Moje šťastná hvězda

Koho potěšil její konec ve StarDance?

Patřila mezi favority letošního ročníku taneční soutěže StarDance. Cesta Mariky Šoposké (32) a jejího tanečního partnera Robina Ondráčka (30) však skončila možná až příliš brzy.


Hvězda Ordinace v růžové zahradě 2 sice měla tušení, že se její čas chýlí ke konci, vyřazení ji ale přesto velice mrzelo. Jediní, kdo jásali štěstím, byli manžel Petr Čechák (44) a jejich dva synové Benedikt (6) Vincent (2).


Ti si už prý od samého začátku přáli, aby vypadla co nejdříve! Nejednou si herečka posteskla, že každý její postup brali jako jedno velké zklamání. „Je to pro mě velká úleva, rodina a děti budou šťastní, že se jim máma zase vrátí a začneme zase trochu fungovat,“ svěřila Marika. Bylo na ní ale znát, že ji to vůbec netěší.


Přišla o zpestření


Už v době, kdy dostala nabídku, neskrývala své nadšení, dokonce si přála i pohledného tanečníka, aby se měla nač koukat. A není se ani čemu divit, vypadnout na chvilku ze stereotypu a od malých dětí pro ni musel být hotový balzám na nervy.


A že si všechno užívala plnými doušky, ukázala i tehdy, když se až nápadně po přímém přenosu vinula ke kolegovi Miraiovi Navrátilovi (29). I to je nepochybně jeden z důvodů, proč je milovaný manžel rád, že už nebude v soutěži pokračovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden