Žilková jako expertka na nevěru? Proč podvedla své muže | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Žilková jako expertka na nevěru? Proč podvedla své muže

Veronika Žilková oslavila šedesátku a pokřtila knihu
Veronika Žilková oslavila šedesátku a pokřtila knihu (CNC_David Kundrát)

Herečka Veronika Žilková (60) si prošla několika manželstvími, bohužel ale každé skončilo tragicky. Pokaždé v tom hrála roli nevěra ze strany manžela. Herečka ale přiznala, že ani ona nebyla svatá.

Jiskra v očích, kterou má Veronika Žilková (60), se dá jen stěží přehlédnout. Není proto divu, že muži za ní pálili už od jejího mládí. Před oltářem stála za svůj život dohromady třikrát. Poprvé s Jiřím Hanychem (63), podruhé s Markem Navrátilem (†55) a potřetí se svým současným mužem Martinem Stropnickým (64).

Nejlepší dárek po stromeček? Žilková a Bubílková originál! Pošleme vám je až domů!

Video se připravuje ...

Žilková si sama prožila nevěru a má na ni zajímavý názor. „Proč jsem se vdávala třikrát? Protože předchozí manželé mě nechali přijít na jejich nevěry. Nevěry se stanou, ale ta zahýbající strana musí udělat maximum pro to, aby to neprasklo,“ pronesla překvapivě herečka pro web ženy.iprima.cz. „Nebyla jsem svatá, ale mé úlety byly vždy reakce na bolest z jejich zrady a nikdy nepraskly,“ dodala jedním dechem. Jména mužů, se kterými „ulítla“, se prý nikdy nikdo nedozví.

Slavnostní poklepání na kámen

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.