Jednání o nové smlouvě skončilo dříve, než vůbec začalo a Ďolíčku zamával Rus Levin

Jednání o nové smlouvě skončilo dříve, než vůbec začalo a Ďolíčku zamával Rus Levin

U Botiče byl oznámen další odchod ke konci roku. Kromě asistenta trenéra Ericha Brabce udělá tečku za Ďolíčkem také záložník Vladislav Levin, jemuž na stávající adrese vyprší kontrakt 31. 12. 2021.

Šestadvacetiletý středopolař, který na podzim figuroval v základní sestavě Luďka Klusáčka hned šestnáctkrát, dal přednost před dalším prodloužením pracovní dohody návrat do rodného Ruska.

"Vladovi jsme prodloužení smlouvy nabídli, ale to jednání skončilo dříve, než vůbec začalo. Nelze tedy říct, že bychom nenašli společnou řeč při stanovování podmínek. Vlad nám hned sdělil, že se chce vrátit do Ruska za svou rodinou a pokračovat v kariéře tam," pronesl na webu bohemians.cz sportovní ředitel Klokanů Miroslav Držmíšek.

Bývalý hráč Dynama Moskva působil na české půdě pět let (kromě Bohemians si zahrál také za Mladou Boleslav a Vysočinu Jihlava) a v posledních měsících byl v metropoli bez manželky.

Protože by už Levin nemohl nastoupit kvůli dvojité fraktuře ruky, vršovickým vedením mu bylo umožněno předčasné ukončení podzimu a třetí prosincový pátek už by měl být v Rusku.

"Jménem Bohemians Vladislavovi děkujeme za jeho služby odvedené v našem dresu a do další kariéry i osobního života mu přejeme jen to nejlepší," zaznělo na stránkách bohemians.cz.

Zájemci o Viktorii jsou z Evropy, USA, Blízkého východu i Česka a většinou jde o strategické hráče z oboru...

Zdroj: bohemians.cz