zděšená, ale rozumím jim. Prošla jsem si tím, mnozí nemohou spát, mají depky, nic je nebaví, je to hrozné,“ řekla Novému Času Nora, která už teď chystá další část svého pořadu.  

Fotogalerie
30 fotografií