Bundesliga - preview 17. kola: Prodlouží Schick svou sérii?

17.12.2021, 08:31, aktualizováno 19.12.2021, 08:45
Previews
Patrik Schick (© AFP)
Bayer Leverkusen se v neděli představí ve Freiburgu. Oči budou upřeny i na českého útočníka Patrika Schicka, který v posledních třech bundesligových duelech nastřílel ohromujících osm gólů. Protáhne svou sérii, která se pomalu blíží k desetigólovému rekordu německé ligy? Ve druhém zápase dne se Köln potká se Stuttgartem.
SC Freiburg - Bayer Leverkusen  (neděle 15:30)
Leverkusen se v neděli odpoledne představí na půdě jihoněmeckého Frankfurtu. Navzdory skvělé formě svého nejlepšího střelce Schicka Bayer ani jeden z posledních dvou zápasů nevyhrál.

Co se týče postavení v tabulce německé bundesligy, v Leverkusenu stále na poplach bít nemusí, avšak pozice na čele soutěže je vrtkavá a obzvlášť v souboji s přímým konkurentem by se hodily tři body. Leverkusen je v tabulce bundesligy s osmadvaceti body třetí, Freiburg se ztrátou pouhých dvou bodů pátý a přímo mezi oběma soupeři je na čtvrté příčce Hoffenheim.

Freiburgu se v poslední době až na jednu šokující výjimku příliš nedaří. Na konci listopadu prohrál 1:2 v Bochumi a poté senzačním způsobem vyhrál 6:0 v Mönchengladbachu, kde tímto výsledkem vedl již po prvním poločase. Po vysoké výhře v Mönchengladbachu Freiburg minulý víkend prohrál kvůli pozdnímu gólu poměrem 1:2 derby s Hoffenheimem a ve středu v rámci vloženého kola bezbrankově remizoval na Unionu Berlín.

Leverkusen dokázal na konci listopadu zvítězit na hřišti Lipska 3:1 a o týden později na vlastním hřišti 7:1 nad posledním Fürthem, když se čtyřmi góly prosadil Patrik Schick. Minulou neděli Schick vstřelil úvodní dva góly zápasu s Frankfurtem, avšak Eintracht se nevzdal a nakonec bral tři body za výhru 5:2.

Podobný, avšak pro Leverkusen ne tak tragický příběh, se odehrál ve středu, kdy se Leverkusen utkal na vlastním hřišti s Hoffenheimem. Bayer vedl po pětašedesáti odehraných minutách 2:0 po dvou gólech Schicka, avšak ani tak nedokázal zápas vyhrát, když Hoffenheim vyrovnal v poslední čtvrthodině na konečných 2:2.

Freiburgu budou proti Leverkusenu chybět zranění Gulde a Keitel, Leverkusenu zase zraněný Baumgartlinger a disciplinárně potrestaný Diaby.
SC Freiburg - pravděpodobná sestava:
Flekken - Lienhart, K. Schlotterbeck, N. Schlotterbeck - Kübler, M. Eggestein, Höfler, Günter - Jeong, Grifo - Höler
Bayer Leverkusen - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Frimpong, Tah, Tapsoba, Hincapie - C. Aranguiz, Andrich - Bellarabi, Wirtz, Adli - Schick
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.73 - 3.70 - 2.58
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
1. FC Köln - VfB Stuttgart  (neděle 17:30)
Stuttgart se v úplně posledním zápase podzimní části bundesligy představí v neděli večer na hřišti Kölnu. Před koncem půlsezóny má stejně bodů jako šestnáctý Augsburg a před vánoční pauzou by se mu tři body bezpochyby hodily.

To Köln zatím sestupové starosti příliš řešit nemusí. Po šestnácti odehraných kolech je s dvaadvaceti body desátý a na evropské poháry ztrácí pouhé dva body. Stuttgart má sedmnáct bodů a je na patnáctém místě, pouze díky lepšímu gólovému rozdílu, než má Augsburg.

Kölnu se v posledních odehraných zápasech relativně dařilo. Na konci listopadu vyhrál 4:1 nad Mönchengladbachem po gólech Ljubičiče, Utha, Dudy a Anderssona, o týden později přivezl bod za remízu 1:1 z Bielefeldu.

Minulý pátek Köln sice prohrál na vlastním hřišti 0:2 s Augsburgem, už toto úterý však slavil úspěch v podobě výhry 3:2 na půdě Wolfsburgu, kde se gólově prosadil dvakrát Modeste a jednou Uth.

