Serie A - souhrn 17. kola: Inter na prvním místě

10.12.2021, 22:44, aktualizováno 13.12.2021, 22:50
Komentáře a souhrny
Inter Milán (© AFP)
Inter rozstřílel Cagliari a posunul se do čela před městského rivala AC, jenž remizovalo s Udinese. Neapol doma podlehla Empoli. Atalanta se na Hellasu revanšovala za prohru v Lize mistrů. Janovské derby ovládla Sampdoria. Ještě suverénnější byla Fiorentina, nad Salernitanou vyhrála 4:0. Naopak Juventus postrádal suverenitu v Benátkách a odvezl si jen bod za remízu. AS Řím vyzrálo na Spezii

AS Řím - Spezia Calcio 2:0

13.12.2021 20:45

Góly: 6. Chris Smalling, 56. Roger Ibañez

Římané dokázali doma přehrát Spezii, s níž dlouhodobě nemají dobré zkušenosti. Dnes to ale vyšlo a Římané se díky dvěma gólům stoperů dočkali výhry!

Římané měli před sebou náročného soka, s nímž se jim dlouhodobě nedaří. Spezia na Vlky umí a dnes to svěřenci trenéra Motty chtěli zopakovat. Mottu muselo povzbuzovat i setkání s trenérem, s nímž coby hráč prožíval velmi úspěšné období. Vlci čelili jedné nepříjemné statistice, kterou chtěli vylepšit. Doposud se v prvních 30 minutách trefili jen jednou!

To ale dnes večer před vlastními fanoušky změnili. Už v šesté minutě totiž brankář Ivan Provedel kapituloval. Rohový kop prodloužil uprostřed vápna Tammy Abraham na svého krajana Chrise Smallinga, kterému jeho mohutný účes bezesporu pomohl k zakončení - 1:0.

AS se mohlo dostat do dvougólového vedení po pětadvaceti minutách, když Abraham šikovnou patičkou poslal do šance Matiase Viñu, jenže mladý obránce narazil jen na skvělé reflexy brankáře Provedela. O chvíli později brankář Provedel musel zakročit proti nůžkám, které vystřihl Abraham. Spezia se přeci jen dostala do šance, jenže Arkadiusz Reca v samostatném náběhu brankáře Patrícia nepřekonal!

V závěru první půle rozběhl Viña útok AS sprintem a nahrávkou na Abrahama, jenže ten hlavičkoval do břevna a ránu Veretouta zablokovala hostující obrana.

Druhou branku AS Řím měl na svědomí opět stoper. Vlastně se opakovala situace z první půle, kdy Veretout rozehrál rohový kop a hlavičkující stoper Roger Ibañez skóroval. Hosté sice po hodině hry snížili na rozdíl jedné branky, ale gól Manaje nebyl pro ofsajd uznán. Stejně jako závěrečný gól Afeny-Gyana, který sice pálil přesně, jenže si pomohl rukou a místo oslavy gólu byl po druhé žluté vyloučen!

Více informací k zápasu

Inter Milán - Cagliari Calcio 4:0

12.12.2021 20:45

Góly: 29. Lautaro Martínez, 50. Alexis Sánchez, 66. Hakan Çalhanoğlu, 68. Lautaro Martínez

Inter Milán zvládl svou roli a povedlo se mu nakonec hravě porazit Cagliari. Díky dvěma zásahům Lautara Martíneze si připsal tři body a díky nim se posunul do čela celé ligy. Hosté pro něj naopak žádné nebezpečí neznamenali.

Inter cítil obrovskou motivaci porazit dnešního soka z Cagliari. Jeho městský rival totiž naposledy body ztratil, což znamenalo, že v případě očekávané výhry by se Inter posunul do čela. Což by byl poměrně velký úspěch. A to přesto, že Cagliari bylo jasným outsiderem, který ztrácí body jak na běžícím pásu. Inter ale nespoléhal jen na kvalitativní převahu.

Od prvních minut byl aktivnějším týmem a nenechával Cagliari moc prostoru. V páté minutě se jako první dostal k míči Barella a jeho rána vůbec nebyla špatná. Brankář Cragno nakonec zasahovat nemusel, ale bylo to hodně těsné. Šanci v základní sestavě si hodně užíval Alexis Sánchez, jenž nechal odpočinout Edina Džeka a byl při chuti.

Trochu zastínil i slavnějšího, respektive mnohem využívanějšího kolegu Lautara Martíneze. Ten se ale připomněl velmi důrazně. Necelých 30 minut totiž dokázala obrana Cagliari vzdorovat. Další z mnoha rohových kopů zahrával Turek Hakan Çalhanoğlu a míč posadil přímo na hlavu Lautara Martíneze, který se nemýlil - 1:0.

Před brankářem Cragnem bylo ale horko pořád. Alexis Sánchez si sklepl míč ze vzduchu a dostal se až do zakončení, ale Cragno perfektně zasáhl. Martínez se stal i negativní figurou, protože poté, co Denzel Dumfries vybojoval pokutový kop, ho v samém závěru neproměnil. Interu to ale zase tak moc vadit nemuselo, jeho tempo nešlo zastavit.

Protože pět minut po změně stran předvedl záložník Barella další míčovou ekvilibristiku a nacentroval před bránu, kam si naběhl Chilan Alexis Sánchez a povedeným volejem zvýšil na dva nula. Další šanci si vypracovali Dumfries se Sánchezem, ale ani jeden z nich do konce 60. minuty nezvýšili.

Krátce poté se mu ale povedlo přidat dva rychlé góly. Nejprve si na střed hřiště potáhl míč Hakan Çalhanoğlu a trefil nádhernou ranou šibenici. A o pouhé dvě minuty později se Barellovi povedlo ukázkovým pasem najít do vápna nabíhajícího Lautara Martíneze, který si míč rychle zpracoval a těsně před padajícím Alessiem Cragnem stihl míč poslat do sítě počtvrté.

Více informací k zápasu

SSC Neapol - Empoli FC 0:1

12.12.2021 18:00

Góly: 70. Patrick Cutrone

O další stupínek se v tabulce propadne SSC Neapol. Zapříčinila to zcela nečekaná porážka od Empoli, která nemusela nastat, kdyby Partenopei proměnili alespoň jednu ze svých příležitostí. Brankáře Vicaria se sice podařilo dvakrát překonat, ale pokaždé to bylo z ofsajdu. V jednom případě pak hosty zachránila branková konstrukce.

Neapoli se v předchozích kolech příliš nedařilo, díky čemuž se propadla tabulkou. S Empoli se chtěla vrátit na vítěznou vlnu, ale od začátku bylo všechno proti.

První komplikace pro Partenopei nastala po dvaceti minutách, když musel opustit hrací plochu zraněny Piotr Zieliński. Jeho místo zaujal Lorenzo Insigne, jindy stabilní kámen základní sestavy. O minutu později si Neapol připsala první gólovku, když Elmas orazítkoval břevno! Empoli se převážně bránilo a v prvním poločase neukázalo směrem dopředu vůbec nic.

Ani Neapol nebyla s výjimkou jedné velké příležitosti tolik vidět a pokud chtěla zvítězit, musela po přestávce výrazně přidat. Partenopei skutečně přitlačili na pilu a výsledkem byla v 62. minutě neuznaná branka. Nutno podotknout, že po právu byl signalizován ofsajd. Ani hodina hracího času nepřinesla na stadionu Diega Armanda Maradony výsledkovou změnu a co víc, Neapoli pak nebyl uznán ještě jeden gól. Ze vzduchu a hlavou ho vsítil Juan Jesus, jenže i v tomto případě sehrál hlavní roli ofsajd.

Když se zdálo, že se Neapol nadechuje k tlaku, přišla studená sprcha. V 71. minutě se po rohovém kopu prosadil Patrick Cutrone a Empoli senzačně vedlo. Neapol okamžitě zvýšila obrátky, ale branka Vicaria jakoby byla zakletá. O dvě minuty později vytáhl brankář Empoli skvělý zákrok a také pět minut před koncem dokázal svůj tým výrazně podržet. Neapol se tlačila do šestnáctky, ovšem marně. Empoli dokázalo udeřit prakticky z jedné příležitosti a protože skvěle bránilo, odváží si tři body.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - SS Lazio 2:1

12.12.2021 18:00

Góly: 63. Domenico Berardi, 69. Giacomo Raspadori - 6. Mattia Zaccagni

Lazio sice na Mapei Stadium dobře začalo a proti Sassuolu po uplynutí prvních 45 minut vedlo, ale ani to mu k bodům nestačilo. Postaral se o to výtečný Domenico Berardi, který byl u obou gólů svého týmu.

Lazio se před duelem nacházelo na osmém místě a chtělo se za každou cenu dostat výš. Sassuolo ale představovalo nevyzpytatelnou překážku. Neroverdi, když mají den, dokážou suverénně přejet slavnějšího soupeře, zatímco jindy padnou s týmem z konce ligové tabulky. Dneska prožíval tým trenéra Dionisiho hodně smolné utkání.

Vlastně se pořádně ani nerozehrál a už prohrával. V sedmé minutě zkušený křídelník Pedro doběhl s míčem až do vápna domácího týmu a předložil v něm míč spoluhráči Mattiovi Zaccagnimu. Ten jen nastavil nohu a poslal balon do sítě, ještě než k němu doběhl někdo z bránících hráčů.

O pár minut později mohl srovnat Gianluca Scamacca, který si zpracoval centr ze strany a pálil k tyči, jenže jeho přízemní ránu brankář Strakosha vyrazil. Hodně pomohl i další ráně mladého snajpra, která i díky zásahu brankáře mířila nakonec jen do tyče. Dalším zajímavým hráčem v kádru Neroverdi je Davide Frattesi a i ten se několikrát pokusil zaskočit brankáře Strakoshu.

Pro mladíka, který nosí číslo 16 na zádech z úcty ke svému velkému vzoru, Danielemu De Rossimu, to bylo vzhledem k jeho minulosti v AS hodně zajímavé utkání, které bral jako derby. Druhá půle vyšla jeho týmu mnohem lépe. Tři minuty po změně stran nejprve ve velké šanci přestřelil Domenico Berardi.

Stejný hráč po hodině hry ale ukolébal své dva strážce u vápna a krásnou ranou na zadní tyč srovnal. Po pouhých šesti minutách tančil Berardi s míčem u nohou až k vápnu, kde sice o míč přišel, ale dobíhající mladík Giacomo Raspadori ho snadno poslal do sítě - 2:1.

V samém závěru ještě obránce Kaan Ayhan fauloval u vápna Muriqiho a byl vyloučen, ale Lazio už nabízenou šanci využít nedokázalo. Bašić totiž pálil jen do spojnice tyče a břevna.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - Atalanta Bergamo 1:2

12.12.2021 15:00

Góly: 22. Giovanni Simeone - 37. Aleksej Mirančuk, 62. Teun Koopmeiners

Zklamání z Ligy mistrů dokázala Atalanta alespoň částečně vytěsnit důležitou výhrou na stadionu Bentegodi ve Veroně. Bergamaschi se díky ní přibližují čelu a plnohodnotně se zapojují do boje o Scudetto.

Atalanta ve čtvrtek podlehla Villarrealu a poprvé se při svém účinkování v Lize mistrů neprobojovala do vyřazovací fáze. Evropské poháry si však zahraje i na jaře, protože se z třetího místa přesunula do Evropské ligy.

Proti Hellasu jí čekal po všech stránkách náročný zápas, který se navíc nevyvíjel dobře. Po čtvrthodině poprvé výrazně prověřil Mussa Simeone a ve 22. minutě se už stejný hráč prosadil, když doběhl balón na malé vápno a z úhlu ho procedil za záda Mussa. Giovanni Simeone prožívá ve Veroně povedené období a po půlhodině hry měl na kopačce i druhý gól, jenomže Atalantu zachránil výborným zákrokem Musso.

Bylo na čase, aby se Orobici probudili a přesně to se také stalo. Rána Pašaliće z 33. minuty skončila na tyči a o čtyři minuty později srovnal Alexej Mirančuk. Obrana Hellasu ho nechala navést si balón a vystřelit. Stav 1:1 byl nakonec v průběhu prvního poločasu zasloužený. Oba celky hrály ofenzivně a rozhodně se bylo na co koukat.

Po přestávce si jako první vytvořili šanci domácí a střela Tamezeho se do branky nevešla. Po hodině hry zazdil velkou gólovku i stoper Demiral, který zblízka nepropasíroval balón za Montipova záda. Rozhodující branku nakonec vstřelila Atalanta a stalo se tak po dalším zaváhání obrany Hellasu. Veloso špatným odkopem namazal Teunovi Koopmeinersovi, na jehož ránu Montipó nezareagoval.

Hellas měl na vyrovnání zhruba půlhodinu, ale obranu Atalanty se mu překonat nepodařilo. Atalanta potvrdila dobrou formu a přibližuje se absolutní špičce.

Více informací k zápasu

Turín FC - Bologna FC 2:1

12.12.2021 12:30

Góly: 24. Tonny Sanabria, 69. Łukasz Skorupski (vl.) - 79. Riccardo Orsolini (pen.)

Fotbalisté Turína i v sestavě s Davidem Zimou zvítězili v utkání 17. kola nad Boloňou 2:1 a v tabulce poskočili na dvanácté místo. První gól Granaty obstaral Sanabria a druhý si srazil Skorupski do vlastní sítě. Rossoblu ještě dostali možnost, když z pokutového kopu snížil Orsolini, ale víc už nestihli.

Český obránce David Zima nechyběl v základní sestavě Turína a byl u toho, když domácí udávali tempo prvního poločasu. Po čtvrthodině hry se postavil k volnému přímému kopu Lukić a jeho projektil zamířil těsně nad. Lukič byl při chuti a ve 24. minutě posunul balón na Antonia Sanabriu, který sám proti brankáři nezaváhal. Granata vedla 1:0 a měla i další možnosti. Před koncem poločasu zablokoval zpětnou přihrávku do nebezpečného prostoru na rohový kop Soumaoro a chvíli na to pálil Sanabria do břevna!

