Sleduj nás

Byla to divočina! Tomáš Le Sy zhodnotil start MMA organizace Clash of the Stars

Byla to divočina! Tomáš Le Sy zhodnotil start MMA organizace Clash of the Stars
V pondělí proběhla historicky první tisková konference nové MMA organizace Clash of The Stars, která bude pořádat po vzoru polské organizace FAME zápasy influencerů a známých tváří.

Většina soubojů bude probíhat podle amatérských MMA pravidel, tedy na tři kola po třech minutách a budou zakázané lokty a točivé páky na nohy. Výjimku bude mít jen hlavní zápas večera, kde budou lokty povoleny. Jak je se startem organizace spokojen její zakladatel Tomáš Le Sy?

První turnaj se uskuteční už na konci ledna v Českém Těšíně a bude možné jej sledovat díky PPV, jehož cena bude kolem 10 euro. Jak je s první tiskovkou a uvedením organizace spokojen její majitel?


První tiskovku hodnotím kladně a vnímám ji jako úspěch. Po technické stránce proběhlo vše velmi dobře, show vypadala krásně a live stream probíhal bez problémů. Obsahová stránka byla jedním slovem – divočina. Kluci se do toho opřeli a nic si nedarovali. Pokud nastoupí s takovým nasazením i do svých zápasů, tak se máme opravdu na co těšit. Kluci i holky makají, trénuji a moc si pochvalují změnu životního stylu, což mě velmi těší a dokonce i mě samotného motivuje trénovat. Projekt se nám rozjel parádně, připravujeme další promo materiály a moc se těšíme na leden a náš první turnaj!” zhodnotil první tiskovku Tomáš Le Sy.

S tím, že byla první tisková konference divočina, má Tomáš absolutní pravdu. Stačí se podívat na vyhrocené staredowny, ze kterých bylo cítit velké napětí. Přátelství a vzájemný respekt jsme mohli pozorovat jen u pornoherečky Silvie Dellai a influencerky xHolakys, které se spolu utkají v jediném ženském duelu.


Tak se nechme překvapit, co nám první galavečer pod taktovkou Clash of the Stars přinese. Na celou tiskovou konferenci se můžete podívat zde.

Další články