Bývalá přítelkyně zakladatele Playboye Hugha Hefnera popsala traumatizující zážitky z jejich první noci!

„Nebyla jsem připravená na to, co se nakonec stane,“ vzpomíná Holly Madison, bývalá přítelkyně zakladatele Playboye na své první rande s Hughem Hefnerem a na strach, který zažila po jejich údajném sexu. Její traumatizující zážitek popsal magazín E! News.

Modelka Holy Madison, která se zakladatelem časopisu Playboy chodila v letech 2001 až 2008, se nedávno svěřila s prvními dny jejich vztahu. V rozhovoru vzpomínala na své první rande se zesnulým mediálním magnátem, který zemřel v roce 2017 ve věku 91 let po zástavě srdce a selhání dýchání.

Podle Holly původně souhlasila s tím, že si s Hughem vyjde, poté co se v roce 2001 uvolnilo místo, když jedna z jeho přítelkyň opustila sídlo. „Vlastně jsem nevěděla, co se s nimi v sexuální rovině děje,“ řekla. „Něco jsem si domyslela a byla jsem na to připravená. Nebyl jsem připravena na to, co se nakonec stalo. Nečekala jsem nutně, že tu noc budu mít sex. Myslela jsem si, že to bude spíš normální první rande.“

Ačkoli Holly řekla, že neočekávala, že to bude tradiční první rande, věřila, že pokud ji bude cokoliv nepříjemné, tak to nebude muset dělat. „Doslova se na mě natlačil,“ vzpomínala na údajné setkání. „A poté, co se to stalo, jsem byla prostě ponížená a v rozpacích a mělo to na mě mnohem větší emocionální dopad, než jsem si myslela.“

Holly vysvětlila, že vždycky Hefnera obdivovala a opravdu k němu vzhlížela dávno předtím, než se stala jednou z jeho přítelkyň. Největší obavy z jejich údajného setkání jí však podle jejích slov dělalo to, co si o tom budou myslet ostatní ve vile Playboye.

Inu život ve zlaté kleci nese oběti, jak se přesvědčila modelka.

Zdroj: E! News