Můj kousek štěstí

Fackují ji a ohrožují nožem

Adrenalinové natáčení zažívá v poslední době hvězda Slunečné Barbora Jánová (32). Kdo by si nevybavil epizodu, kdy Báru v roli potvory Sylvy Popelkové držel v šachu Filip Tomsa (37), který tu představuje nebezpečného šílence Romana Maxu, jemuž nejbližší říkají Pupík?

Vytáhl na seriálovou Sylvu nůž a držel jí ho pod krkem, jako by plánoval, že vyděšenou mladou ženu podřízne. Herečky si častokrát stěžují, že z podobných násilnických scén mají noční můry, i když se odehrávají jen před kamerou. Srdnatá Bára to však naštěstí bere sportovně. Utěšovala se, že nůž, kterým ji kolega ohrožoval, je tupý.

„Žádné drama, věřte mi,“ usmívá se. „Já už pár podobných scén odehrála i v divadle, tak jsem věděla ví, co mne bude čekat.“ Její kolega Tomsa zase ujišťuje: „Bylo to natočené se vší bezpečností, aby se Báře nic nestalo.“

Také Jan Plouhar (39), hereččin seriálový manžel, se ve Slunečné projevil jako pořádný žárlivec a tyran. Vlepil Báře facku jako hrom. Ale buďte klidní, byla perfektně nacvičená. „Bára je nesmírně tvárná, takže mi těsně uhnula a navenek to vypadalo krásně,“ pochválil hbitou brunetku kolega Plouhar.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden