Sobota, 20 dubna, 2024
4.3 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiV Gotickém dvojčeti budou české vánoční obyčeje (trochu) jinak

V Gotickém dvojčeti budou české vánoční obyčeje (trochu) jinak

Litoměřice – Cukroví, horký mošt, pohádka a vánoční tvořivá dílna – to vše se bude konat v pondělí 20. prosince v Gotickém dvojčeti v Litoměřicích. Sváteční program na celé odpoledne otevře v 15 hodin pohádka „Vánoční svatba sněhuláka Karla“ – rodinné divadelní představení Dory Bouzkové a Jiřiny Vackové z pražské ho souboru Loutky bez hranic.

Na představení bude od 17.30 navazovat vánoční výtvarná dílna. Chybět nebude ani vánoční strom, cukroví, svařák a prskavky.

Vstupné dobrovolné.

Součástí akce je dobročinná sbírka dětských knih. Přineste dětské knihy, které už doma nepotřebujete, a udělejte radost dětem, ke kterým Ježíšek moc často nechodí. Případně můžete své knížky na místě vyměnit za jiné a odnést si je domů.

Více informací najdete ZDE.

Akce se bude konat za dodržení všech opatření a s předepsaným dokladem o bezinfekčnosti, takže certifikáty o očkování s sebou!

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -