Havlíčkobrodský hokej má oddělené členství pro sportovce a funkcionáře

Právo volit vedení Bruslařského klubu Havlíčkův Brod je privilegium vyhrazené jen několika málo funkcionářům. Ostatní členové hokejového oddílu mají pouze členství sportovní, bez možnosti volit vedení klubu.

Funkcionáři klubu v čele s Jiřím Čelanským mají takřka jistotu, že je nikdo neodvolá například za špatné manažerské výsledky při řízení klubu.

Může jít o obrázek 1 osoba

Pod podzimní změnou stanov jsou podepsáni Jiří Čelanský, Marcel Kachlíř, Martin Ferdus a David Kozlík st. Kozlík st. o dva dny později rezignoval na členství ve výboru.

O několik měsíců dříve hokejový oddíl BK Havlíčkův Brod zjistil, že nemá přesnou evidenci členů, proto se novými členy stali pouze funkcionáři klubu. Tato událost vešla ve všeobecnou známost jako „soukromá privatizace“ klubu. Mezi členy oddílu například nebyli přijati bývalí hokejisté BK Havlíčkův Brod, jejichž seznam předložil Richard Cachnín.

Může jít o obrázek text

Současný předseda hokejového oddílu Jiří Čelanský je dnes nejlépe placeným mládežnickým trenérem Vysočiny se základním měsíčním platem šedesát tisíc hrubého. To je trojnásobek obvyklé mzdy vyplácené trenérům mládeže.

Může jít o obrázek text

V anonymním rozhovoru na klubovém webu Jiří Čelanský slibuje vítězství „hokeje pro děti nad lží a intrikami“. Nezdravé sportovní prostředí v havlíčkobrodském hokeji se může projevit odchodem sportovců i trenérů do jiných klubů. Sportovní výsledky se právě z důvodů úzké hráčské základny mládeže mohou dlouhodobě zhoršovat. Už dnes hraje v mládežnických kategoriích BK Rebel stále více zahraničních hráčů.

Odpovědět

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Grafickou podobu zajistil WebRex s.r.o.
 
Výroba www stránek a eshopů