Soutěž: Za 3 správné odpovědi hodnotná cena do nejisté doby

24. březen 2023

Pokud dnes 24. 3. odpovíte při soutěži správně na všechny 3 otázky moderátora, máme pro vás cenu, kterou ocení i vaše děti a vnuci.

Pokud odpovíte správně na všechny 3 položené otázky, získáte dneska opravdu krásnou a hodnotnou cenu od známého dodavatele stříbra a zlata – od společnosti Silverum.

Máme pro vás tentokrát dokonce 1 gram ryzího zlata! Pošleme vám krásný zlatý slitek Argor-Heraeus v nejvyšší ryzosti 99,99%. zatavený v plastovém obalu a umístěný v pěkné dárkové krabičce, jedná se tedy o pěkný dárek.

Jak soutěžíme?
Každý všední den ve 12:40 vám po soutěžním příspěvku postupně položíme tři otázky, odpovídat na každou musíte začít do pěti vteřin. Pokud začnete odpovídat později, odpověď je neplatná a hodnotíme ji jako nesprávnou. Kompletní pravidla najdete zde.

A co když se jednou spletete?

Pokud odpovíte pouze na 2 otázky správně, máme pro vás 2 vstupenky do oblíbeného pražského divadla Kalich. Nabídneme Vám např. vstupenky na představení Moje hra, což je „andělská komedie“ v režii Jana Kačera, která představuje jedinou příležitost vidět na divadelním jevišti Jiřího Bartošku; spolu s ním hrají Zuzana Bydžovská, Vlasta Peterková nebo Jana Janěková ml. 

Můžete vybrat i vstupenky na muzikál s největšími hity skupiny Elán s názvem Voda (a krev) nad vodou. Je to už druhý muzikál s největšími hity skupiny Elán. Jde o parafrázi na velké klasické literární dílo posunuté do současné doby, tvůrci v čele s režisérem Jánem Ďurovčíkem se nechali inspirovat Hrabětem Monte Christo.

A nabízíme třeba i vstupenky na proslulé představení Petra Čtvrtníčka a Jiřího Lábuse s názvem Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit?, které vzniklo jako reakce na odposlechy fotbalových funkcionářů z roku 2005. Čtvrtníček s Lábusem v rolích Ivana Horníka a Milana Brabce tedy opět jdou „tomu štěstíčku naproti“ za doprovodu dalších hereckých kolegů.

Pokud odpovíte správně jen na 1 otázku, neodejdete s prázdnou. Pošleme vám cenu útěchy jako dárek přímo od Radiožurnálu.

autor: psk
Spustit audio