Plzeň zaskočila mistra! Vítkovice doma řádily, Dynamo a Kometa protáhly série

Foto: Roman Mareš, rytirikladno.cz

12. prosince 2021, 17:21

Ondřej Mach

Na třetí adventní neděli se hrálo poslední kolo Tipsport extraligy před reprezentační pauzou: vedoucí Třinec padl s Plzní, Vítkovice si zastřílely proti Karlovým Varům a vyhrál také Litvínov. A co další výsledky?

Potřebná úleva pro Motor

Jasný cíl měli v neděli hokejisté Českých Budějovic – utnout negativní šňůru a konečně zvítězit. A proti kladenským Rytířům se jim to nakonec podařilo. 

Nebylo to ale nic lehkého. Středočeši dokázali vymazat dvougólové manko a do posledního dějství se šlo za smírného stavu. Až devět minut před koncem podruhé rozradostnil Budvar arénu Jakub Valský

Jedno je jasné, pro Motor je to důležitá vzpruha. Kladno naopak musí čím dál nervózněji koukat pod sebe, poslední Zlín už není tak daleko.

Jaroslav Modrý (trenér Českých Budějovic): „K utkání jsme samozřejmě přistoupili s velkým respektem. Měli jsme dobrý vstup, pak nám to uteklo deset minut ve druhé třetině a honili jsme to na konci. Jsem ale rád, že jsme našli cestu a utkání jsme v poslední třetině vyhráli. Měli jsme tři oslabení, která kluci výborně sehráli, a ke konci nás podržel gólman. Je fajn, že do přestávky jdeme v pozitivní náladě.“

Jiří Burger (asistent trenéra Kladna): „Na utkání bylo vidět, že obě mužstva nejsou v herní pohodě. Bylo to urputné a moc hokejovosti tam nebylo. My jsme hráli deset minut ve druhé třetině tak, jak jsme si představovali. Zbylých padsát minut bylo z naší strany málo. Proto odjíždíme bez bodů.“

HC MOTOR ČESKÉ BUDĚJOVICE – RYTÍŘI KLADNO 3:2 (1:0, 1:2, 1:0)

Branky a nahrávky: 20. Valský (Vráblík, Štencel), 27. Pech (J. Ondráček, Šenkeřík), 51. Valský (D. Voženílek, Hrachovina) – 32. Pytlík (Ticháček, Baránek), 34. Hlava (Filip).
Rozhodčí: Hodek, Kika – Zíka, Bohuněk.
Vyloučení: 3:4.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 24:32.
Diváci: 1 000.
Nejlepší hráči: Doplníme později.
HC Motor České Budějovice: Hrachovina – Bindulis, Percy, Vráblík, Štencel, Šenkeřík, Piskáček – J. Ondráček, Pech, Gulaš – Abdul, M. Hanzl, Vondrka – J. Novotný, D. Voženílek, Valský – M. Beránek, Holec, Karabáček. Trenéři: Modrý, P. Martinec a Fousek.
Rytíři Kladno: Bow – Kehar, Dotchin, K. Wood, Ticháček, J. Suchánek, Baránek – Zikmund, Plekanec, M. Indrák – Hlava, A. Kubík, Jágr – Kristo, Račuk, M. Beran – Pytlík, Filip, Machala – Melka. Trenéři: Čermák, Kregl, Paul a Burger.

Zbořil zmrazil bývalého zaměstnavatele

Poměrně opatrný hokej viděli diváci v Brně. Však se po šedesáti minutách dočkali jen dvou branek...

Berani se po nevýrazné první části zvedli a odměnou jim bylo vyrovnání exbrněnského Ondřeje Němce. Jeho zásah přinesl alespoň bod. 

V prodloužení pak stačilo šestnáct vteřin na to, aby kotouč do sítě dopravil Adam Zbořil. Ano, ještě nedávno zlínský forvard. 

Pro Kometu to znamená páté vítězství v řadě, zdá se, že horší období je zažehnáno. Hostující ztráta na Kladno se zase zmenšila na pět bodů. 

Jiří Kalous (trenér Brna): „Jsme rádi za vítězství, i když raději bychom brali tříbodové. Měli jsme šance dát více branek hlavně v úvodu a odskočit do výraznějšího rozdílu, nicméně byl to více boj, upracovaná partie. I přesto je to cenné vítězství.“

Luboš Jenáček (trenér Zlína): „Do zápasu jsme nevstoupili moc dobře a museli jsme být rádi, že nám Kometa v úvodu nedala více gólů. Naopak od druhé třetiny jsme zlepšili pohyb, byli jsme nebezpečnější, byla to taková přetahovaná. Klíčem k zápasu bylo to, že jsme nedali Brnu možnost hrát přesilovky, protože je má vynikající. Jsou schopni v nich rozhodnout. Tři body mohla získat obě mužstva, prodloužení bylo rychlé, gól padl po naší chybě, ale to je hokej. Stahujeme náskok Kladna, uhráli jsme za osm utkání padesát procent bodů, ale musíme pracovat dál, hrát poctivý hokej z obrany a nenabízet soupeři šance.“

HC KOMETA BRNO – PSG BERANI ZLÍN 2:1 po prodloužení (1:0, 0:0, 0:1 - 1:0)

Branky a nahrávky: 16. P. Mueller (Zaťovič, Gulaši), 61. A. Zbořil (L. Horký) – 46. O. Němec (Mallet, Suhrada).
Rozhodčí: Hradil, Kubičík – Lederer, Kis.
Vyloučení: 2:1.
Využití: 0:1.
Střely na branku: 34:15.
Diváci: 1 000.
Nejlepší hráči: Jakub Sedláček – Libor Kašík.
HC Kometa Brno: J. Sedláček – Ďaloga, Bartejs, Kučeřík, R. Holland, Gulaši, Roth, Fajmon – Zaťovič, Krištof, P. Mueller – P. Kratochvíl, A. Zbořil, L. Horký – Ostřížek, Rákos, Vincour – Meluzín, Dočekal, Magee. Trenéři: Kalous, Horáček a Zábranský.
PSG Berani Zlín: Kašík – Mamčics, Gazda, Suhrada, O. Němec, Žižka, Ferenc, M. Novotný – Mallet, Honejsek, Okál – Kubiš, P. Sedláček, O. Flynn – Zabusovs, Hejcman, Michasjonok – Vopelka, R. Veselý, Fryšara. Trenéři: Jenáček, Rob a Hamrlík.

Dynamo se dotahuje na rivala z Hradce

A do třetice všeho dobrého, mohli si říct po bitvě v Mladé Boleslavi hráči Pardubic. Proti Bruslařům jsou zatím v základní části stoprocentní.

Domácí na svém ledě ani chvíli nevedli, po vyrovnání v úvodní periodě si červenobílí vzali rychle náskok zpátky. Těsně po polovině utkání už na výsledkové tabuli svítilo 1:4. 

Svou devatenáctou branku přidal nejlepší střelec ligy Robert Říčka, třemi body se blýskli Marek Hecl a Matej Paulovič. 

Dynamo dál válí: z posledních šesti zápasů uhrálo šestnáct bodů. A v tabulce se přibližuje druhému Hradci Králové. 

Radim Rulík (trenér Mladé Boleslavi): „Z naší strany to nebylo ono. Samozřejmě, věděli jsme, že Pardubice přijedou hrát z obrany, na rychlé protiútoky. Dali góly po buly, gól z rychlého protiútoku, jeden po naší ztrátě při přechodu do protiútoku. Hráli do obrany, hráli efektivně. My bychom potřebovali mít větší drajf, abychom se přes ně dostali a vytvořili si tak víc šancí. Bohužel jsme neměli ty síly a zápas jsme nezvládli. Z naší strany byla asi nejlepší třetí třetina, ale to už se Pardubice soustředily na obranu a vyšlo jim to Nedá se nic dělat, musíme se připravit se na další zápasy.“

Richard Král (trenér Pardubic): „Myslím, že důležité bylo, že jsme s domácími udrželi krok v bruslení a měli jsme dobrý pohyb. Do půlky zápasu to byl z naší strany velice kvalitní výkon. Pak samozřejmě opticky Boleslav vypadala líp, ale my jsme velice dobře zvládli obranné pásmo a Boleslav jsme nepouštěli do žádných vyložených šancí. Z jejich strany tam byly spíš střely z dálky. Pohlídali jsme si i možná přečíslení, které na nás prakticky nešla. Kluky chválím – parádní práce a velice dobře odmakaný zápas.“

