Na Kavčích horách se to včera hemžilo hvězdami StarDance, které dopoledne přijely na poradu k finálovému večeru. Chyběl Zdeněk Godla (46), jenž se v domluvený čas nedostavil. Proč, není úplně jasné. V soutěži už skončil, takže pokud by se ho dotkla současná pandemie, nebude nijak v sobotním semifinále chybět.

Dorazí, ale…

Pavel Trávníček, který ze StarDance vyletěl letos jako první, ještě v minulých dnech zvažoval, jestli se finále - potažmo hromadného tance všech soutěžících - zúčastní. „Mám strach, nikdo neví, co se může stát!“ narážel na stále se šířící covidovou nákazu. Včera ale princ z Popelky na finálovou poradu dorazil. „Můžu potvrdit, že budeme s Verunkou finálové tance - náš i společný - zkoušet. Jdu do toho, i když strach mám, ale snad to všechno dopadne dobře,“ řekl včera Aha! Trávníček.

Natěšená tenistka

Na závěrečný galavečer se hodně těší také už vyřazená tenistka Andrea Sestini Hlaváčková (35). „Že se všech deset párů znovu uvidíme. Nestihli jsme se ani všichni nějak sejít kvůli covidu. Vlastně ani žádná afterparty nebyla,“ sdělila Aha! „Nacvičujeme společný tanec všech párů a pak budeme mít i každý pár svůj tanec, ale to budeme nacvičovat asi až příští týden,“ dodala.

Děsí se covidu

Před finále je ale ještě na řadě semifinálový večer, jenž proběhne tuto sobotu. Produkce ČT se děsí, aby covid celou situaci ještě více nezkomplikoval. Ve hře už jsou jen tři páry, takže pokud by jeden kvůli nemoci ještě před přímým přenosem vypadl, zbývat budou dva, tím pádem by regulérní vyřazování v sobotu být nemohlo.

Ve zkušebně jen po dvojicích

Na společný finálový tanec musí každý pár nacvičovat ve zkušebně sám. Hromadný trénink nepřichází podle ČT kvůli covidu v úvahu. Společně se všichni potkají až na první generálce příští týden v pátek, kdy s choreografy finálový tanec doladí.

Návrat Simony Babčákové, ČT ji požádala: Ani muk o vyřazení!

Na finále StarDance už se začala připravovat i Simona Babčáková (48) se svým tanečníkem Martinem Prágrem (27). Ze StarDance vypadli kvůli dvojí neúčasti herečky v přímém přenosu. Ta měla údajně covid-19. „Ve středu se s ní prej opět potkám na tanečním parketě. Tak snad se nepočůrám smíchy,“ napsal na instagramu ČT Prágr. Česká televize měla mít s herečkou promluvu. „Produkce požádala Simonu, aby při návratu před kameru už nijak své vyřazení nekomentovala ani nic neříkala na adresu epidemie a covidu,“ řekl Aha! zdroj ze zákulisí StarDance.

VIDEO: Krampol na JIP a drsný verdikt lékařů! A StarDance mění finálový večer.

Video
Video se připravuje ...

Krampol na JIP a drsný verdikt lékařů! A StarDance mění finálový večer. Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
68 fotografií