Zde může být vaše reklama.

Letos naposledy venku 18. kolo: Sigma jede do Českých Budějovic

18. kolo: Sigma jede do Českých Budějovic

foto: Petr Pelíšek

10. 12. 2021 - 18:00

Fotbalisté SK Sigma Olomouc mají o víkendu na programu letošní poslední venkovní zápas. V 18.kole FORTUNA:LIGY budou hrát v Českých Budějovicích. Tedy na stadionu, který před pár týdny přešli přes Dynamo v domácím poháru. Střetnutí je na programu v neděli od 15.00.

Po sedmnácti odehraných kolech je Sigma devátá, má jedenadvacet bodů, stejně jako desáté České Budějovice. Naposledy doma proti Slavii se Hanáci museli opět srovnat s velkou marodkou, chyběli všichni útočníci, celkem devět hráčů. „Nejedná se jen o útočníky. Od pátku před Slavii už trénuje Beneš, od pondělí Jemelka. Chybí ještě Chvátal a Hála. Jsou to všechno hráči, kteří by minimálně atakovali základní sestavu. Myslím si, že nejblíž k návratu je Juraj Chvátal, ten už by měl jít do plné tréninkové zátěže. U Martina Hály jsou velké otazníky,“ řekl trenér SK Sigma Václav Jílek.

Bilance Sigmy s Dynamem je srovnaná, oba celky spolu dosud hrály 39 zápasů, pro každého bylo 13 výher, 13 remíz a 13 proher.

Utkání SK Dynamo České Budějovice versus SK Sigma Olomouc se hraje v neděli 12. prosince od 15.00 (rozhodčí Josef Krejsa – Martin Leška, Lukáš Slavíček).

Pravděpodobné sestavy
Č. Budějovice: Vorel - Čolič, Havel, Králik, Sladký  - Hellebrand, Hora - Van Buren, Mihálik, Mršič - Bassey. Trenér David Horejš.
SK Sigma: Macík –Hubník, Poulolo, Vepřek – Zahradníček, Spáčil, Breite, Greššák, Daněk, Zmrzlý – González. Trenér Václav Jílek.

Další články