Domácí mohli jen litovat, že nepřidali další gól. V 56. minutě se Boloni naskytla solidní příležitost a Aaron Hickey netrefil zařízení. O pár minut později se dostal do gólovky i David Zima. Střelu českého obránce vytěsnil Skorupski. Převaha Turína pokračovala a čtvrthodinu před koncem se domácí příznivci přeci jenom dočkali druhého gólu. Po Lukićově zpětné přihrávce zakončoval Tommaso Pobega a Łukasz Skorupski si jeho střelu protečoval do vlastní sítě.

Turín vedl 2:0 ale rozhodnuto ještě nebylo. Brankář Milinković-Savić v gólové šanci smetl útočícího hráče a byla nařízena penalta. S naprostým přehledem jí proměnil Riccardo Orsolini, takže závěrečných deset minut slibovalo velké drama. Domácí se samozřejmě zatáhli a hrozili z brejkových situací. Po jedné z nich měl v nastavení obrovskou loženku Simone Zaza, ale zblízka Skorupskiho nepřekonal.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - AC Milán 1:1

11.12.2021 20:45

Góly: 17. Beto - 90+2. Zlatan Ibrahimović

AC Milán může přijít o průběžné vedení, protože na půdě Udinese nedokázal zvítězit. Rossoneri dlouho prohrávali po brance Beta a alespoň bod jim v nastavení zajistil Zlatan Ibrahimović. Závěr zápasu byl hodně vypjatý a sudí Fourneau ještě stihl vyloučit domácího Successe.

Jen výhra dávala Rossoneri jistotu, že i po víkendu zůstanou na čele Serie A. V Udine je ale čekal náročný úkol a to se nakonec potvrdilo.

Problémy odstartovaly sedmnáctou minutou a špatnou rozehrávkou na polovině hřiště. Domácí Beto pelášil do rychlého brejku, balón se mu pak i se štěstím několikrát odrazil zpátky na kopačku až před ním zívala prázdná branka, kterou trefil. Milánští museli přidat, ale proti dobře bránícím Zebrám to nebylo jednoduché. Když už ve 44. minutě překonal Silvestriho obránce Theo Hernández, mával se ofsajd.

Stefano Pioli potřeboval na prohraný poločas zareagovat a do druhého dějství poslal trojici nových hráčů - Messiase, Kessiého a Bennacera. AC se dlouho nemohlo prosadit a veškeré jeho aktivity vycházely vniveč. Teprve v závěru tlak Milána gradoval a Udine ho nakonec neustálo. Ve druhé minutě nastavení si udělal zády k brance prostor Ibrahimović a akrobatickou střelou, podobnou té z listopadu 2020, srovnal na 1:1. Milán měl ještě pár minut na případnou otočku, ale ve vypjatém závěru to už nestihl. Naopak, ve vyložené šanci se ještě ocitly Zebry a obětavý zákrok Kessiého znamenal jen rohový kop. Sudí Fourneau ještě stihl udělit červenou kartu Successovi, který ve snaze zabránit Maignanovi v rozehrávce francouzského brankáře zbytečně fauloval.

AC Milán nedokázal v Udine vyhrát a může přijít o první místo v tabulce, pakliže Inter nebo Neapol zvítězí.

Více informací k zápasu

Venezia FC - Juventus FC 1:1

11.12.2021 18:00

Góly: 55. Mattia Aramu - 32. Álvaro Morata

Juventus zaznamenal další ztrátu a jeho manko na čelo Serie A může znovu narůst. První poločas byl v režii Staré dámy a převahu nad domácími Benátkami využil brankou Álvaro Morata. Bohužel pro hosty to byl ale jediný zásah a krátce po změně stran srovnal na konečných 1:1 Mattia Aramu.

O favoritovi zápasu nebylo pochyb. Juventus věděl, že Fiorentina své utkání vyhrála a potřeboval zareagovat ziskem tří bodů v Benátkách.

Nicméně pro Juventus nezačalo utkání zrovna nejlépe. Už po třinácti minutách odkulhal ze hřiště Paulo Dybala a tím ještě více zneklidnil příznivce Staré dámy. Jeho náhradník Kaio Jorge se mohl okamžitě stát hrdinou, ale propadlý balón poslal nad branku! Juventus měl navrch a po půlhodině hry vsítil vedoucí branku. Pellegriniho centr usměrnil do branky Álvaro Morata a z hlediska výsledku šlo všechno jako na drátkách.

Trenér Allegri jistě apeloval na své hráče, aby utkání co nejrychleji rozhodli druhým, potažmo i třetím gólem. Stal se ale přesný opak. V 55. minutě se opřel do balónu z první Mattia Aramu a Wojciech Szczęsny byl bez šance zasáhnout.

Věci se začaly pro Juventus komplikovat, na druhou stranu do konce utkání zbývala spousta času. V 71. minutě se hnal do šance po chybě v rozehrávce Morata a jeho zpětnou přihrávku nedokázal usměrnit do branky Kaio Jorge. Vzápětí na to si Morata zkoušel vymodlit pokutový kop, ale píšťalka sudího zůstala němá.

Benátky se úspěšně bránily a Juventus působil čím dál bezradněji. Závěr zápasu domácí zvládli a senzačně obrali Juventus o dva body. Pro Starou dámu je to velká komplikace, protože se vzdaluje nejen první příčka, ale také pozice zaručující Ligu mistrů pro příští rok.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Salernitana Calcio 4:0

11.12.2021 15:00

Góly: 31. Giacomo Bonaventura, 51. Dušan Vlahović, 84. Dušan Vlahović, 90. Youssef Maleh

V jednoznačnou záležitost se proměnilo utkání mezi Fiorentinou a Salernitanou. Domácí zvítězili 4:0, když se znovu mohli spolehnout na střelecké schopnosti Dušana Vlahoviće. Srb se prosadil dvakrát a brankami ho doplnili ještě Giacomo Bonaventura a Youssef Maleh.

Konečný výsledek nakonec není tak překvapivý. Fiorentina byla před utkáním velkým favoritem a svojí roli bez problému zvládla. Svěřenci trenéra Vincenza Italiana si pojistili pátou příčku před dotírajícím Juventusem.

Viola měla od začátku drtivou převahu a prakticky Salernitaně nepůjčovala balón. Sice nějakou chvíli trvalo, než si vytvořila vyloženou šanci, ale po půlhodině hry se rovnou ujala zaslouženého vedení. Callejonův odvrácený balón doputoval přesně k nohám Giacoma Bonaventury a jeho rána napnula síť. Domácí si nadále udržovali převahu a Vlahović ve 41. minutě ve vyložené příležitosti nepřesně zakončil.

Srbský kanonýr se dočkal až po změně stran a rovnou tuplovaně. Nejprve krásnou střelou zpoza šestnáctky pod břevno překvapil Belece a šest minut před koncem zužitkoval přesný pas Sotila. Ještě před tím mohla Salernitana vstřelit kontaktní gól, jenomže Delli Carri si vylámal zuby na Terraccianovi a gól Simyho nebyl uznán kvůli ofsajdu. Simy měl pak ještě jednu šanci a tu mu zlikvidoval výborný Terracciano. Byly to klíčové okamžiky zápasu, protože kdyby se Salernitaně podařilo snížit, mohl být závěr zápasu o poznání dramatičtější.

Každopádně po třetím gólu Violy bylo definitivně rozhodnuto a otázkou byla jen konečná výše skóre. V 90. minutě se dostal k bezprostřední dorážce Youssef Maleh a stanovil konečný výsledek 4:0. Salernitana prohloubila svojí výsledkovou krizi, sérii bez výhry natáhla na sedm zápasů a v tabulce zůstává nadále poslední.

Více informací k zápasu

Janov CFC - UC Sampdoria 1:3

10.12.2021 20:45

Góly: 78. Mattia Destro - 7. Manolo Gabbiadini, 49. Francesco Caputo, 67. Manolo Gabbiadini

Janovské derby známé jako Derby della Lanterna dopadlo lépe pro Sampdorii a stalo se tak po dvou letech. Námořníky poslal do vedení už po sedmi minutách Manolo Gabbiadini a po změně stran přidal i druhý zásah. Na výhře Sampdorie se rovněž jedním gólem podílel i Francesco Caputo, takže branka Mattii Destra znamenala jen kosmetickou úpravu.

Stadio Luigi Ferraris bylo na nohou a páteční předehrávka kola se nesla ve znamení janovského derby. Poslední Derby della Lanterna přineslo nerozhodný výsledek, čímž se prodloužila série Grifonů. Ti neprohráli se Sampdorií od prosince 2019.

Bezbrankový stav vydržel pouhých sedm minut do doby, než Candreva vykouzlil přesný centr na Manola Gabbiadiniho, který z oblasti značky pokutového kopu neomylně zakončil. Pro svěřence trenéra Andrije Ševčenka začala stíhací jízda, jenomže tu se nepodařilo zrealizovat. První poločas nenabídl žádné závratné tempo, byť se snaha oběma týmům upřít nedala. V nastaveném čase prvního poločasu přestřelil z velké šance Caputo, takže Sampdoria si držela o přestávce těsný náskok.

Janov vstoupil do druhého poločasu aktivněji a po vyrovnání sahal Hernani, jehož technický pokus skončil nad břevnem. Vzápětí ho neproměněná šance musela hodně mrzet, protože na druhé straně Sirigu vyrazil Candrevovu střelu a Francesco Caputo z bezprostřední dorážky zvýšil na 2:0.

Podobná situace "nedáš-dostaneš" se opakovala i po hodině hry. Goran Panděv levačkou minul a o tři minuty později zvýšil už na 3:0 opět Manolo Gabbiadini. Zprvu se zdálo, že branka nebude kvůli ofsajdu platit, ale vše nakonec proběhlo dle regulí. Nutno podotknout, že Gabbiadiniho střela skončila v síti díky zásadní teči.

Grifoni už věděli, že tentokrát derby nezvládnou, ale pořád se snažili alespoň o korekci. V 79. minutě se to povedlo po nadýchaném centru Mattiovi Destrovi a to byla zároveň poslední trefa zápasu.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Inter Milán17124143:1540
2.AC Milán17123236:1939
3.Atalanta Bergamo17114237:2037
4.SSC Neapol17113334:1336
5.ACF Fiorentina17100731:2230
6.AS Řím1791726:1928
7.Juventus FC1784523:1728
8.Empoli FC1782727:2926
9.SS Lazio1774633:3225
10.Bologna FC1773724:2924
11.Hellas Verona1765633:3023
12.US Sassuolo1765628:2623
13.Turín FC1764722:1822
14.UC Sampdoria1753925:3318
15.Udinese Calcio1738622:2817
16.Venezia FC1744916:3016
17.Spezia Calcio17331117:3812
18.Janov CFC1717918:3410
19.Cagliari Calcio1717917:3410
20.Salernitana Calcio17221311:378

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (229)

Přidat komentář
Mönchengladbach
Reagovat
smazaný uživatel

Fuj, tam musi byt stale puch za Rytmusom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krize středního věku. Nejdřív se vykašle na Ivanu, pomalu svatou ženu, která se o něj pomalu celý život starala, dělala mu servis, vychovala mu děti. Nahradí ji mladou pipinou, která je o polovinu života mladší. Nikomu z jeho strany i z její strany se to nelíbilo, ale on ji měl v podstatě jako trofej, aby se necítil jakože stárne. A pak si pořídí stejně starou celebritu. Absolutní loupák, zasloužil by pár facek, aby se z té své diskotéky probudil. A na zápasech vypadá jak stoletá opice, které ze samé nepříčetnosti div nepraskne cévka.

Reagovat
Mönchengladbach

Ve vězení bude mít snad dost času vystřízlivět.

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouhá kariéra v Juventusu tě prostě musí poznamenat.

Reagovat
smazaný uživatel

ty kluku ušatá, ty tvoje vtípky

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
zurix_new

Reagovat
Milan.B

Reagovat
10

Z těch titulů by mrdlo každýmu. Ale jak teprve člověk musí bejt poznamenanej, když si dobrovolně vybere k fandění Inter..?

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladas

Reagovat
Nihilister

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
FuckT

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Salfovic

Jednou si zadáš se starou dámou a už nemůžeš jinak.

Reagovat
eder

No jo, ale takhle si pošlapat zvonky štěstí...

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
FuckT

Reagovat
Čenda

Reagovat
DelPiero137

Vacsiu luzu si uz nemohol najst. Prosim aby Nedved opustil Juve. To je nechutne

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
LesyJePan

Nemohla*

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by mít kdejakou nádhernou mladší italku, takhle si najde plastik queen. No už delší čas je vidět, že není duševně v pořádku.

Reagovat
zurix_new

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ma riadne vybrakovanu palicu. Priviazat si na krk skaredu hlupanu bez ceckov, ktora jebala so smradlavou ciganskou zrudou. Jemu to uplne preplo v palici.

Reagovat
Rattlesnake

Reagovat
madridcan

Veď aj ona je cigánka. Oči neojebeš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Reagovat
Il Architetto

"Grande Paolo oprášil aktivní kariéru ve staré dámě."

Reagovat
Largo

Reagovat
Zark

ať už se jde raději zabít

Reagovat
Elliasson

Proč tolik lidí řeší vztahy někoho jiného?

Reagovat
Kaka14

Reagovat
dantetomas

Reagovat
stuff

Reagovat
Zark

Sheva Král Ballardini zpět, prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Po minulém kole jsem tvrdil, že Sheva je slepá ulička. Bylo mi to omláceno o hlavu, prý po dvou (tohle bylo jeho páté) zápasech se to nedá hodnotit, když je navíc měl oba těžké, že má špatný tým atd ...

Já mu přeju, stejně tak Janovu, ale z toho týmu nedostává ani to málo, na co má.

Reagovat
Arnar Resmusonn

Vlahovic je skvělý prospekt! Útočník co má čich na postavení ve vápně. Navíc se psalo že má podepsat novou smlouvu , kde bude výkupní klauzule nad 70 mega( takže to někdo vyplázne) ale takové chování mám rád stejně jako Grealish. Když už odejde, tak pomůže finančně týmu

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
The Krupy

Merda Juve, nič iné sa napísať nedá.

Allegri out.

Reagovat
lnterista

1. kvalitní příspěvek

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
Lubinterista

Reagovat
raduinho

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Agnelli a Nedvěd out. Ty dvě zarostlý opice by se měly chytit za ruce a jít do prdele. Allegri nemá Chiesu, hned v úvodu mu vypadne Dybala a hra stojí de facto na Bernovi s Lucou, které pak musí stáhnout, protože toho mají oba dost. A na lavičce nic nemá.

Za plichtu jsem celkem i rád, Juve to nepomůže, ale pro Benátky na udržení každý bod dobrý, takže celkem spokojenost.

Reagovat
The Krupy

Myslíš, že sa môže stať, že fakt odídu? Bolo by to super, ale začínam mať pocit, že sú nedotknuteľní.

Reagovat
smazaný uživatel

Neodejdou. Proto se celá situace jen tak nikam nepohne. Pokud nenajdou někoho jako je Marotta, tak to bude běh na dlouhou trať. Ještě že tu jsou NFL, NBA, NHL a další zábava, které vyváží znechucení z moderního fotbalu.

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Coniglio

Co v NBA?

Reagovat
FuckT

Dobre, ale na to aky je Allegri akoze trener je to malo. Spal vyhral nad Leicesterom, chybali nam Insigne, Osimhen, Mertens, Fabian, Anguissa, Lobotka, Koulibaly, z polovice Manolas, a zranil sa aj Lozano. Hra stala na Zielinskim samom, ktory bol prakticky vzdy kritizovany uz aj za support. Nehrali sme proti Venezii. Vyhrali sme, postupilim sme.

Reagovat
DelPiero137

A mate sakra stastie ze ste postupili inak by som neskutocne pindal na Neapol

Reagovat
FuckT

No bol to typicky Neapol zapas, clovek sa zacal radovat a zrazu bolo vyrovnane. Ale aspon ta mentalita bola v poriadku a dali sme to nakoniec.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Milan.B

Uz aj ty sa opustas??

Reagovat
The Krupy

Hele, vôbec, skôr sa na tom už len bavím, futbal ma vlastne v poslednom čase až tak nebaví

Reagovat
Melchior

Já už nevím, co bychom potřebovali za trenéra v očích našich fanoušků, aby s tímhle materiálem něco uhrál. Už se do prdele vzbuďte..

Reagovat
The Krupy

Reagovat
DelPiero137

ber to tak ze minimalne tuto sezonu si to odserieme. Zda sa ze Max este musi zapracovat aj na sebe ale ten kader je definitivne zufaly. Barca, Inter, United sa dostavali/dostavaju zo sraciek velmi dlho.

Verim ze buduca sezona bude ina, aj ked nie titulova ale aspon privedieme hracov ktorym sa da fandit a hra bude bavit.

Out by mal ist Nedved, ak by som platil clenske, tak to kvoli tej jeho cundre 100% zrusim

Reagovat
The Krupy

Možno bude v kabíne chalanom cez polčas púšťať "čo o mne vie vie vie vie vie vie vieš".

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Zark

Tady je vidět, jak je fanouškovství nevděčná činnost, fandíš klubu, kde nemůžeš ovlivnit absolutně nic, jen sleduješ, co se děje... když je tvůj prezident egocentrický magor a viceprezident chodí s cigánkou Rolins a do toho dělají jeden přešlap za druhým.. Přihlížíš, jak do týmu chodí howna, hra stojí za howno, výsledky na howno, prohlášení a přístup od všech alibistický...

no prostě vše co z toho zbylo jsou jen klubové barvy a umístění na mapě.

Reagovat
The Krupy

Veľmi pekne zhrnuté.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
cologneFC

Preto nie je nad Bundesligu

Reagovat
celeb

hmm, rozmyslam, preco ten text vo mne tak rezonuje ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Calma! Bude dobre! Forza Juve!!

Reagovat
Pettirosso

“Improving? It depends on a lot of things, that we have less experienced players at certain times, especially in parts of games, because we had Kaio playing, then Soulè came in even though we were only at 1-1.“

[Allegri]

To mluvi za vse, Rovella s Fagiolim si v Juve nikdy nekopnou. #projekt

Reagovat
10

On ho tam dal na těch pár minut jen proto, aby mohl použít tuhle geniální výmluvu

Reagovat
DelPiero137

Neostava mi nic ako sa modlid ze sa z Maxa nestal dinosaurus ala Mourinho.

Reagovat
RKBoy

to ako keby som čítal Jožka pred tým ako začal jeho úpadok.

Reagovat
Largo

Reagovat
Pinturicchio

Je mi smutno, moc.

Bezmoc.

Chtěl bych toho napsat strašně moc, ale ...

!!! FINO ALLA FINE !!!

Reagovat
Salfovic

... už je temná noc.

Reagovat
Pinturicchio

Je.

Reagovat
10

Paradoxně to nebylo tak strašný, je to na dobrý cestě minimálně v tom, že Max našel koule, teď se s nima ještě zžije a bude to válec. Venezia sympatickej výkon, klobouk dolů.

Reagovat
DelPiero137

Jedna-sezonova strela spoza 16-tky to pokazila. Mali sme viacero sanci ktore sa mali premenit. Hlavne aby tento vysledok nezlomil hracov.

Reagovat
JuventusFC1897

Nedvěd :

“I agree, we are behind schedule in terms of goals, but there are also attacking players like Federico Chiesa and Federico Bernardeschi who can get 10-15 goals per year.

Reagovat
10

určitě myslel dohromady

Reagovat
10

Berna potřeboval na 10 gólů za Juve pouhých 164 zápasů a za poslední 4 sezony dal 5 gólů...

Reagovat
JuventusFC1897

Možno počítal aj tréning

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je vidět, že úplně blbej není, takže nejmenoval Moratu. Je při smyslel a ví, že to kopyto 15 gólů nikdy nedá.

Reagovat
LesyJePan

Ked porovnam nasu formu od zaciatku tejto sezony s minulou sezonou tak je to ako cez kopirak. Zacali sme ako raketa a v decembri sa to zacalo zadrhavat a bali sme sa o 4. Miesto. Aby to tak nebolo opäť.

Reagovat
Kaka14

To hej len s tým rozdielom, že už nehráme v Európe …. Tak hádam sa povracaju dôležitý hráči čo najskôr … najmä Rebic, lebo so Zlatanom a Theo nás môžu zase nakopnúť

Reagovat
smazaný uživatel

uz len 40 dedo co sa prechadza cely cas po ihrisku a ked pobehne tak stoji v offside a manik co da 100 pod 8s ale nevie nahrat na meter a o obrane ani nehovorim? Na zaciatku sme hrali dobre pre to lebo nehral Ibra a hra bola rychlejsia. Nas najdolezitejsi hrac je Rebic

Reagovat
fRRR

Já mám pocit, že vždycky říkáme, že ten nejdůležitější je ten kdo chybí nedávno to byl ještě Theo a Brahim a pak se vrátili bez formy. Ale jo, doufám že Rebič bude brzo zpátky, energie a pohyb by prospěly...

Reagovat
Kaka14

Ono tá láva strana vedela riadne zabrať Theo - Rebic a k tomu Zlatan a práva stačila udržiavacia

Reagovat
DelPiero137

Co ten Dybala? Kapitan, klucovy hrac, buducnost a viac zraneny nez na ihrisku. O TOP forme ani nehovoriac...

Reagovat
oli9

Venezia , musí se udržet

Reagovat
Zark

udinese, venezia, empoli, sassuolo... krása

Reagovat
smazaný uživatel

Seriu A nevyhrava najlepsi tim, ale ten ktory ma najmenej zraneni. Tuto sezonu to zase vyzera na Inter...

Reagovat
Inter Eterno Amore

cry me a Pád

Reagovat
smazaný uživatel

chcel by som vidiet vysledky Interu so 40 zranenymi do teraz od zaciatku ligy. Mozes mat siroku lavicku ak ti konstatntne chyba 8 hracov...

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
lnterista

Nám skoro jeden umřel...to je pořád víc jak třeba 30 pretrzenych vazů v koleni.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
smazaný uživatel

jasne matematik jak svina

Reagovat
Inter Eterno Amore

a čo Sensi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na pozicích trenérů a lékařů máte naprosté amatéry. Za to nemůže Inter ani jiný tým Serie A.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ok, len pisem kde je pricina

Reagovat
zurix_new

Že na něj furt smysluplně reagujete

Reagovat
10

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
fRRR

Reagovat
smazaný uživatel

To ze zbytek ligy nema kvalitni lavici za to Inter nemuze. Takze spis vyhraje ten tym co ma nejvetsi kvalitu a souhru. :))

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

necakam, ze ako fanusik Interu si schopny to pochopit...

Reagovat
snuff24

To znamená že jste dementi a neumíte pracovat s hráči ..to je ale vás problém jak amatérské na na takový velkoklub

Reagovat
LesyJePan

Inter je bohuzial inde. A to ze mame pocetnu marodku v tom istom case ako minuly rok, nie je smola ani nestastie. Je to vysledok trenerskeho štábu, ktorý nie je ocividne najlepsi. Aj to aku ma tím prípravu počas letnej prestavky sa ukazuje az v priebehu sezony. nieco by v tomto smere potrebovalo zmenu.

Reagovat
JuventusFC1897

Joseeeeee

Reagovat
Pipo123

Ach kurva, na ten futbal sa nedá pozerať, obrana v prdeli, nejaké parametre splna len Marusic a Ramos, zvyšok totálne v prdeli. Hysaj sa do toho nevie dostať, Acerbi hraje zle, pritom v 3-5-2 to bola totálna beštia, teraz nestíha rýchlostne. Lazzari najhorší obranca, smerom dozadu nezvláda súboje, pozične je mimo.

Cataldi mal fajn nástup pod Sarrim, ale teraz je to zase nič moc, normálne napíšem blbosť, ale tie špekulácie o tom že Sarri chce Arthura do Lazia by dávali zmysel, určite by to bol upgrade pre našu zálohu.

Sarri zostane o tom žiadna, Lotito mu predĺži zmluvu, ale čakám že v lete nastane výpredaj, asi čas predať Milinkovica a získať posily, nech si to Sarri zloží podľa seba, chápem čo chce hrať, ale momentálne zloženie obrany a absencia kvalitného záložníka typu Jorginha nás stojí body a nejaký progres. Táto sezóna bude bolieť ešte

Reagovat
Nuno čomes

100. Pro toto kolo

Reagovat
lnterista

3tydny zpátky -10bodu na Neapol...tak to není špatný. Jen nepolevit a pokračovat.

Reagovat
Nuno čomes

Jinak Cragno dnes chytl další 3-4 góly

Reagovat
Inter Eterno Amore
Reagovat
Mihal

To je taky bonus tohto celeho pekneho vikendu

Reagovat
Inter Eterno Amore

ja som fanúšik Ferrari, ale taký skvelý koniec bitky o titul som nezažil, asi ani nezažijem.

Reagovat
Lech

Napada me Hamilton vs Massa v Brazilii, ale to bylo takove neprimo

Reagovat
smazaný uživatel

neviem co je skvele na tom, ze Hamiltona obrali o titul ktory by bol v pohode ujazdil...

Reagovat
Inter Eterno Amore

nepochopil si. Myslel som to napätiie.

Reagovat
Hachim Mastour

Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně dominantní výkon Nebýt tam Cragno, mohlo být skóre i dvakrát tak výrazné. Teď nepodcenit Salerno.

Forza Inter!

Reagovat
Votas

Prakticky nemám co bych aktuálně Interu vytýkal... A to mě dost děsí... Za posledních X let na takovou situaci nejsem zvyklej... To je fakt divnej pocit.

FORZA INTER

Reagovat
cizinec

Reagovat
sinter

Reagovat
snuff24

Takže tě to sere jen to vytkni..taky jsem z toho nesvůj

Reagovat
cresposuper

Sassuolo by s lepsim trenerom kludne mohlo hrat o LM, ten kader je neskutocne dobry

Reagovat
10

Podle mě by o LM hráli v Německu i Francii, možná i ve Španělsku. Ale v Itálii ten jejich ofenzivní styl dokážou ti dinosauři na lavičkách ochcat a eliminovat, to jediný jim jde...

Ten útok Raspadori - Scammacca - Berardi je aktuálně nejsilnejší útok Azzurri

Záloha je taky skvělá, Traoreho i Frattesiho bych okamžitě bral do Juve, hráli by základ. Dřív se psalo, že Juventus má na Traoreho opci za 15m, to by byla krádež. Bohužel se obávám, že by ho nevzali ani kdyby to byla pravda...

Reagovat
cresposuper

Bohuzial Dionisi je este naivnejsi nez De Zerbi, kazdopadne ta kvalita je obrovska, uz len to, ze mozu mat na lavicke Bogu a Djuricica, je proste sila. Som zvedavy, ako to ich vedenie rozohra dalej, mohla by to byt taka druha Atalanta. Inak ako pragmatickejsi trener mi napada Gattuso, to by mohla byt zaujimava kombinacia.

Reagovat
10

Škoda, že jim nevyšel Italiano, ten by pro ně byl nejlepší volba. Oni podle mě Dionisa nevyhodí, ta jejich koncepce je tak nastavená.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

zase taku senzaciu by som z nich nerobil. Posledne vysledky su viac o stasti a ze narazili na silnych superov bez formy ktory sa prakticky porazili sami...

Reagovat
10

co příspěvek, to kretén

Reagovat
smazaný uživatel

aka ironia citat to od teba :D ale neboj, kvoli tebe drzim Juve palce aby ste tu kontinentalnu ligu uhrali

Reagovat
10

jak říkám, no

Reagovat
Jajinek

To co se děje v Interu mě vážně děsí. Nejen, že je konkurence naprosto v hajzlu - což se dalo předpokládat, protože ani AC ani Neapol naprosto nemají kádr ani kvalitu na to udržet nějakou konzistentní formu... ale hlavně....Inter hraje vážně dobře, kombinačně, s radostí a nápadem. A vlastně ani nepamatuju, kdy jsme se naposledy prezentovali takto...asi v roce 2010.

Toto období mi fakt dělá radost. Prodej Lukaka a odchod Conteho se zdá se stal výborným tahem.

Nechci aby to znělo samolibě ale člověk by neměl hledat výmluvy....Pokud tento Inter nevyhraje titul, budu se opravdu hodně divit. Našlápnuto máme skvěle. A to i přes to, že v půlce ligy vedeme o bod.

Reagovat
maras93

Bohužel

Reagovat
Dejwa

Reagovat
fRRR

už jen tou hrou si to zasloužíte, přál bych vám i nějakej slušnej výsledek v LM!

Reagovat
smazaný uživatel

uzivaj si kym sa da, ono to skoro skonci neboj... AC a Neapol maju kvalitu, akurat by nemohli mat tolko zranenych ak by chceli daco uhrat. V opacnom pripade by sa na nich Inter stale pozeral s mankom 7 bodov...

Reagovat
Mihal

S mankom 7 bodov a rukou v šerbli

Reagovat
Dejwa

Co říkáte na Ajax? Za mě jeden z hratelnějších soupeřů, ikdyž jsou dobří.. určitě lepší jak Bayern, City nebo Liverpool

Reagovat
Inter Eterno Amore

Pekný žreb. Bude pekný futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně těm třem jsem se též chtěl vyhnout

Lehké to nebude, hratelné to určitě je.

Reagovat
sinter

Reagovat
Nuno čomes

Souhlasím, ale nečekám nic lehkého...

Reagovat
smazaný uživatel

Ak má byť Onana budúca jednotka Interu tak sa bude chcieť ukázať

Reagovat
Dejwa

mohl by prokázat službu a pustit nějakou šmudlu

Reagovat
zurix_new

UEFA Mafia... Liverpool nedáme no

Reagovat
smazaný uživatel

z toho co tam bolo by ste mali sancu akurat tak proti ManU...

Reagovat
smazaný uživatel

a Ajax

Reagovat
stuff

Oba Talianske timy maju na postup. Tak podme sa on pobit

Reagovat
Dejwa

tak nic no hovada jsou to

Reagovat
stuff

chuji

Reagovat
Votas

bude Bayern

Reagovat
DelPiero137

Uz som sa zlakol ze by SA mala lahsi los, no ako vzdy, nesklamali...

Chcel som aby Inter isiel do dalsieho kola (Ajax by bol cca rovnocenny super), Liverpool je bohuzial inde.

Reagovat
Dejwa

ale naděje umírá poslední

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Inter este 2 zapasy v LM a konec, skoda ze nevysiel ten Ajax tam aspon mali sancu

Reagovat
smazaný uživatel

U tebe bych to taky viděl tak na dva zápasy, teď vás sejme Neapol, pak Empoli a ty budeš klasicky od ledna zalezlý až do léta někde v jeskyni. Šašku ...

Reagovat
stuff

Reagovat
DelPiero137

Bodaj by si mal pravdu. Uz prepol na rezim "AC a zranenia" takze mame smolu. Ktokolvek bude podavat dobre vysledky, bude tam : "aj tak ste zebraci, ak by AC nemalo tolko zraneni..."

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

haha tieto nerealne priania deti ma stale fascinuju...

Reagovat
Pipo123

Porto, unlucky

Reagovat
Kaka14

Podla Milannews.it je situácia so zraneniami v Miláne nasledovná. Olivier Giroud by mal pri stredajšom obnovení tréningu trénovať v skupine a mal by hrat proti Neapolu. Pre Leaa je malá šanca na zotavenie s Neapolom, ale s Empoli by mal byť . Na druhej strane Calábria proti Neapolu nebude, proti Empoli má mizivé šance,,asi sa vráti v januári, rovnako ako Rebic, ktorý sa vráti v roku 2022.

Reagovat
maras93

jen doufat, že se nezraní někdo mezitím

Reagovat
Kaka14

A ešte k tomu bude africký pohár, tak bude musieť hrat Bakayoko

Reagovat
swatm

zase bude hrat Tonali treba 90 minut, jinak to zase zaplacne Krunicem

Reagovat
Whitemedia

Co ten Bakayoko. Vím, že ho opakovaně berete na hostovačky.. vyznívá nějaká ta hostovačka v náš prospěch, že by se už prosím proboha nevracel? Jsem ochotný ho do Itálie dovést kdykoliv dobrovolně.

Reagovat
maras93

Piolimu se podle mě herně líbí, ale za mě je teda až 4. možnost do středu zálohy. Jediný světlý moment, který od něj pamatuju jen ta přihrávka na Kessieho proti Liverpoolu. Předchozí hostování v AC byl fakt zvíře a hrál dobře, ale teď mi přijde celkem mimo. Pokud budu brát v potaz dosavadní formu a jak se herně prezentoval, tak doufám, že ho nevykoupí.

Reagovat
LesyJePan

On aj na prvom hosťovaní bol spočiatku tragický, potom sa celkom zlepšil a koncom sezony hral fakt dobre. Teraz robí chyby ktore vedu castu ku golom ci sanciam supera. Som zvedavý na neho ďalej, v jeho prospech hra fakt, že okrem Tonaliho hraju všetci založnici pod svoju uroveň.

Reagovat
maras93

Budu jedině rád, pokud se zlepší. Zatím mi přijde rozhodně nejslabší. Uvidíme.

Reagovat
fRRR

Snad si Rebič přinese svojí obvyklou jarní formu, ten útok by to zoufale potřeboval...

Reagovat
LesyJePan

Mal neobvykle dobru jeseň tak neviem neviem

Reagovat
Kaka14

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ze u Rebica pisali 15.12.2021 navrat, asi sa zase nieco dojebalo...

Reagovat
Kaka14

podla mna naoniec tento rok sa vrati len Giroud na tieto 2 zapasy ... ostatnich podla mna nebudeme riskovat a vratia sa az po novom roku...

Reagovat
smazaný uživatel

JUST IN: Arthur and Aaron Ramsey set to leave in January, with Max Allegri want a physical midfielder immediately. Evaluation in progress: watch out for possible suprise names, as per Giovanni Albanese.

Mimo jiné se na večeři sešli Mino Raiola a Pavel Rolins Nedvěd.

Reagovat
10

Mohl by klapnout ten Zakaria, ten by se docela hodil. Sice je to takovej Momo Sissoko revival, ale v dnešním fotbale jsou takový hráči potřeba, nám to chybí ku°°vsky.

Reagovat
smazaný uživatel

Momo měl i svý světlý okamžiky. Ale ty jeho nezapomenutelný skluzy a jak mu podjížděli cvičky, to bylo epický. A co si budeme povídat, záloha už být horší nemůže, tohle je dno.

Reagovat
10
Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tohle jsem měl na mysli Antonini vůbec nevěděl, co s ním má dělat, proti takovým hráčům se hraje fakt blbě, protože nevíš, co ti provedou

Reagovat
10

jj, protože to sami neví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

toto fakt nemusim otvarat, ze co tam je

Reagovat
Alberto Aquilani

Včera to bol jeden z najslabších výkonov pod Mourkom. Ten tím sa nezlepšuje. Jediný kto znesie prísnejšie merítko je Mkhityrayan a Ibanez.

Čo ma ale zas dostalo je úroveň toho chuja s píšťalkou, akým spôsobom vylúčil 18 ročného chalana.

Prvú žltú kartu mu dá po prvom súboji. Najprv naňho neodpíska jasný faul a a vzápätí keď zahrá tvrdo, ale čisto, mu z fleku vytiahne kartu.

Druhá žltá je jeho mládežnícka nerozvážna blbosť. V zápale hry zahral rukou, dal gól... je 20 sekúnd do konca zápasu. Naozaj je potrebné v tomto prípade dať druhú žltú mladému chalanovi? Nezabránil tou rukou gólu súpera, proste si v útočnom súboji pomohol aby sa dostal do šance. Nulová tolerancia a ohľaduplnosť.

Naopak, kto mohol byť vonku je Kumbulla, ktorý miestami vyzeral aspoň trošku sľubne, ale týpkovi vzal členok aj s pätou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta první karta nebyla za tebou zmiňovaný tvrdý souboj u lajny, po kterém mimochodem vhazovalo AS, ale za rekci Afeny po souboji před tím směrem k rozhodčímu, který nakonec obě situace pustil. Druhá byla za úmyslnou ruku a dost možná i za to, jak kluk běžel slavit před tribunu, přitom na něj ostatní čekali na hřišti, protože věděli, že se píská ruka.

Jediná chyba byla žlutá pro Kumbullu, tam mi není jasné, proč nepomohl VAR, přitom bylo jasné, že na jeho vyjádření rozhodčí na hřišti čekal. To byl zákrok jasně za červenou.

Jinak se úplně zbytečně navážíš do rozhodčího. Až na toho Kumbullu byl jeho výkon v pořádku a tam měl být poslán před obrazovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Belotti neprodlouží smlouvu

Andrea Belotti podle všeho opravdu neprodlouží smlouvu s FC Turín a po jejím vypršení v létě odejde z klubu bez odstupného. Informace potvrzuje specialista na italský přestupový trh Fabrizio Romano. Zájemců je celá řada. Mezi ty vážné se mají řadit Arsenal a Tottenham.

Ven nepůjde. Tak kdo? AC, Inter nebo Juve? S Římem moc nepočítám, když mají Abrahama. Řešením by byla i Viola, protože Dušan půjde teď nebo nejpozději v létě.

Reagovat
cresposuper

My chceme Raspadoriho so Scamaccom, Belottiho si nechajte

Reagovat
smazaný uživatel

No já chci Vlahoviče, ale nakonec z toho bude Icardi.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by šel Vlahovic v tomhle věku do tabulkově horšího týmu?

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, co dál?

Reagovat
smazaný uživatel

Nedved do basy a Juve do druhej ligy. Chces viac?

Reagovat
10

tyvoe, "vyjde" mu jeden "vtip" a teď do bude zkoušet do nekonečna

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bolí kluci, vážně ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LesyJePan

Ked ostane v Taliansku tak podla mna si ho nenechame ujst. Ideal prestup pre nase vedenie.

Reagovat
smazaný uživatel

AC za mě vypadá nejvic reálně. Chybí jim typ útočníka jako je on.

Reagovat
CubONE

Longo pisal uz pred dvoma mesiacmi, ze Belotti chce ist po sezone k nam, ale ktovie, nebyva uz tak spolahlivy ako predtym. Ja by som ho urcite bral.

Reagovat
Kaka14

Reagovat
10

Sportmediaset - Arthur e Luis Alberto non sono più indispensabili: Juve e Lazio lavorano allo scambio

Reagovat
cresposuper

Luisa Alberta mam rad, ale zrovna v terajsom Juventuse podla mna strasne vyhori

Reagovat
10

vedle Rabiota s Bentancurem ano, ale cílem je očividně právě tyhle kopyta nahradit fotbalistama

Reagovat
Pipo123

Som za, nutne potrebujeme niekoho do zálohy, Leiva má vek, Cataldi hraje raz výborne potom zase ako bot. Arthur by bol posila, Sarri ho pozná.

Alberto neviem, za mňa zatiaľ sklamanie, evidentne mu ten systém nesedí, ďaleko viac sa mi páči Milinkovic a Basic.

Dávnejšie tu boli také diskusie kde sa písalo že SMS a Alberto sú produktov Inzaghiho a že im sedí taktika, SMS dokazuje že mu to je jedno, ale Alberto má problémy v obrane, musí sa ďaleko viac zapájať do defenzívy a potom mu chýba ten drive smerom dopredu, možno by mu zmena pomohla, aj keď v tom vašom 4-4-2 neviem

Reagovat
10

Juventus teď hraje 4-2-3-1. Dovedu si Alberta představit v takovým ofenzivním LCM/AM, nebo klidně i na registovi. Max by mohl zkusit takovou podobu stromečku a la Carletto.

Bentancur (Zakaria), Locatelli, Alberto

Dybala, Chiesa

Kean

Ale samozřejmě to je risk, Alberto je docela náladovej, softík a vypadá, že ho to brzo může přestat bavit. Každopádně za Arthura není o čem.

Reagovat
Pipo123

Jo, ale tak Arthur by pod Sarrim ožil ne? To je presne ten hráč ktorého Sarri potrebuje, stálo by to za pokus a prospelo by to obom

Reagovat
10

Nedokážu si představit, že by Arthur ožil, to jde proti jeho charakteristice.

Reagovat
Pipo123

Spomínam si keď začínal v Barce tak sa mi veľmi páčil, škoda ho

Reagovat
LesyJePan

Co som cital tak Juve chce vymenu + doplatok Lazia. To by bol pre Juve super kauf keby sa podaril.

Reagovat
El Matador

To by Lotito pěkné dojebal

Reagovat
El Matador

Buď prodat za peníze, a nebo výměna + doplatek od Juve, nic jinyho nemůže připadat v úvahu

Reagovat
LesyJePan

Juve ceni Arthura na 60m kym Lazio Aberta na 40m. Mne sa to tiez nezda a myslim si ze by Juve do toho dealu chcelo ist viacako Lazio.

Reagovat
10

dobrý no, takže je to úplná kachna...

Juve musí za Arthura dostat 50m, jinak to bude účetní ztráta...takže čekám další kolo optimalizací

Reagovat
LesyJePan

Záleží jak moc to bude chciet Lazio.

Reagovat
10

Upřímně přestupu dávám asi tak 2%, o něco málo víc hostování. Arthur má 5m ročně a zrovna on fakt nevypadá na to, že by šel dolů. A 5m ročně má v Laziu Savić s Albertem dohromady, nemá to ani Immobile.

Reagovat
Pipo123

Nikdy sa toto nepodarí, Lotito je kurva, ten bude chcieť od Juve doplatok a od Arthura aby hral za 2 mega ročne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Onana bude kauf.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele