Levné letenky do San Francisca za 7 450 Kč

Od | 16 prosince, 2021

Obsah

Díky letecké společnosti Iberii jsem pro vás našel skvělou nabídku na levné letenky do San Francisca z Barcelony za 6 820 Kč. Tuto skvělou nabídku můžete využít zde. Na výběr celá řada termínů mezi lednem až březnem.  

Ubytování v San Franciscu

S pořízenou letenkou už můžete začít řešit postupně také ubytování v San Franciscu. Doporučuji se podívat na Booking.com, kde najdete opravdu zajímavé nabídky. Ubytování v San Franciscu vyhledávejte na tomto odkazu.

Ušetřete na zážitcích

Pro maximalizaci zážitků a ušetření vaší peněžence také doporučujeme pořídit SightSeeing Pass, se kterým se dostanete na nejvýznamnější místa v celém San Franciscu. Podívejte se sami na seznam všech míst, které se Sightseeing passem můžete navštívit. Klikněte na odkaz zde.

Jak se dostat do Barcelony?

Protože letenky jsou levné právě z Barcelony, je potřeba se ještě dostat sem. Levně můžete letět do Barcelony ať už z Prahy, Vídně, nebo také z Polska.

Nejlepší a zároveň také nejlevnější možnost je letět právě z Vídně, kde doporučujeme v návaznosti na náš termín spojit levné letenky od Ryanairu do Barcelony a Wizzairu nazpět. Letenku do Barcelony můžete pořídit zde za 15 eur. Letenky z Barcelony nazpět do Vídně pak pořídíte za 10 eur zde. Skokové letenky do Barcelony vás vyjdou tedy na 25 eur.

V případě, že poletíte alespoň ve dvou lidech a chcete na letenkách trošku ušetřit, můžete se registrovat na webu Omio a získat 10 € slevu na nákup prvních letenek.

Zavazadla

Dbejte pozor na velikost příručních zavazadel. Iberia vám nabízí klasické velké zavazadlo, zatímco nízkonákladové společnosti pouze malé zavazadlo. V případě potřeby je možné zavazadla dokoupit za příplatek u nízkonákladových společností.

Kolik ušetříte za tyto levné letenky do San Francisca? 

Běžně se na internetu “levné letenky do San Francisca” propagují za cenu kolem 10 000 Kč. V této nabídce tedy oproti už takzvaným levným letenkám do San Francisca ušetříte zhruba 26 %. Letenky do San Francisca vyjdou na 7 450 Kč. 

Povinnost pro vstup do USA

Od 6. prosince 2021 budete nuceni předložit platný očkovací certifikát a negativní test maximálně 24 hodin starý.

Chcete vědět více o San Franciscu?

Zajímá vás historie města nebo už chcete začít plánovat svůj výlet do San Francisca? V takovém případě se rozhodně začtěte do našeho článku o San Franciscu.

Chcete s nákupem pomoct?

Napište mi klidně do emailu filipjanas@email.cz s předmětem „Letenky San Francisco“ a rád vám s nákupem i následným plánováním dovolené pomůžu.

2 thoughts on “Levné letenky do San Francisca za 7 450 Kč

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.