Ani Stuttgart na tom v poslední době není úplně bídně. Na konci listopadu vyhrál 2:1 nad Mainzem po gólech Ita a Sosy, o týden později remizoval 2:2 s Herthou Berlín. Stejně jako Köln, i Stuttgart vyhrál v poslední době ve Wolfsburgu, konkrétně minulou sobotu poměrem 2:0, když se trefili Mavropanos a Forster. Černou kaňkou v poslední formě Stuttgartu je úterní zápas s Bayernem Mnichov, který Stuttgart na vlastním hřišti prohrál poměrem 0:5.
1. FC Köln - pravděpodobná sestava:
Schwäbe - Schmitz, Kilian, Czichos, Hector - Özcan - Schaub, Kainz - Duda - Modeste, Uth
VfB Stuttgart - pravděpodobná sestava:
Müller - Mavropanos, Anton, Ito - Karazor, Mola - Coulibaly, W. Endo, Mangala - Führich - Marmoush
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 3.79 - 3.76
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
RB Lipsko - Arminia Bielefeld  (sobota 15:30)
Lipsko je aktuálně v jakési fázi, lidově řečeno, rozkoukávání se. Teprve nedávno ho přebral nový muž na lavičce Domenico Tedesco, který zatím přivedl svůj tým k jedné výhře a jedné remíze. Před následující krátkou zimní přestávkou bude chtít rozhodně zůstat alespoň v horní polovině tabulky a zdar nad předposledním Bielefeldem k naplnění tohoto cíle asi bude třeba.

Svěřenci kouče Franka Kramera ale cestují do Saska vybuzení o předchozí skalp z vloženého kola v bitvě o Vestfálsko, doma se jim zdařilo skolit zaslouženě Bochum, a mohli tak slavit druhé vítězství v německé nejvyšší soutěži. Obecně není Arminia tak snadno k poražení, jak by se na první pohled mohlo zdát, vždyť v devíti ligových případech ze šestnácti bodovala.

I kdyby každopádně Bielefeld v tomto duelu urval výhru, výše se neposune, neboť jeho ztráta v průběžném pořadí na celky před ním je nestažitelná. Loni s Lipskem dvakrát prohrál, nutno však připomenout, že v obou utkáních jen o branku. Největší potíže Kramerův výběr vykazuje hlavně v ofenzivě. Nastřílel pouhých dvanáct gólů, takové číslo je nejhorší v celé Bundeslize.

Die Roten Bullen se minulé měření sil nepovedlo podle představ, s Augsburgem, který se po šestnácti odehraných kolech nacházel v tabulce jako šestnáctý, uhráli venku jen plichtu. "My jsme nevyužívali především své příležitosti," hlesl lipský stoper Willi Orbán. "Určitě pro nás bylo těžké přijmout takový výsledek, když víte, že jste spíše měli uzmout všechny tři body."

Maďarský reprezentant hledal nicméně pozitivita v předvedené hře. Jestliže pod předchůdcem Jessem Marschem působilo mnohdy Lipsko, jako kdyby se na hřišti hledalo, v minulých dvou kláních bylo vidět zlepšení. "Máme jasný systém, ten nám umožňuje ukazovat kvalitu a tvořit si možnosti. Už jsme se tak prezentovali i předtím proti Mönchengladbachu," dodával Orbán.
RB Lipsko - pravděpodobná sestava:
Gulácsi - Simakan, Orbán, Gvardiol - Henrichs, Adams, Kampl, Angeliňo - Nkunku, Forsberg - André Silva
Arminia Bielefeld - pravděpodobná sestava:
Ortega Moreno - Brunner, Pieper, Nilsson, Andrade - Prietl, Vasiliadis - Wimmer, Schöpf, Okugawa - Klos
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.22 - 6.94 - 15.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Eintracht Frankfurt - 1. FSV Mainz 05  (sobota 15:30)
Dlouho v této sezóně čekal Frankfurt na své první vítězství. Ale od té doby, co na konci září v Evropské lize mužstvo kouče Olivera Glasnera porazilo Antverpy, se dostalo do stabilních mantinelů. A před zimní pauzou se může ještě v ligovém popředí průběžného pořadí posunout o nějaké patro výše, tedy za předpokladu, že zvládne poslední mač roku 2021. Přivítá Mohuč.

Oba celky si v podzimní části Bundesligy po bodové stránce vedly zcela totožně. Eintracht je každopádně níže postavený, protože vykázal horší skóre kvůli chatrnější obranné činnosti. Jen samotný pohled na aktuální umístění obou družstev slibuje zkrátka předem dost vyrovnanou podívanou. A nejinak tomu bylo v podstatě rovněž v předchozích vzájemných měřeních sil.

Budeme-li hovořit konkrétně, v posledních šesti duelech nevyhrál žádný z mančaftů více než o dvě branky. "K tomuto zápasu přistupujeme jako ke každému jinému. Chceme ho vyhrát," hovořil jakýmsi tradičním klišé stylem domácí stratég. "Čekám opravdu hodně tuhou bitvu. Mohuč si vede moc dobře. Zužuje prostory, hraje agresivně a rychle přechází do ofenzívy."

Už od několika jiných trenérů byl Bo Svensson, hostující šéf lavičky, v letošní sezóně za svou práci pochválen. A podobně se k němu nyní vyslovoval též Glasner. "Jeho rukopis je prostě v kabině Mohuči znát," povídal. "Osobně ho neznám, velmi ho ovšem uznávám. Je upřímný a mluví napřímo. Má rád vysoký presing, vyžaduje ho i od obránců. Počíná si vážně parádně."
Eintracht Frankfurt - pravděpodobná sestava:
Trapp - Hinteregger, Hasebe, N'Dicka - Sow, Rode - Chandler, Lindström, Kamada, Kostič - Borré
1. FSV Mainz 05 - pravděpodobná sestava:
Zentner - Bell, Hack, Niakhaté - Widmer, Stach, Aarón Martín - Barreiro, Lee - Burkardt, Onisiwo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.60 - 3.37 - 2.92
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
TSG Hoffenheim - Borussia Mönchengladbach  (sobota 15:30)
V minulé sezóně si Hoffenheim ani náhodou nevedl dle vlastních představ, v té aktuální ovšem začíná výrazně promlouvat minimálně do boje o top čtyřku, která je zásadní pro postup do příštího ročníku Ligy mistrů. V posledních devíti ligových kolech hned šestkrát vyhrál, před pár dny uhrál cenný bod v Leverkusenu a míní svou formu stvrdit i proti Mönchengladbachu.

Zhruba v první třetině až polovině podzimní části se nicméně zdálo, že Die Kraichgauer ani náhodou nedospějí do stavu, v jakém se nyní nacházejí. A jestliže mnoho úspěchů si nezapsali na cizích hřištích, teď dokážou bodovat pravidelně i na nich. Stěžejní je pro ně každopádně bilance na domácí půdě. Odehráli sice na ní pouze sedm zápasů, přesto uzmuli šestnáct bodů.

Zato Borussia závěr tohoto kalendářního roku nemůže hodnotit vůbec pozitivně, výběr kouče Adiho Hüttera má na svém kontě aktuálně čtyři porážky v řadě. Je až s podivem, že letos Gladbach ani jednou ze dvou případů neprohrál s mistrovským Bayernem. Navíc na konci října mu uštědřil v DFB-Pokalu potupný pětigólový debakl. Jeho současné výsledky jsou ale prostě tristní.

Kolín nad Rýnem, Freiburg, Lipsko a Frankfurt, tito soupeři proti Die Fohlen skórovali za devadesát minut aspoň třikrát. Dohromady za 360 minut inkasovali hosté už sedmnáctkrát! "My ale neuděláme tu chybu, že bychom něco podcenili," sliboval fanouškům domácí stratég Sebastian Hoeness. "Nesmíme mít nosy nahoře, protože náš protivník bude mít silný tým."
TSG Hoffenheim - pravděpodobná sestava:
Baumann - Richards, Grillitsch, Vogt - Kadeřábek, Raum - Samassékou, Geiger - Baumgartner - Bebou, Kramarič
Mönchengladbach - pravděpodobná sestava:
Sommer - Ginter, Zakaria, Bensebaini - Scally, Kramer, Bénes, Netz - Neuhaus, Stindl - Embolo
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.02 - 4.02 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
VfL Bochum - Union Berlín  (sobota 15:30)
Minulou sobotu Bochum uhrála moc cenný bod v derby s Dortmundem, jenže následná bitva o Vestfálsko proti Bielefeldu se jí nezdařila a odjížděla domů s nepořízenou. Tak jako tak po návratu do Bundesligy nemůže hodnotit své působení během podzimní části nijak negativně. Na závěr tohoto kalendářního roku se střetne s Unionem, jemuž se nyní ne úplně dobře daří.

Lépe řečeno mužstvo kouče Urse Fischera už třikrát v řadě nevyhrálo, pokud tedy do statistik zahrneme i klíčové měření sil v Konferenční lize proti pražské Slavii. Především porážka na půdě Fürthu byla hodně překvapivá, vždyť do té chvíle měl jeho sok na svém kontě jen jeden získaný bod. Alespoň Union ve středu nepadl s v popředí tabulky pohybujícím se Freiburgem.

Hosté však, podobně jako Bochum, vesměs nemusejí smutnit v kontextu celé první poloviny tohoto ročníku. Drží se v klidném středu tabulky, nemají přitom daleko příčky, jež zaručují účast v evropských pohárech na příští sezónu. Domácí chovají odstup od sestupového pásma, byť nevelký, a zatím naplňují svou prvotní ambici, čili záchranu v nejvyšší německé soutěži.

Oba celky ve finále v průběžném pořadí neodděluje tak zásadní rozdíl, konkrétně hovoříme o tom čtyřbodovém. Aby se tak Bochum mohla na svého protivníka natěsno dotáhnout, bylo by pro ni zapotřebí zvítězit. "Už jsme zase čerství," ujistil domácí stratég Thomas Reis, že únava po střetnutí s Arminií je pryč. "Union je neuvěřitelně jedovatý. Čeká nás vážně tvrdá práce."
VfL Bochum - pravděpodobná sestava:
Riemann - Stafylidis, Mašovič, Leitsch, Danilo Soares - Losilla - Pantovič, Rexhbecaj - Holtmann, Antwi-Adjei - Polter
Union Berlín - pravděpodobná sestava:
Luthe - Friedrich, Knoche, Baumgartl - Ryerson, Khedira, Giesselmann - Haraguči, Prömel - Awoniyi, Kruse
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.72 - 3.40 - 2.16
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Greuther Fürth - FC Augsburg  (sobota 15:30)
Augsburg prakticky až do konce října nevykazoval dobré výsledky. Přece však na řadu přišlo zlepšení, které vyústilo v současnou slušnou bilanci jediné porážky z posledních pěti ligových kol. Před následující krátkou zimní přestávkou má možnost vymanit se ze šestnáctého místa, které by znamenalo případnou baráž o udržení, poněvadž zavítá na půdu nováčka z Fürthu.

Ten se zatím po postupu do Bundesligy v podstatě neustále trápí, ačkoli minulou neděli se mu povedlo urvat své vůbec první vítězství v sezóně a teprve podruhé bodovat v klání s Unionem. "Ve fotbale nikdy nemůžete hledět na skutečnost, kdo je favorit," povídal hostující lodivod Markus Weinzierl. "Náš soupeř není tak individuálně na výši, je ovšem stále lepší a silnější."

Svěřenci trenéra Stefana Leitla musejí přes vánoční svátky především zapomenout na bídný podzim a soustředit se již plně na jarní část, pokud chtějí ještě nějakým způsobem promluvit do bojů o záchranu. "Nejdůležitější bude, abychom Fürth nepodceňovali," varoval Jeffrey Gouweleeuw, augsburský kapitán. "I Dortmund s ním naposledy měl celkem dost práce."
Greuther Fürth - pravděpodobná sestava:
Burchert - Meyerhöfer, Griesbeck, Bauer, Willems - Christiansen - Seguin, Tillman - Nielsen, Abiama, Hrgota
FC Augsburg - pravděpodobná sestava:
Gikiewicz - Gumny, Gouweleeuw, Oxford, Iago - Maier, Dorsch - Caligiuri, Vargas - Hahn, Zeqiri
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.48 - 3.54 - 2.19
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Hertha BSC - Borussia Dortmund  (sobota 18:30)
Dortmund ztrácel kolo před následující zimní přestávkou šest bodů na vedoucí Bayern. Ten zkrátka od vzájemného měření sil ze začátku prosince neztratil ani bod, a poněvadž svěřenci trenéra Marca Roseho naopak před týdnem pouze remizovali v Bochumi, je jejich situace ohledně první příčky ještě ztíženější. Loučit s rokem 2021 se budou venku v duelu s Herthou.

Tohohle protivníka Borussia skolila už pětkrát v řadě, v rámci bundesligového dění s ním už v osmi utkáních za sebou neprohrála. Hertha aktuálně není v nejlepším rozmaru, nachází se v tabulce ve spodních patrech, a tak roli favorita pochopitelně budou plnit hosté. Ať už pro ně dopadne tenhle zápas jakkoliv, v průběžném pořadí se výše neposunou, ani níže nespadnou.

Ve finále si Die Schwarzgelben nevedli v podzimní části ročníku špatně. Tedy alespoň ne na domácí scéně. Ta evropská byla v jejich podání horší. "Skupinová fáze Ligy mistrů nám dost pokazila náladu," přiznával Rose. "Museli jsme se potýkat s velkými výkyvy v sestavě, přesto jsme získali třicet čtyři bodů na ligové frontě. Vykázali jsme několik moc dobrých výkonů."

Německý titul pořád není v nedohlednu. Manko na Bayern se dá na jaře bezpochyby stáhnout, je však otázkou, jestli nějakou byť jen krátkodobou krizi chytí právě mnichovský celek. Jinak se z trůnu sesazuje obzvláště těžko. "V některých vystoupeních bylo vidět, že existuje prostor pro zlepšení," dodával Rose. "Pořád si však myslím, že jsme na správné cestě," pokračoval.

Berlínský klub, podobně jako v loňské sezóně, usiluje pouze o holé přežití. V polovině všech odehraných střetnutích v nejvyšší německé soutěže padl, zuby nehty se drží nad sestupovým pásmem. V úterý nestačil jednoznačně na Mohuč. "Každý je však motivovaný, když nastoupí proti BVB," uvědomoval si Rose. "Hertha nemá co ztratit. Může pouze porazit tým ze špice."

Domácí se teprve nedávno rozhodli pro změnu na postu trenéra. Zatím je Tayfun Korkut na lavičce teprve chvilku, až jaro vlastně ukáže, jestli výsledky budou přece jenom lepší než pod předchůdcem Pálem Dárdaiem. "Rozhodující teď bude náš um v obraně," řekl berlínský kouč. "Budeme muset i tvrdě pracovat, když nebudeme na míči. Ale hodláme být také nebezpeční."
Hertha BSC - pravděpodobná sestava:
Schwolow - Pekarík, Boyata, Stark, Plattenhardt - Darida, Ascacibar - M. Richter, Mittelstädt - Belfodil, Selke
Borussia Dortmund - pravděpodobná sestava:
Hitz - Meunier, Witsel, Zagadou, N. Schulz - Can - Brandt, Dahoud - Reus - Haaland, Malen
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.24 - 4.21 - 1.67
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Bayern Mnichov - VfL Wolfsburg  (pátek 20:30)
Ještě před kolem číslo pět se nacházel Wolfsburg na samém čele Bundesligy, a vlastně tedy plynule navázal na loňský zdárný ročník. Jenomže od té doby se jeho výkony tak zhoršily, že má najednou nepříjemně blízko sestupovému pásmu. V závěrečném duelu tohoto roku vyzve Bayern, který chce opět lámat rekordy. Lépe řečeno jeho dvorní střelec Robert Lewandowski.

Toto úterý polský forvard vsítil čtyřicátou druhou bundesligovou branku v rámci kalendářního roku 2021. Takový počin si zapsal v roce 1972 už pouze slavný Der Bomber, dnes již zesnulý Gerd Müller. Jediná trefa tak dělí Lewandowského od překonání tohoto úctyhodného počinu. Nemusí přitom zůstat jen u něj. Na dálku se totiž měří taktéž s Cristianem Ronaldem o další.

V roce 2013 se totiž podařilo portugalskému mágovi ve všech zápasech dosáhnout na šedesát devět přesných zásahů. Lewandowskému zbývá jen jeden gól k dorovnání tohoto čísla. A byť je Bayern po vysoké výhře nad Stuttgartem již jistým podzimním mistrem německé nejvyšší soutěže, právě kvůli takovým záležitostem může nynější střetnutí opravdu dost stěží vypustit.

Osm reprezentačních branek v kvalifikačních bitvách o postup na MS v roce 2022 v Kataru, tři na letošním EURO 2020, jedenáct v Lize mistrů, právě čtyřicet dva v Bundeslize, další dvě v Německém superpoháru a dvě na Mistrovství světa klubů. Tou onou jedinou frontou, na níž Lewandowski neskóroval, byl jenom DFB-Pokal. Dohromady odehrál padesát sedm utkání.

Mimochodem absolutním lídrem ve statistice v počtu zaznamenaných přesných zásahů během jednoho roku je Lionel Messi, Argentinec tehdy v roce 2012 nastřílel devadesát jedna gólů. S ním mimochodem Lewa prohrál nedávný souboj o prestižní ocenění s názvem Zlatý míč. "Já jsem si nevšiml, že by ho ten neúspěch poznamenal," uvedl domácí kouč Julian Nagelsmann.

Domácí by jednoduše ještě neměli být myšlenkami u štědrovečerní večeře a rozjímat nad dny následujícího volna pod světýlky vánočního stromečku. "Hodláme vběhnout na hřiště naplno soustředění," potvrzoval Nagelsmann. "Když na soupeře vlétnete hned od začátku a vytvoříte si gólové možnosti, sebevědomí určitě nebude mít větší. Nesmíte hrát se zataženou brzdou."

Šest proher v řadě, taková je současná bilance Vlků i v součtu rezultátů z Ligy mistrů. Jestliže se na startu této sezóny pod velením trenéra Marka van Bommela pyšnili parádní formou, na další týdny je potkal strmý pád. Na chvilku se poté situace jaksi vylepšila po příchodu nového lodivoda Floriana Kohfeldta, nicméně aktuálně prožívají v podstatě to nejhorší období vůbec.

Najednou má Wolfsburg v průběžném pořadí stejný počet získaných bodů třeba jako nováček z Bochumi. Od příčky šestnácté ho dělí pouze tříbodový rozdíl. "Poslední klání z naší strany nebyla dobrá," přiznával Kohfeldt. "Bayern má hodně výjimečných hráčů a disponuje velkou útočnou silou. Právě proti takovým týmům můžete překvapit. Chceme chytit šanci za pačesy."
Bayern Mnichov - pravděpodobná sestava:
Neuer - Süle, Upamecano, Hernández - Marc Roca, Musiala - Gnabry, Müller, Sané, Davies - Lewandowski
VfL Wolfsburg - pravděpodobná sestava:
Casteels - Lacroix, Guilavogui, Bornauw - Baku, Vranckx, Arnold, Gerhardt - Lukébakio, F. Nmecha - Weghorst
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.17 - 8.48 - 18.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Bayern Mnichov16131252:1640
2.Borussia Dortmund16111439:2334
3.Bayer Leverkusen1684439:2628
4.TSG Hoffenheim1683534:2527
5.SC Freiburg1675426:1526
6.1. FSV Mainz 051673625:1624
7.Eintracht Frankfurt1666426:2424
8.Union Berlín1666422:2124
9.RB Lipsko1664630:2022
10.1. FC Köln1657426:2722
11.VfL Wolfsburg1662817:2520
12.VfL Bochum1662816:2520
13.Borussia Mönchengladbach1653821:3118
14.Hertha BSC1653817:3318
15.VfB Stuttgart1645722:3017
16.FC Augsburg1645717:2617
17.Arminia Bielefeld1627712:2213
18.Greuther Fürth16111413:494

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
Psy_cho

Ten Wolfsburg je špatný.

Reagovat
Rich

Za mě obrovská chyba, že vyhodili téměř hned Van Bommela, který rozjel Wolfsburg, pak pár nevydařených zápasů a vyhazov... Přitom působili, tak nebezpečně. Na místo toho angažovali za mě asi nejhoršího možného trenéra Kohfeldta...

Reagovat
Psy_cho

Tady je vidět, že v Bommelovi to nebylo.

Reagovat
Rich

Nedá se určit, protože nedostal pořádnou šanci ukázat se pořádně na jednu sezónu, takhle akorát se vedení poškodilo, jelikož jsou schopní spadnou úplně...

Reagovat
REPLIKATOR

Hoffenheim hrál jak posraný

Reagovat
oli9

Schick dnes 2 góly?

Reagovat
Rudnevs

Stavil som, že dá gól, čiže dnes určite nedá

Reagovat
Pablos

ty seš teda

Reagovat
smazaný uživatel

Musí Schickááátor. Držím palce ať si ty skopčáky povodí

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo stream?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele