Hlavní obsah
Článek

České a slovenské topmodelky se výjimečně sešly na jednom místě. Daniela Peštová (53), Michaela Kociánová (35), Denisa Dvořáková (32), Michaela Hlaváčková a Barbora Podzimková (24) se objevily ve výročním čísle módního magazínu Top Fashion, který přítomností českých a slovenských topmodelek oslavil své desáté narozeniny.

Nebylo vůbec jednoduché focení krásek z agentur Elite Prague a Elite Bratislava uspořádat. Bylo totiž náročné najít termín, kdy by tyto velmi žádané hvězdy modelingu měly volno.

„Je pro mě čest, že jsem byla součástí focení po boku ikon československého modelingu, ke kterým jsem vzhlížela od začátku své kariéry. Šéfredaktorka Barbora Franěková skvěle vymyslela koncept focení a myslím, že výsledné fotky a videa jsou opravdu nádherné. Celý tým odvedl skvělou práci. Top Fashion se řadí k mým oblíbeným časopisům a jsem ráda, že jsem se na jeho titulce mohla objevit už potřetí,“ komentovala zvláštní pracovní příležitost pro Super.cz Barbora Podzimková.

„Symbolicky jsme hlavní téma našeho výročního podzimního čísla zasvětili síle ženy. Kromě toho jsme se rozhodli aktualizovat vizuální identitu pod vedením Mikiny Dimunové a představit se v nové podobě, kterou si můžete užít i v rozšířené verzi pomocí AR aplikace. Jako jediný tištěný magazín přinášíme zážitek v podobě rozšířeného obsahu včetně záběrů ze zákulisí jeho příprav,“ říká Franěková.

„Mám radost, že právě tyto modelky jsou ozdobou výročního vydání. Každá z nich je jedinečná a inspirativní. Jsou to naše múzy, které jsou pro nás dlouhodobou inspirací a bez nich si výroční vydání neumím ani představit,“ říká šéfredaktorka módního magazínu.

Reklama

Další články

Načítám