O 40 let mladší malířka má saxofonistu svým způsobem pořád ráda. Nechápe ale, proč se zlobí, když se před půl rokem oficiálně rozešli, jelikož se za celých dlouhých sedm let, co spolu žili, nechtěl rozvést s Dádou Patrasovou (65).

„Felix prochází složitými psychickými stavy a já pevně doufám, že se to brzy zlepší,“ řekla serveru Super.cz Gelemová. „Považuji ho za svého přítele, pokud on mne ne, je to jeho problém,“ dodala malířka, která má doma dokonce rozpracovaný Slováčkův portrét.

To, že se Felix čertí kvůli jejím nocím s novým mužem, svědčí o tom, že k ní možná stále něco cítí. „Už nejsme ani kamarádi a Lucie se musí okamžitě vystěhovat z bytu, který platím. A zdůrazňuji, že se musí vystěhovat hned! Jestli to neudělá, osobně jí sbalím věci do pytlů a vynesu před dům na chodník,“ řekl Blesku Slováček, když zjistil, co Gelemová provádí za jeho zády, byť později vzal zpátečku a termín vystěhování posunul na konec roku.

Jediný, kdo se směje, je Dáda, protože má nevěrného Felixe opět doma. Otázka je, jak dlouho jim to vydrží...

Felix prý o movitém podnikateli, s nímž se Gelemová schází, věděl. Netušil ale, jak moc je to mezi nimi vážné. „Věděl jsem o něm, párkrát se s ním už někde ukázala. Byl jsem ale přesvědčený, že s ním má rande kvůli svému malování a sponzoringu. Zmýlil jsem se a nehodlám už ze sebe dál dělat idiota,“ prohlásil Slováček.

VIDEO: Lucie Gelemová na Fantoma Opery dorazila bez Felixe! Co říká o návratu jejich vztahu?

Video
Video se připravuje ...

Lucie Gelemová na Fantoma Opery dorazila bez Felixe! Co říká o návratu jejich vztahu? David Turek

Fotogalerie
80 fotografií