BK MLADÁ BOLESLAV – HC DYNAMO PARDUBICE 2:4 (1:2, 1:2, 0:0)

Branky a nahrávky: 7. Pospíšil (P. Kousal, Ševc), 38. Lintuniemi (Kelemen) – 6. Říčka (Cienciala), 18. J. Kolář (Paulovič, Hecl), 22. Paulovič (Hecl, J. Kolář), 33. Blümel (Hecl, Paulovič).
Rozhodčí: Lacina, Sýkora – Lhotský, Svoboda.
Vyloučení: 3:4.
Využití: 1:0.
Střely na branku: 41:32.
Diváci: 837.
Nejlepší hráči: Alex Lintuniemi – Matej Paulovič.
BK Mladá Boleslav: Krošelj – Pavel Pýcha, Ševc, Bernad, Pláněk, Jánošík, Lintuniemi, Šidlík – Kotala, O. Najman, P. Kousal – Pospíšil, Fořt, Kantner – Lunter, Adam Raška I, Kelemen – Jan Eberle, Bičevskis, J. Stránský. Trenéři: Rulík a Patera.
HC Dynamo Pardubice: Klouček – J. Mikuš, Košťálek, D. Robertson, Nakládal, O. Vála, J. Kolář, J. Zdráhal – R. Kousal, A. Musil, Camara – Říčka, Cienciala, Matýs – Hecl, Paulovič, Blümel – Kaplan, Anděl, O. Rohlík. Trenéři: Král, Havíř a P. Sýkora.

Energie v Ostravě schytala šestku 

Desetkrát za sebou. Ridera aktuálně hraje v neskutečné pohodě, vždyť od 17. listopadu nevyšla ani jednou bodově naprázdno. 

Působivou sérii prodloužila doma proti Karlovým Varům. A byla to celkem jasná záležitost, zejména díky povedené druhé třetině ze strany domácích. 

Za Vítkovice se prosadili hned tři cizinci, trefil se také ofenzivní tahoun Dominik Lakatoš. Západočeši se trápí, nedělní porážka je pro ně už pátou v řadě. 

Miloš Holaň (trenér Vítkovic): „Začátek jsme neměli dobrý, rychle jsme dostali gól, ale cením si toho, že to s týmem nijak nezatřepalo. Předvedli jsme výborný výkon, v uvozovkách lehčí pro trenéry. Utkání jsme otočili ve druhé třetině, kdy jsme si za tím šli, sedlo nám to v útoku a dali jsme čtyři góly. Zápas jsme dobře ovládli s výborným Stezkou v brance, pomohli jsme si i přesilovkami, odbojovali jsme oslabení a dali vypracované góly, ale také šťastné a špinavé. Před pauzou je to pro nás velké povzbuzení.“

Tomáš Mariška (asistent trenéra Karlových Varů): „Do utkání jsme nastoupili dobře a s odhodláním. Hráli jsme, co jsme chtěli. Ale už ke konci třetiny se ukázala rozdílnost forem, v nichž se obě mužstva nachází. Nám se v poslední době nedaří, naopak Vítkovice hrají velmi dobře a věří si. Pak to bylo vidět, první tři branky jsme dostali z předbrankového prostoru při hře v oslabení. Tam se zápas zlomil, úplně se nám zbortil systém, který jsme chtěli hrát, domácí byli jasně lepší a zaslouženě vyhráli.“

HC VÍTKOVICE RIDERA – HC ENERGIE KARLOVY VARY 6:1 (1:1, 4:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 19. Flick (Lakatoš, Roberts Bukarts), 21. Roberts Bukarts (L. Krenželok, Lakatoš), 29. Lindberg (Jakub Stehlík), 30. L. Krenželok (R. Polák, Lakatoš), 33. Lakatoš (Flick), 49. M. Kalus (Lindberg) – 3. Kohout (Černoch).
Rozhodčí: V. Pešina, T. Veselý – T. Brejcha, M. Axman.
Vyloučení: 3:3.
Využití: 2:0.
Střely na branku: 30:21.
Diváci: 1 000.
Nejlepší hráči: Dominik Lakatoš – Martin Kohout.
HC VÍTKOVICE RIDERA: Stezka – Plášil, R. Polák, Gewiese, Jakub Stehlík, P. Koch, L. Kovář – L. Krenželok, J. Hruška, Lakatoš – R. Bondra, Lindberg, M. Kalus – Dej, Marosz, Roberts Bukarts – Chlán, Flick, Fridrich – Bernovský. Trenéři: Holaň, Philipp a Šimíček.
HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný – Martin Rohan, Plutnar, Parkkonen, Dlapa, T. Havlín, Pulpán, L. Doudera – T. Rachůnek, Hladonik, Flek – T. Mikúš, Kulich, O. Beránek – Koblasa, Černoch, Kohout – Redlich, Osmík, Vondráček. Trenéři: Pešout a Mariška.

Třetí nula pro Godlu 

Pod trenérem Růžičkou to chemikům zatím příliš nešlapalo, souboj týmů ze severu Čech pro ně však má úspěšný konec. 

Klíčem k němu byl jistý výkon brankáře Denise Godly a solidní defenziva. A výsledek? Třetí nula pro slovenského gólmana ve službách Vervy. 

Na domácí straně skórovali Jan Strejček a Přemysl Svoboda. Liberec klopýtl po dvou vítězstvích a v tabulce klesl na dvanáctou příčku.

Vladimír Růžička (trenér Litvínova): „Zápas byl vyrovnaný, bylo to hodně o prvním gólu. Ten jsme nakonec vstřelili my a následně jsme zvýšili na 2:0. Kluci předvedli dobrý výkon, bránili, snažili se. Ukázali si, že umí hrát dobře i proti tak silným týmům, jako je Liberec. Je ale potřeba, abychom takový výkon potvrdili v dalších kolech.“

Patrik Augusta (trenér Liberce): „Jsem zklamaný, že jsme nenavázali na zlepšený výkon z předchozích dvou zápasů. Utkání rozhodla naše slabá produktivita, ani jsme si nevytvořili moc šancí. Klíčová poté byla naše přesilová hra, kterou jsme si nepomohli a ještě v ní inkasovali.“

HC VERVA LITVÍNOV – BÍLÍ TYGŘI LIBEREC 2:0 (1:0, 0:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 17. Strejček, 53. P. Svoboda (Irving, Balinskis).
Rozhodčí: Svoboda, Pražák – Gebauer, Hlavatý.
Vyloučení: 4:5.
Bez využití.
V oslabení: 1:0.
Střely na branku: 28:22.
Diváci: 1 000.
Nejlepší hráči: Jan Strejček – Petr Kváča.
HC VERVA Litvínov: Godla – Balinskis, Irving, Hrbas, Strejček, Demel, Stříteský, O. Baláž – M. Chalupa, Estephan, P. Svoboda – P. Straka, V. Hübl, Jarůšek – Kudrna, Sukeľ, F. Lukeš – Zygmunt, Gerhát, Jurčík. Trenéři: Růžička a V. Sýkora.
Bílí Tygři Liberec: Kváča – M. Rosandić, Štibingr, M. Ivan, Kolmann, Derner, J. Šedivý – Birner, Klepiš, M. Zachar – Ordoš, Gríger, Faško-Rudáš – J. Vlach, P. Jelínek, Klapka – Rychlovský, A. Najman, J. Šír. Trenéři: Augusta a Kudrna.

A zase ty nájezdy...

„Musíme si přiznat, že prožíváme špatné období.“

I tahle věta padla během pátečního hodnocení olomouckého trenéra Zdeňka Motáka. A jeho svěřenci na výsledkovou krizi zareagovali velmi dobře.

V O2 areně přitom dvakrát dotahovali po gólech Jana Buchteleho, ve 43. minutě ale skóre otočili. Už se zdálo, že Sparta doma ztratí všechny body, jenže 25 vteřin před poslední sirénou vyrovnal Tomáš Pavelka.

Duel tak musely rozseknout až samostatné nájezdy, v nichž uspěli Hanáci. Mora silného protivníka přemohla po nájezdech podruhé v řadě. 

HC SPARTA PRAHA – HC OLOMOUC 3:4 po samostatných nájezdech (1:1, 1:1, 1:1 - 0:0)

Branky a nahrávky: 1. Buchtele (T. Pavelka, Sobotka), 27. Buchtele (Mikliš, Sobotka), 60. T. Pavelka (Chlapík, Matuškin) – 4. Bambula (T. Černý, Nahodil), 34. Burian (Bambula, Nahodil), 43. Nahodil (Burian, Rašner), rozh. náj. J. Káňa
Rozhodčí: Horák, Hejduk – Ondráček, Hynek.
Vyloučení: 1:3.
Bez využití.
Střely na branku: 40:23.
Diváci: 1 000.
Nejlepší hráči: Jan Buchtele – Jan Bambula. 
HC Sparta Praha: Machovský – Matuškin, M. Jandus, A. Polášek, Mikliš, Radek Jeřábek, T. Pavelka, Tomáš Dvořák – Buchtele, Sobotka, Chlapík – E. Thorell, R. Horák, M. Řepík – M. Forman, J. Konečný, Z. Doležal – J. Strnad, Vitouch, Dvořáček. Trenéři: Jandač, Hořava, Hamara a Hlinka.
HC Olomouc: Lukáš – Ondrušek, T. Černý, Rašner, Švrček, Řezníček, Dujsík – J. Káňa, David Krejčí, V. Tomeček – Klimek, J. Knotek, Kusko – Strapáč, P. Kolouch, Michal Kunc – Burian, Nahodil, Bambula – Navrátil. Trenéři: Moták a Tomajko.

Last minute kuriozita v podání Plzně

Na ledě úřadujícího šampiona se neboduje snadno. O to spokojenější mohou být hokejisté Plzně, kteří si na dlouhou cestu domů přibalili hned tři bodíky.

Střetnutí pod Javorovým rozhodl dost kuriózní moment – třináct vteřin před koncem nahodil Peter Čerešňák za stavu 2:2 kotouč z vlastního pásma. Jenže před brankářem Kacetlem poskočil a propadl mezi jeho betony. 

Oceláři svého soka poměrně výrazně přestříleli, na výhru to ale nestačilo. Dvěma góly se blýskl obránce Tomáš Kundrátek, jenž má v posledních zápasech vynikající formu.

Indiáni bodovali popáté za sebou a do reprezentační přestávky půjdou povzbuzeni skalpem lídra tabulky. 

Marek Zadina (trenér Třince): „Myslím si, že jsme neodehráli vůbec špatné utkání. Kluci hráli velmi dobře, vytvořili si spoustu šancí a bohužel se k nám neobrátilo štěstí. Dost šancí jsme neproměnili a když jsme dali gól na 2:1, vzápětí jsme inkasovali. Ale týmu nemůžu nic vytknout, kluci pracovali, tlačili se do soupeře. Plzeň dobře bránila, ve svém pásmu hrála jednoduše a vyhazovala puky. Kluky ten zápas stál spoustu sil a bohužel nemáme ani bod. Dali jsme pětkrát tyčku, ale tak to někdy ve sportu bývá. Nedá se nic dělat. V závěru jsem ještě něco říkal bekům, gólovou situaci jsem ani pořádně neviděl. Stane se to, byl to smolný zápas.“

Miloš Říha (trenér Plzně): „Velice těžké utkání. Soupeř je kvalitní, ne nadarmo se v tabulce nachází tam, kde se nachází. Přijeli jsme s cílem hrát svůj hokej a odvézt vítězství, což se nám podařilo a jsme za to strašně rádi, byť se výhra nerodila vůbec jednoduše. Ve druhé třetině jsme se dostali pod velký tlak, paradoxně jsme z něj vytěžili branku v přesilovce na 1:0. Pak jsme soupeři darovali vyrovnání, což s námi trošičku zatřáslo. Soupeř na začátku třetí třetiny odskočil zaslouženě do vedení. Rozhodující v utkání bylo, že jsme hned následně vyrovnali na 2:2 a pak byly šance na obou stranách, byť domácí byli aktivnější ve střelbě a mnohdy jsme měli i štěstí. Několikrát nás zachránila branková konstrukce. Dá se říct, že se nám šťastným gólem v závěru vrátily dva body, o které jsme trošku neprávem přišli v Pardubicích. Klukům bych chtěl poděkovat, že hráli tak obětavě a neovlivnila nás ztráta zápasu v Pardubicích. Rozhodující gól - to už byla na střídačce jen euforie. Asi nikdo nečekal, že by to do branky propadlo. Pro domácí to asi nebylo nic příjemného, ale k hokeji to patří.“

HC OCELÁŘI TŘINEC – HC ŠKODA PLZEŇ 2:3 (0:0, 1:1, 1:2)

Branky a nahrávky: 37. Kundrátek (Hrňa, Dravecký), 41. Kundrátek (Hrňa) – 24. Mertl (Bulíř, Čerešňák), 43. Bulíř (J. Dufek), 60. Čerešňák (Mertl).
Rozhodčí: Šír, Ondráček – Ganger, Rampír.
Vyloučení: 5:5.
Využití: 0:1.
V oslabení: 1:1.
Střely na branku: 32:18.
Diváci: 1 000.
Nejlepší hráči: Tomáš Kundrátek – Michal Bulíř. 
HC Oceláři Třinec: Kacetl – M. Doudera, Marinčin, D. Musil, Kundrátek, Jaroměřský, M. Adámek – Chmielewski, P. Vrána, Martin Růžička – A. Nestrašil, M. Kovařčík, O. Kovařčík – O. Šedivý, Marcinko, Hrňa – Hrehorčák, Miloš Roman, Dravecký – Kofroň. Trenéři: Varaďa, M. Zadina a Krátoška.
HC Škoda Plzeň: Pavlát – Čerešňák, L. Kaňák, Jiříček, Graňák, Budík, Kvasnička, Kremláček – J. Dufek, Mertl, Dzierkals – Schleiss, Bulíř, F. Suchý – M. Lang, G. Thorell, Blomstrand – F. Přikryl, Adamec, Malát. Trenéři: Baďouček a Říha.

Tabulka Tipsport extraligy

 TýmZVVPPPPSkóreBody
1. HC Oceláři Třinec 31 20 2 4 5 96:58 68
2. Mountfield HK 30 16 6 2 6 95:65 62
3. HC Dynamo Pardubice 30 14 7 3 6 100:75 59
4. HC Škoda Plzeň 31 15 2 5 9 98:86 54
5. HC VÍTKOVICE RIDERA 30 13 3 3 11 69:72 48
6. HC Kometa Brno 30 11 6 2 11 86:82 47
7. BK Mladá Boleslav 30 13 3 2 12 69:72 47
8. HC Sparta Praha 30 10 5 5 10 108:94 45
9. HC Motor České Budějovice 29 12 1 3 13 80:83 41
10. HC VERVA Litvínov 30 12 1 3 14 82:89 41
11. HC Olomouc 29 10 5 1 13 70:82 41
12. Bílí Tygři Liberec 29 10 2 5 12 63:79 39
13. HC Energie Karlovy Vary 30 10 1 3 16 85:89 35
14. Rytíři Kladno 29 5 3 4 17

72:106

25
15. PSG Berani Zlín 30 4 2 4 20 56:97 20

Další program Tipsport extraligy

Neděle 19. prosince – předehrávka 34. kola:
16:00 Mountfield HK – HC Energie Karlovy Vary

Úterý 21. prosince – 33. kolo:
17:00 HC Oceláři Třinec – HC VERVA Litvínov
17:30 PSG Berani Zlín – HC Motor České Budějovice
17:30 HC Energie Karlovy Vary – Bílí Tygři Liberec
17:30 BK Mladá Boleslav – HC Kometa Brno
18:00 HC Olomouc – HC Škoda Plzeň
18:00 Rytíři Kladno – Mountfield HK
18:30 HC Dynamo Pardubice – HC Sparta Praha (ČT sport)

Středa 22. prosince – předehrávka 34. kola:
18:00 HC Kometa Brno – HC Dynamo Pardubice

Čtvrtek 23. prosince – 34. kolo:
17:30 HC VÍTKOVICE RIDERA – PSG Berani Zlín
17:30 HC Motor České Budějovice – HC Olomouc
17:30 HC Škoda Plzeň – BK Mladá Boleslav
18:00 Bílí Tygři Liberec – Rytíři Kladno
18:30 HC Sparta Praha – HC Oceláři Třinec (O2 TV Sport)

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Ochrana osobních údajů | Sledování streamů | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports.cz, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@hokej.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz