Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. prosince 2021 16:20
Čas čtení 0:50
Vojtěch Vanda

40 nejlepších skladeb od nebinárních interpretů za rok 2021 podle Spotify

40 nejlepších skladeb od nebinárních interpretů za rok 2021 podle Spotify
Zdroj: Emma McIntyre/Getty Images for iHeartMedia
HUDBA DEMI LOVATO LGBTQ+ LIDÉ SPOTIFY
Uložit Uložené

Poslechni si hity interpretů jako Demi Lovato, Sam Smith nebo Ashnikko hezky pohromadě.

Komunita otevřeně nebinárních osob se rozšiřuje a zásadně ovlivňuje i kulturní dění, což dokazuje nový shrnující playlist roku 2021 na platformě Spotify. V něm si poslechneš tvorbu těch nejlepších letošních nebinárních interpretů. Ve výčtu nechybí Demi Lovato, Sam Smith nebo Princess Nokia.

Doporučeno
50 nejlepších českých rapových tracků za rok 2021 podle Spotify 50 nejlepších českých rapových tracků za rok 2021 podle Spotify 15. prosince 2021 12:08

Ať už známější nebo méně známí, nebinárních interpretů je spoustu. Z těch nejznámějších to byli například Sam Smith. Je však také pravdou, že se mnoho z nich identifikovalo jako nebinární osoba až v letos. Namátkou můžeme zmínit Demi Lovato, kteří svou změnu ohlásili na jaře, jako genderfluid se zase v květnu identifikoval interpret vystupující pod pseudonymem Ashnikko.

Domů
Sdílet
Diskuse