10. prosince 2021 • 17:07

Kincl vede mladé střelce do dalších bitev. Na programu je zajímavý comeback

Autor: ON
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slibný večer. Čtvrtá akce organizace MMAsters League má co nabídnout. Fanoušci se například po dlouhé pauze dočkají i zápasu talentovaného bojovníka Tomáše Kvapila. Do klece bude navíc nastupovat i UFC válečník David Dvořák, tentokrát však v roli moderátora. MMAsters League 4 hostí Congress Centre Palác Pardubice od 19.00.



Jedním z aktérů hlavního zápasu na MMAsters League v Pardubicích bude Jakub Krofta. Jeho strhující tempo a pestrá paleta technik jsou zárukou atraktivní show. Soupeřem mu bude Polák Mateusz Janik.

Hlavní startovku MMAsters League 4 tvoří celkem deset zápasů v MMA a postoji, stejně jako při předešlých akcích s mezinárodní účastí.

Akce nabídne i jeden zajímavý návrat. Do boje totiž znovu nastoupí Tomáš Kvapil, který se kvůli zdravotním problémům naposledy představil v Oktagonu před více než dvěma lety.

„Na zápas se samozřejmě extrémně těším, přeci jen jde o završení víc jak dvouleté cesty. Na ní jsem potkal hned několik překážek a jsem strašně rád, že se tahle životní kapitola chýlí ke konci a že ji budu moct završit právě doma v Pardubicích,“ říká Kvapil. Comeback bude chtít „Kvápovi“ překazit Ukrajinec Eduard Kazmiruk s bilancí: sedm vítězství, jediná prohra.

Kvapil patří mezi svěřence Patrika Kincla, stejně jako další mladá hvězda večera Václav Štěpán, ten se střetne se Slovákem Denisem Gondžalou.

„Myslím si, že se můžeme těšit na výborné zápasy i od kluků, kteří nejsou pro širokou veřejnost tolik známí,“ říká bojovník, trenér a matchmaker turnaje Kincl.

Vstupenky na akci jsou v prodeji online zde >>>

Galavečer živě vysílá O2 TV Sport, další možností je PPV stream.

SESTŘIH: Kozma vs. Veličkovič. Nadvládu Růžového pantera neukončil ani Srb z UFC
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud