Prahu čeká významná událost alternativní medicíny. Vyučovat bude i zakladatel největšího světového centra nebo léčitel Eric Pearl z USA

Objevte léčivé frekvence a uzdravte sebe i druhé. I tímto lákají organizátoři akce ONE EXPERIENCE, která proběhne 11. - 14. června příštího roku. K praktikům alternativní medicíny promluví například Vladimír Ekart, kouč a zakladatel pražského centra rekonektivního léčení i samotný objevitel metody Eric Pearl, který se přidá online.

Rekonektivní léčení pracuje s frekvencemi energie, světla a informací, podobně jako jiné metody jako je čchi kung nebo reiki. Podle autorů se nachází všude kolem nás a jednoduchým způsobem se s tímto spektrem může naučit každý pracovat tak, aby měli léčivé účinky pro praktikujícího i pro klienta. Díky tomu se každý může stát „léčitelem” sebe samotného i ostatních.

Metodu objevil v 90. letech americký chiropraktik Eric Pearl. Do lékařské péče se mu svěřily celebrity jako Cher, Ben Kingsley nebo Minnie Driver. I díky učení Erica Pearla vzniklo první centrum rekonektivního léčení v České republice, které pomáhá mnoha lidem každý rok a je v současné době jediné na celém světě.

Léčit rekonektivní metodou (se) může každý

Názory na rekonektivní léčení jsou různé. Najdeme mnoho skeptiků, tak jako u každé metody, ale právě Rekonektivní léčení má za sebou velké množství vědeckých výzkumů a měření, které přínos potvrzují. Po celém světě prošlo metodou statisíce lidí a mnoho z nich se stali nakonec i praktiky této metody.

Výsledky se u každého klienta liší. Někdo se vyléčí ze závažných fyzických problémů, jiní si po letech napraví vztahy s rodiči a někteří začnou dělat lepší práci a nastaví si kvalitnější životní styl. V běžné praxi léčeným klientům metoda přináší vysoce pozitivní změny v životě. A naučit se ji díky červnovému tréninku může každý.

Vladimír Ekart se k rekonektivnímu léčení poprvé dostal v roce 2011: “V televizi jsem viděl pořad s Ericem Pearlem. V té době jsem se zajímal o kvantovou fyziku a neurovědu a zaujala mě naprostá jednoduchost a moderní pojetí metody Erica Pearla. Hned jsem si koupil jeho knihu a za půl roku se vydal na jeho kurz do Salzburgu. O rok později jsem se stal mentorem a instruktorem Reconnective Healing metody a následně jsem s dalšími praktiky založil v Praze největší rekonektivní centrum na světě.”

Mezi klienty Vladimíra Ekarta patří naše známé osobnosti nebo samotný Eric Pearl. Od roku 2015 byl poprvé spoluorganizátorem programu One Experience, který i příští rok nabídne možnost získání titulu “Certifikovaný Praktik Rekonektivního Léčení”.

Od základů léčení až po certifikát

Návštěvníky akce One Experience čekají tři části, které na sebe navazují. Každá z nich zájemce o metodu zavede hlouběji do problematiky Reconnective Healing. Základy provede Eric Pearl s Jillian Fleer a prohloubení bude probíhat pod taktovkou Vladimíra Ekarta a Guglielma Poliho. Velká část programu je zaměřená kromě seznámení s metodou na praxi a získání certifikátu, díky kterému budete moct tento zážitek zprostředkovat nejen sobě, ale i svým blízkým.

Více o rekonektivním léčení se můžete dozvědět na webových stránkách Vladimíra Ekarta.

Na seminář One Experience se můžete přihlásit zde.

Kontakt:

Vladimír Ekart, info@vladimirekart.cz,+420 777 702 313, www.vladimirekart.cz, www.vladimirekart.cz/one-experience

Klíčová slova ČR-zdraví-CreatiCom

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Zdravotnictví

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.