Moje sladké tajemství

Rozdělila je žárlivost?

O 10 let mladší kolegyně jejího muže Dykové pořád nedá spát.

Herečka Tatiana Dyková (43) nikdy neprojevuje pochybnosti o svém vztahu s manželem Vojtou Dykem (36). Věkový rozdíl si nepřipouští a doposud asi neměla pochybnosti. To by ale nesměl Dyk narazit na krásnou kolegyni.

Se svou kolegyní Beátou Kaňokovou (32) se Vojta Dyk (36) sblížil při natáčení seriálu Pan Profesor. Pro Dyka to byla úplně nová zkušenost a pochvaloval si, jak se mu role líbí. Není divu, když si užíval jiskření s kolegyní. A došlo i na polibky. To nejspíš jeho manželku Tatianu Dykovou (43) naštvalo a raději se nepodívala ani na jeden díl.

„Vidím tam chyby. Jsem takový kritik,“ popsala Dyková. Že by viděla chyby v hereckém výkonu své kolegyně? Spíš na svého manžela pořádně žárlí. Moc dobře ví, jaké to je zamilovat se při práci. Ona Dyka sbalila při zkoušení divadelní hry. Proč by se to nemohlo opakovat?

Přece jen je Dyk mezi ženami žádaný a Kaňoková na něj pěje jenom chválu. „Skvělej kolega, výbornej herec, inspirativní, vtipnej...,“ nemohla si Beáta pomoct. Z úst o deset let mladší herečky se to Tatianě neposlouchá moc dobře. Manželská idylka je očividně v ohrožení.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden