Jste zde


Proč dát v oblékání přednost pohodlí
Esoterika.cz

 

Jakými třemi slovy byste popsali svůj styl oblékání? Pokud alespoň jednou zazní slovo pohodlí, máte vyhráno. Víte, proč by mělo být ve vašem šatníku hlavně pohodlné oblečení, ve kterém se cítíte nejlépe? Poradíme vám, jak si vybrat oblečení, ve kterém budete vypadat skvěle.

Pohodlí vede

Na co se těšíte nejvíc po příchodu z práce? Pro některé je to manžel, pro jiné děti nebo domácí mazlíčci. Většina žen se však shodne na tom, že úplně tím prvním krokem po příchodu domů, je sundání nepohodlné podprsenky a těsného oblečení. Zkuste se zaměřit na pohodlí při oblékání a ze svého šatníku vyřaďte oblečení, včetně dámského a pánského spodního prádla, které vás jakkoliv svazuje, tlačí nebo omezuje.

Elegance a ležérnost

Chcete vždy vypadat upraveně a zároveň si užít komfortní styl oblékání? Vsaďte na eleganci a ležérnost v jednom. I když si dáte košili nebo halenku s volánky, nemusíte trávit celý den na podpatcích. Sáhněte po pohodlné obuvi, přestože si oblékáte sukni, šaty nebo kostýmek.

Zvýšení sebevědomí

Víte, jak si rychle zvýšit sebevědomí a oblékat se moderně a nadčasově? Začněte už u spodního prádla. Vyberte si takové, které vám skvěle padne a bude jako vaše druhá kůže. Ideální volbou jsou pohodlné a bavlněné dámské kalhotky. Mužům zaručí pohodlí bavlněné trenýrky, ať už s obrázky nebo oblíbenými geometrickými vzory.

Správné držení těla

Spodní prádlo, stejně jako oblečení dokážou podpořit správné držení těla. Všimněte si, že když vám outfit sedí, nehrbíte se, necítíte se stažení a nemusíte se hned po příchodu domů převlékat. Sami se zkuste ve zvoleném outfitu podívat do zrcadla a všímejte si i malých změn.

Zdravotní výhody

Příliš upnuté a těsné oblečení vám může způsobit zdravotní problémy. Nejdříve se ozývají bolesti zad, mnohdy také nepříjemné bolesti hlavy, podobající se migréně. U špatně zvoleného oblečení nebo spodního prádla vás může bolet také břicho nebo vás nepříjemně potrápí bolest a křeče v tříslech. Vyberte si oblečení, které vám sedí, a vždy zjišťujte svou správnou velikost.

Hodnocení článku:

Hodnocení: 
0
Zatím nehodnoceno