(VIDEO) Cachnín prozradil jména nepřijatých členů BK Havlíčklův Brod

Na červencové valné hromadě Brusalřského klubu Havlíčkův Brod chtěli do spolku vstoupit noví členové z řad bývalých hokejistů Havlíčkova Brodu. Podle zápisu z jednání výkonného výboru byl pro přijetí pouze tehdejší člen výkonného výboru Zdeněk Caska, David Kozlík se zdržel hlasování. Proti přijetí byli Michal Teplý, Mgr. Martin Ferdus, Marcel Kachlíř .

Caska po té rezignoval na členství ve Výkonném výboru, ve výboru ho nahradil Jiří Čelanský. Blízký příbuzný tehdejšího předsedy oddílu Michala Teplého.

BK Havl. Brod - VIDEO: Přál bych si, aby áčko zůstalo v první lize, netají  svůj vánoční sen trenér Richard Cachnín

Richard Cachnín prozradil jména zájemců o členství v hokejovém oddílu, kteří ale nebyli přijati za členy. Za členy oddílu výbor přijal jen své funkcionáře na návrh tehdejšího předsedy oddílu Michala Teplého. Tento sporný moment je mezi hokejovými fanoušky známý jako „soukromá privatizace“ hokejového klubu.

Může jít o obrázek text

O Cachnínově seznamu se zmínil člen vedení Bruslařů David Kozlík (více zde). Havlíčkobrodští Bruslaři nevěděli, kolik mají členů (více čtěte přímo zde). O sporech funkcionářů klubu čtěte přímo zde. O soudní žalobě na neplatnost valné hromady čtěte přímo zde.

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Grafickou podobu zajistil WebRex s.r.o.
 
Výroba www stránek a eshopů