Golden Trail World Series představuje novou tv sérii “CHASING DREAMS”

0

Originální obsah, exkluzivní obrazový materiál ze závodů, pohled do zákulisí, dechberoucí přírodní scenérie i závodní běžecké bitvy nevšedně a zblízka – to vše na vás čeká v novém TV seriálu z produkce Golden Trail Series “Chasing Dreams”. Na první díl se můžete těšit již 16.prosince na Golden Trail TV. Seriál 7 epizod bude uveden na Golden Trail TV od 16. prosince

Každý den nová epizoda

Každý den od 16. do 22. prosince v 21:00 (SEČ) můžete zhlédnout novou epizodu “Chasing Dreams”, stačí si pustit Golden Trail TV. “Po čtyřech letech, co spatřil světa unikátní projekt Golden Trail Series, jsme se rozhodli produkovat sedmidílný TV seriál, který divákům zblízka představí všechny hlavní aktéry této jedinečné běžecké série” vysvětluje Greg Vollet, ředitel Golden Trail Series.

Je to výjimečná příležitost nahlédnout do soukromí běžců a seznámit se s jejich sny, radostmi i obavami… “Jak se dokážou vypořádat s tlakem, který je na ně vyvíjen, jak se připravují na své soupeře a jak bojují se zraněními? Jak značky soupeří o co nejlepší pozici a výsledky? Tato TV série odkryje a zodpoví širokou škálu těchto a podobných otázek,” pokračuje Grégory Vollet.

Nová cesta

Vývoj trailrunningu a jeho popularity, včetně jeho rozšíření mezi širokou hobby komunitu běžců má na svědomí z velké miry i digitalizace a nové možnosti on-line komunikace. Od roku 2010 hrají sociální sítě zásadní roli a jejich prostřednictvím se s výkony sportovců, jako je třeba Kilian Jornet, mohla seznámit a nechat se inspirovat celá jedna generace sportovních fanoušků a sportovců. V roce 2017 se pro přenosy sportovních akcí na sociáních sítích začaly používat stream služby a mohly tak být zajištěny první živé přenosy ze závodů Sierre-Zinal a Marathon du Mont Blanc. Tento TV seriál, věnovaný trailrunningu, je dalším krokem v evoluci zprostředkování tohoto sportu širokému publiku. “Svět trailrunningu se neustále vyvíjí a bude tomu tak i nadále, hlavně díky investicím sportovních značek.”

“Nejen pouhé startovní číslo”

Kromě zprostředkování skvělých sportovních výkonů “Chasing Dreams” představuje sportovce jako jednotlivce a osobnosti a díky pohledu do jejich soukromí dává možnost seznámit se s jejich skutečným životem. “Máme jedinečnou příležitost přiblížit divákům skutečný život trailrunningových elitních běžců, kteří nejsou jen startovním číslem ve výsledkové listině.

Mnozí balancují mezi svým osobním a rodinným životem a povinnostmi vrcholového sportovce. Uvidíme zde mladé nadějné talenty, které sní o své sportovní budoucnosti, budeme sledovat osudy těch, kteří se rozhodli opustit svá zaměstnání, aby se sportu mohli věnovat na 100%. Dokážou to? Jaké oběti musejí přinést na oltář sportu za své výkony?”

Jako dárek k uvedení “Chasing Dreams” budete moci každý večer, během vysílání epizody chatovat živě s pozvanými sportovci. Jediné, co musíte udělat, je zaregistrovat se na: www.goldentrailseries.com/gttv/#/gttv/Webserie

Chasing Dreams

Svět trailrunningu je rychlý, soutěživý, divoký a plný adrenalinu.. ale je to i mnohem vice! Nahlédněte do zákulisí jedné sezóny Golden Trail World Series a seznamte se s příběhy těch nejlepších běžců.

Ep.1: A New Season

Prvním závodem Golden Trail World Series je španělská Olla de Núria, kde se nejlepší světoví trailrunningový běžci připravují zúročit svou tvrdou přípravu. Nechte se vtáhnout do TOP běžeckého seriálu na světě a staňte se aktérem napínavé bitvy mezi sportovci a značkami. Teď už záleží jen na výkonu.

Ep.2: The Rookies

Přidejte se k nováčkům na vrcholné trailrunningové scéně Iris Pessey, Anně Čufer a Bailey Kowalczyk na jejich cestě k úspěchu. Zjistíte, jaké kroky je ještě třeba učinit k náležitosti ke skutečné světové elitě. Co všechno se ještě musejí naučit a jaké překážky překonat, aby mohli stanout na vysněném podiu pro ty nejlepší? Tento rok a sezóna bude hrát v jejich sportovním životě zásadní roli.

Ep.3: I Quit!

Polský běžec Bartek Przedwojewski a Nor Stian Angermund se na začátku sezóny rozhodli opustit svá zaměstnání a stali se se tak profesionálními běžci a sportovci na plný úvazek. Přijdou i výsledky, které si vysnili a kterým tolik obětovali? Velkým soupeřem jim bude francouzský mistr v orientačním běhu Fréderic Tranchand, který do seriálu vstoupil až v půli sezóny. Obere Bartka a Stiana o jejich místa na pódiu?

Ep.4: Unbeatable Mum

Po zisku titulu GTWS šampionky ve své nováčkovské sezóně 2019 se rok po narození potomka vrací na scénu švýcarská orientační běžkyně Judith Wyder. Jak se jí podařit čelit jedné z největších výzev v jejím životě a jak se jí bude dařit v boji se starými známými rivali i s novými vyzyvateli?

Ep.5: Italian GOATs

Utkávají se spolu celý rok – v zimě na skialpech a v létě v trailrunnngu. Italové Nadir Maguet a Davide Magniny se potkávají již od dětství a jejich život je ve znamení vzájemného soupeření. Vydejte se s nimi na jejich cestu a poznejte, jaký tlak musejí oba snášet a jak složité je se s ním vyrovnávat. Nejlepším Italem totiž může být jen jeden…

Ep.6: The Last Qualifier

GTWS se chýlí ke svému finále. Poslední zastávkou je Baskicko, kde na běžce čeká poslední kvalifikační závod a s ním i rozuzlení. Nastal čas zmobilizovat síly a pokusit se probojovat se do TOP11 a s tím i do velkého finale.

Ep.7: The Grand Final

Po šesti náročných kvalifikačních závodech napříč Evropou na běžce čeká ten poslední – finálový na Kanárských ostrovech. Podívejte se, jak 11 nejlepších můžů a žen bojuje ve zcela novém závodě na ostrově El Hierro. Držet se, velké finale je tady…!

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno